Melyik angyal miben segít? Tudd meg, kit kérj, ha bajban vagy
Az angyalok segítő szándékkal állnak mellettünk a mindennapok nehézségei közepette.

Dia

	Mihály arkangyal	Mihály arkangyal akkor segíthet neked, amikor félsz, szorongsz, aggódsz valami miatt. Nemcsak a félelem leküzdésében, de abban is segíthet, hogy megszűnjön a félelmet kiváltó dolog.

Mihály arkangyal

Mihály arkangyal akkor segíthet neked, amikor félsz, szorongsz, aggódsz valami miatt. Nemcsak a félelem leküzdésében, de abban is segíthet, hogy megszűnjön a félelmet kiváltó dolog.

Fotó: www.wikipedia.org

Dia

	Rafael arkangyal	Rafael arkangyal akkor segíthet neked, ha beteg vagy, vagy valakid beteg. Kérd a közbenjárását, ha gyógyulásban reménykedsz, és ő megérzéseid által sugallja a megoldást.

Rafael arkangyal

Rafael arkangyal akkor segíthet neked, ha beteg vagy, vagy valakid beteg. Kérd a közbenjárását, ha gyógyulásban reménykedsz, és ő megérzéseid által sugallja a megoldást.

Fotó: www.wikipedia.org

Dia

	Zuriel angyal	Zuriel arkangyalhoz akkor szoktak fordulni, amikor egy kisbaba a világra jön. Azt kérik tőle, óvja meg a kicsit minden bajtól. Zuriel neked is segíthet, ugyanis másik feladata a gyermeki öröm megtartása a felnőtt szívekben is.

Zuriel angyal

Zuriel arkangyalhoz akkor szoktak fordulni, amikor egy kisbaba a világra jön. Azt kérik tőle, óvja meg a kicsit minden bajtól. Zuriel neked is segíthet, ugyanis másik feladata a gyermeki öröm megtartása a felnőtt szívekben is.

Fotó: www.iconfusion.com

Dia

	Ariel arkangyal	Isten oroszlánja, a bátor Ariel arkangyal akkor segíthet neked, amikor embert próbáló helyzetbe kerülsz. Önbizalmat, bátorságot adhat neked például egy vizsgához, egy állásinterjúhoz vagy éppen egy beszéd megtartásához.

Ariel arkangyal

Isten oroszlánja, a bátor Ariel arkangyal akkor segíthet neked, amikor embert próbáló helyzetbe kerülsz. Önbizalmat, bátorságot adhat neked például egy vizsgához, egy állásinterjúhoz vagy éppen egy beszéd megtartásához.

Fotó: www.wikipedia.org

Dia

	Gábriel arkangyal	Isten az én erősségem - jelenti a neve, nem is véletlen, hogy segítségével te is részesülhetsz az Istentől áramló erőből. Mindemellett, mivel hírnök, segíti az útjukon azokat, akik írnak.

Gábriel arkangyal

Isten az én erősségem - jelenti a neve, nem is véletlen, hogy segítségével te is részesülhetsz az Istentől áramló erőből. Mindemellett, mivel hírnök, segíti az útjukon azokat, akik írnak.

Fotó: www.wikipedia.org
Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: