Melyik napon születtél?
Ismerd meg őrangyalod!
Születésed napján egy őrangyal szegődött melléd. Tudd meg, melyikük segít neked a mindennapokban, védelmez meg rosszakaróidtól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az angyalok közvetítenek az ég és a föld, Isten és a fizikai világ között. Halhatatlan, tiszta tudatú lények, az idő és a tér korlátaitól mentesen élnek. Folyamatosan kapcsolatban vannak az állandóan áramló isteni energiával, és vigyáznak az emberekre odafentről. Öröknaptárunk segítségével kiszámolhatod, melyik napon születtél, és ez alapján megtudhatod, melyik isteni hírnök oltalmaz téged.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Arkangyalod Gábriel, ha a hétfői napon születtél. Gabriel angyal, az égi hírnök, a négy fő arkangyal egyike. Már az Újszövetségben is név szerint említették – Mihály arkangyal mellett. Az angyali üdvözlet hírnökeként ő jelentette be Jézus érkezését Szűz Máriának, és később jelen volt Jézus halálakor is. Ő vigyázott Krisztus sírjára, és ő hozta a feltámadás jó hírét is. Gábriel arkangyalt hívhatod segítségül, ha kreativitásodat vagy vitalitásodat gyengének érzed.

Ha kedden születtél

A te angyalod Chamael. Ő az az arkangyal, aki a szívcsakra fejlesztésén keresztül segít megújítani kapcsolataidat. Chamael arkangyal segíti a magasabb rendű érzelmek kifejlesztését is. Támogat téged minden kapcsolatodban, különösen az egész életedre kiható kapcsolati változások terén, mint a válás vagy a gyász. Segít értékelni szerelmi kapcsolatodat. Chamael üzenete a következő: „A szeretet energiája az egyetlen minden célban, amely tartós értéket és hasznot nyújt minden teremtménynek.”

Ha szerdán születtél

Angyalod Rafael, aki az Úr gyógyító erejét testesíti meg. Az angyali birodalom orvosaként ismert, ő az isteni gyógyító, aki képes megtalálni a mások felépüléséhez vezető utat. Szeretetet, elhivatottságot, egyensúlyt és motivációt ad neked, hogy ezzel segítse mindennapjaidat. Rafael a hét uralkodó angyal közé tartozik. Az őrangyalok vezetőjeként és az utazók védelmezőjeként is ismert.

Ha csütörtökön születtél

Zadkiel angyal vigyáz rád, ha a csütörtöki napon születtél. Ő a könyörület és a jóindulat arkangyala. Megtanít az égi erőkbe vetett hitre, valamint enyhülést hoz a nehéz percekben. Az angyali uralmak rendjének vezetője, az Isten trónját őrző hét nagy angyali lény egyike. Ő felelős kozmikus tisztánlátásodért, tudatosságodért, továbbá spirituális fejlődésedért. Zadkiel arkangyal alakja a megértésen keresztül jelenik meg.

Ha pénteken születtél

A te angyalod Haniel, a világos észlelésen alapuló isteni kommunikáció arkangyala. Haniel harcos angyal, az ő tekintélye segít betölteni lelked küldetését – azáltal, hogy segíti bízni a másokkal való kapcsolataidban. Haniel az, aki erőt, kitartást és állhatatosságot ad neked, ha gyengének éreznéd magad. Keresztülvezet téged a különböző víziókon, személyes felfedezéseken, és véletlen angyali egybeeséseken. Ő lelked védelmezője.

Ha szombaton születtél

Tzaphkiel angyal vigyáz rád a mindennapokban, ha szombaton születtél. Ő az Istentől való mély elmélkedés angyala. A teremtés isteni, nőies természetét testesíti meg. Tzaphkiel megértésedet növelő áldást, valamint bölcsességet ad, mely növeli spirituális fejlettségedet. Növeli a misztikus dolgok iránti vágyadat, segít kifejleszteni természeted nőies oldalát. Tzaphkiel támogat téged a mindennapok során, és segít betekintést nyerni a realitásba is.

Ha vasárnap születtél

Ha a hét utolsó napjának szülötte vagy, Mihály arkangyal, minden angyal teljhatalmú parancsnoka vigyáz rád a hétköznapok során. Ő, hatalmas tekintélyének köszönhetően tulajdonképpen az egész emberiség nyugalmára is vigyáz. Mihály angyal vezeti a mennyei sereget a gonosz elleni küzdelemben. Isten harcosaként gyakran ábrázolják, amint megöl egy sárkányt. Mihály arkangyal segít téged a mindennapi kommunikációk során.

Cikkünk Hazel Raven: Angyalbiblia – Minden, amit az angyalokról tudni kell című könyve alapján készült.

Szeretettel ajánljuk ezt a könyvet mindazoknak, akik kíváncsiak rá, hogy kérhetik az angyalok segítségét. Számtalan gyakorlati tanács, meditáció és megerősítés útján ez az átfogó útmutató megtanít az angyalok érzékelésére, a kristályterápia alapjaira, és még sok minden másra is. Akár iránymutatásra, gyógyulásra van szükséged, ez a könyv a tökéletes útmutató.

Kiadja az Alexandra Kiadó.
Ára 2999 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

par fa
  • karma
  • horoszkóp

Szerelmi karma

lead no szabadban
  • karma
  • aszcendens

Ismerd meg a karmád

Ezt is szeretjük