Melyik napon születtél?
Ilyennek lát a külvilág
Valószínűleg téged is foglalkoztat, a hátad mögött hogyan értékelik pozitív, de különösen negatív tulajdonságaidat. Kell valamin változtatnod?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Születési napod befolyásolja néhány alapvető jellemvonásodat, melyet az ismerőseid és a baráti társaságod észrevesz, de te talán nem vagy tisztában vele. Ha öröknaptárunkkal kiszámolod, a hét melyik napján születtél, megtudhatod, hogyan vélekednek rólad ismerőseid, barátaid.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Fel vagy vértezve az összes lehetséges női praktikával – melyeket igen gyakran alkalmazol is. A körülötted élők – különösen a férfiak – számára ez egy darabig vonzó, de viszonylag hamar ráunnak. A női taktikáknak megvan a maguk helye és ideje, nem szükséges túl gyakran élned velük, mert így könnyen előfordulhat, hogy az őrületbe kergeted vele környezetedet. Próbálkozz inkább több őszinteséggel – nyugodtan mondd ki, amit gondolsz.

Ha kedden születtél

Alapvetően kedves, ráadásul igen vonzó nő vagy – ezt pontosan tudják rólad a körülötted élők. Emellett viszont az is nyilvánvaló, hogy nem lehet rád minden helyzetben számítani. Mivel kissé elvarázsolt vagy a hétköznapokban, gyakran megesik veled, hogy figyelmen kívül hagyod azokat a dolgokat, melyek a való világ igencsak fontos építőkövei lehetnek. Próbálj kicsit összeszedettebb lenni, és ne fordulj annyira a belső világod felé.

Ha szerdán születtél

Határozottan zárkózott – szinte már megközelíthetetlen – vagy. A legtöbb embernek ez jut eszébe rólad. Ha valamilyen problémád van, nem kérsz segítséget, még akkor sem, ha tisztában vagy vele, egyedül képtelen leszel megoldani. Nem ártana nyitnod végre a külvilág felé, mert így több embert veszíthetsz el, mint gondolnád. Ideje lenne belátnod: ha a környezeted úgy érzi, nincs rájuk igazán szükséged, egy idő után már nem is fogják erőltetni a dolgot.

Ha csütörtökön születtél

Nem lehet rád azt mondani, hogy egyszerű eset lennél. Ha egyszer azt mondod fekete, könnyen előfordulhat, hogy a következő percben már fehéret gondolsz. A körületted élők pedig nehezen viselik el ezt a fajta következetlenségedet. Épp ezért szerencsésebb lenne, ha kicsit kiszámíthatóbb lennél. Ha ugyanis ilyen nehezen lehet kiigazodni rajtad, meglehet, hogy barátaid előbb-utóbb feladják az állandó barkochbát, és inkább lemondanak a társaságodról.

Ha pénteken születtél

Barátaid pontosan tudják, hogy minden helyzetben számíthatnak rád. Mindegy, hogy hétfő reggel vagy csütörtök éjjel csörögnek rád, te ott leszel, ha szükség van rád. Ez igen előnyös tulajdonság, melyhez egy kevésbé szerencsés másik társul: a kíméletlen őszinteséged. Vigyázz ezzel, mert igen kevés ember viseli el az igazság arcul csapós fajtáját. Ha szeretnéd megőrizni a baráti kapcsolataidat – bármennyire is nehezedre esik –, néha szükség van a kegyes hazugságokra.

Ha szombaton születtél

Akik közel állnak hozzád, tisztában vannak vele, hogy kedves és érzékeny ember vagy. Ha azonban valaki nem ismer olyan jól, könnyen előfordulhat, hogy egészen más tulajdonságok jutnak eszébe rólad. A külvilág felé ugyanis gyakran mutatod keménynek magad. Ez pedig többnyire azt eredményezi, hogy elijeszted magadtól az embereket. Próbálj kicsit oldottabb lenni akkor is, ha ismeretlen terepen mozogsz.

Ha vasárnap születtél

Kimondottan okos és intelligens nő vagy. Már fiatalabb korodban sem vágytál soha arra, hogy a külsőd alapján bármilyen engedményhez vagy előnyhöz juthass. Pedig megtehetted volna. Te azonban úgy látod, a belső tulajdonságok sokkal maradandóbbak – így inkább ezeket szeretnéd építgetni. Ez nem egy rossz kiindulási pont, mégis sok ismerősöd fejében megfordult már, hogy előnyös külső tulajdonságaidra miért nem helyezel egy kicsit nagyobb hangsúlyt.

OLVASD EL EZT IS!

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

munkatars
  • személyiség
  • melyik napon születtél?

Mennyire tartják fontosnak a véleményed?

Ezt is szeretjük