Melyik napon születtél?
Ismerd meg korlátaidat!
Álmodozó természet, jégkirálynői hozzáállás vagy makacsság? Ismerd meg, mely tulajdonságaid nehezítik leginkább mindennapjaidat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem vagyunk egyformák - régóta tudjuk. Mindenkinek megvannak a saját korlátai és – talán feleslegesen – berögzült jellemvonásai. Öröknaptárunk segítségével kiszámolhatod, a hét melyik napján születtél, és ez alapján melyik az a jellemző sajátosságod, ami leginkább korlátozza életed.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Legfőbb korlátod emocionális téren mutatkozik meg. Bár általában úgy tűnik, legkevésbé sem okoz nehézséget számodra, hogy megnyílj mások előtt, a valóságban nem egészen ez a helyzet. Rendívül sok idődbe kerül, míg képes vagy eljutni az intimitás egy magasabb fokára. Ez épp úgy vonatkozik a szerelemre, mint baráti kapcsolataid nagy részére. Légy egy kicsit bátrabb, és, ha már eléggé ismered a másikat, hidd el, hogy megbízhatsz benne.

Ha kedden születtél

Az álmodozás az élet megrontója. Ez a szlogen határozottan illik rád. Az ábrándokba való menekülés sokszor megkeseríti hétköznapjaidat. Ráadásul többnyire észre sem veszed, hogy ez lehet gond. Gyakran kergetsz valóságtól elrugaszkodott ideákat, melyeknek a megvalósítása meghaladhatja képességeidet vagy lehetőségeidet. Próbálj meg legalább egyik lábaddal a földön maradni. Hamar észreveszed majd, hogy nem csak a magaslati levegő lehet édes.

Ha szerdán születtél

Életedet nagyban megnehezíted azzal, hogy bizonyos helyzetekben döntésképtelennek bizonyulsz. Ezek a szituációk szinte mindig párkapcsolataidra korlátozódnak. Az élet más területein ugyanis meglehetősen határozott és gyakorlatias vagy. Ne félj egy kis rációt vinni a szerelembe. Vannak olyan szituációk, amikor komoly nehézségeket alakítasz ki azzal, hogy képtelen vagy elhatározni magad.

Ha csütörtökön születtél

Legjellemzőbb korlátod a makacsságod. Ha egyszer elhatározol valamit, annak úgy kell lennie, és pont. Ilyenkor már nem nézed, mennyit veszítesz azzal, hogy görcsösen ragaszkodsz eredeti elképzelésedhez. Önfejűségeddel egyrészt szeretteid hétköznapjait, másrészt saját életedet is megnehezíted. Pedig beláthatnád végre, hogy egy kevés rugalmassággal könnyebben oldhatnád meg a problémákat.

Ha pénteken születtél

Nem vagy kimondottan birkatürelmű ember. Lobbanékony természeted általában több nehézséget okoz számodra, mint amennyi hasznod származik belőle. Környezeted sokszor nem is érti, egy-egy apróbb akadály miért borít ki annyira a hétköznapok során. Próbáld kicsit kevésbé drámaian venni az élet folyását, hátha könnyebben megoldhatóbbá válnak a problémák.

Ha szombaton születtél

Gyomrod rendre görcsbe rándul, ha egy új, váratlan esemény keresztezi életed folyását. Bár a problémákat rendszerint megoldod, sok energiádba kerül az új szituációval kapcsolatos félelmeid és aggodalmaid leküzdése. Ideje lenne elhinned, hogy sokkal több dologra vagy képes, mint gondolnád. Ne stresszelj az előre nem látható nehézségek miatt, hiszen mindig sikerül megoldanod azokat. Mindössze hinned kell benne.

Ha vasárnap születtél

Bár egyáltalán nem hiányoznak belőled az érzelmek, nem tudod megfelelően kimutatni azokat. Ez leginkább a párkapcsolatodban okoz nehézséget. Szerencsés ember vagy, ha olyasvalakit találsz, aki ezt elnézi neked, mert képes átlátni a kissé hűvös felszínen. Ugyanakkor néha erőt vehetnél magadon, és mind szavakkal, mind tettekkel bizonyíthatnád érzelmeidet. Ellenkező esetben ugyanis ezzel a tulajdonságoddal újra és újra megnehezítheted saját életedet.

OLVASD EL EZT IS!

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

munkatars
  • személyiség
  • melyik napon születtél?

Mennyire tartják fontosnak a véleményed?

Ezt is szeretjük