Melyik napon születtél?
Olyan vagy a párkapcsolatban
Megtudhatod, hogy viselkedsz pároddal attól függően, hogy kedden vagy pénteken születtél.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magadnak való vagy, esetleg személyiséged kimondottan igényli a másoktól való függést? Szeretsz sok időt tölteni vele, és gondoskodni párodról, vagy inkább a függetlenség az, amire vágysz? Öröknaptárunk segítségével számold ki, hogy a hét melyik napján születtél, és tudd meg, hogyan viselkedsz a párkapcsolatban!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Fontos számodra a törődés, a biztonság érzete, nem igazán érzed jól magad szingliként. Ezt azonban többnyire még magadnak sem mered bevallani, hajlamos vagy a makacsságra. Ebből kifolyólag – ha párod hozzád hasonlóan önfejű – párkapcsolatod leginkább egy érzelmi csatatérhez hasonlít. Mindez persze csak akkor mutatkozik meg, ha a külső szemlélő kicsit a dolgok mögé néz. Hiszen a felszínen minden mosolygós és mozdulatlan. Gondosan ügyelsz arra, hogy a rokonok és barátok szemében ti legyetek a mintapár. Valószínűleg szerencsésebb volna legalább ugyanennyi energiát fordítani a kapcsolat mélyebb rétegeinek ápolására is.

Ha kedden születtél

Meglehetősen zárkózott vagy, ha a hét második napján születtél. Számodra hosszú hónapokba telhet, míg képes vagy megnyílni párod előtt. Ez sokszor bosszantja is partneredet, hiszen úgy érezheti, nem bízol meg benne eléggé.

Ám, ha kitart melletted, és türelmesen megvárja, míg magadtól képes leszel feltárni érzéseidet, a kettőtök kapcsolata garantáltan tartós lesz. Kimondottan igényled az érzelmi alapú kötődéseket – a szexualitás másodlagos számodra –, ám nem bízol meg akárkiben, a te szívedet ki kell érdemelni. Ugyanakkor az érzelmek mellett nagyon fontos számodra, hogy pároddal intellektuálisan is kiegészítsétek egymást.

Ha szerdán születtél

Kissé ambivalens módon állsz a párkapcsolat témakörhöz. Számodra a legideálisabb az amolyan jut is, marad is viszony. Nehezen viseled, ha valaki a hét minden napján veled van. Ez persze nem jelenti azt, hogy képtelen lennél mély érzésekre, pusztán arról van szó, hogy rendkívül fontos számodra egyéni mozgástered magtartása. Bár képes vagy a kompromisszumokra, és meg is kötöd őket, ha szükséges, de csak az arra érdemes emberrel vagy erre hajlandó. Számodra a leginkább kézenfekvő, ha szerelmeddel távkapcsolatban éltek, hiszen ilyenkor nem szükséges nap mint nap alkalmazkodnotok egymáshoz.

Ha csütörtökön születtél

Nem kimondottan igényled, hogy legyen valaki melletted, ha a csütörtöki napon születtél. Amolyan magadnak való fajta vagy. Ha mégis párkapcsolatban élsz, kevéssé vagy képes figyelembe venni a másik igényeit. Hozzáállásodban az érdekes, hogy igazán fel sem merül benned, hogy párod esetleg mást akar, mint te. Minden apróságért külön szólni kell neked.

Ezeket a tanácsokat többnyire meg is fogadod, és a későbbiekben próbálsz kedvesednek örömet okozni. Ám, ha fáradt, esetleg figyelmetlen vagy, gyakran megesik, hogy minderről újra megfeledkezel.

Ha pénteken születtél

Igazán melegszívű vagy. Párod boldogsága fontosabb számodra, mint a sajátod. Lehet rád építeni, megbízható és hűséges vagy. Kedvesed szinte a nap minden percében számíthat rád. Kihasználni azonban egy percig sem hagyod magad. Mindez a pozitív tulajdonság csak akkor mutatkozik meg nálad, ha partnered is ugyanígy viszonyul hozzád. Amint úgy érzed, kapcsolatotok nem nyugszik biztos alapokon, a kedvesség és önfeláldozás fele ennyire sem lesz jellemző rád. Ilyenkor inkább éled világod, és beéred annyival, hogy van valakid, akivel időnként összefuthatsz, és jól érzitek magatokat.

Ha szombaton születtél

Kissé függő személyiség vagy, ha a szombati napon születtél. Rettentő fontos számodra az a tudat, hogy van valakid, akihez este haza lehet menni. Hogyha hosszú időn át egyedül élsz, hajlamos lehetsz a depresszióra, esetleg az önpusztító életvitelre. A párkapcsolatban önzetlen és kedves vagy, rendkívül fontos számodra az ölelés, a romantika. Ugyanakkor igényled, hogy ne csak fizikálisan, hanem verbálisan is képes legyen kinyilvánítani érzéseit kedvesed. Amennyiben párod nem tudja szavakba önteni irántad érzett szerelmét, valószínűleg nem sok esélye lesz nálad hosszútávon.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Ha vasárnap születtél

Kimondottan önfejű személyiség lévén, sokszor a párkapcsolatban is túlzottan ragaszkodsz a saját igazadhoz. Fontos számodra, hogy mindig a te kezedben legyen a gyeplő.

Bár meglehetősen határozottan viselkedsz, ez a határozottság voltaképp lelki bizonytalanságodat hivatott palástolni. Félsz a csalódásoktól, így igyekszel inkább keménynek mutatkozni ahelyett, hogy ezekről az érzéseidről próbálnál beszélni kedveseddel. A kettőtök közti hatalmi harc a végsőkig fokozódhat, ha ő is hozzád hasonlóan domináns típus. Valószínűleg ideje lenne már kompromisszumokat kötnötök.

OLVASD EL EZT IS!

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

munkatars
  • személyiség
  • melyik napon születtél?

Mennyire tartják fontosnak a véleményed?

Ezt is szeretjük