Mi a horoszkópod? Ez a legszexibb testrészed a pasik szerint
Minden csillagjegy szülöttjén mást látnak kívánatosnak a férfiak.

Dia


            	Kos
            	Kosként a szemed a legérzékibb testrészed, és aligha akad férfi, aki ne szeretne mélyre merülni és elveszni lelked tükrében.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Milyen a pasi arca? Elárulja, mennyire hihetsz neki a szerelemben »

Kos

Kosként a szemed a legérzékibb testrészed, és aligha akad férfi, aki ne szeretne mélyre merülni és elveszni lelked tükrében.

Kapcsolódó cikk:
Milyen a pasi arca? Elárulja, mennyire hihetsz neki a szerelemben »

Dia

 	Bika 	Ha létezik erotikus kézfej a földön, akkor az a Bikáé. Nem kizárt, hogy vonzódsz a kézműves tevékenységekhez is, mindenesetre bizonyosan szívesen fogják meg a kezed az ellenkező nem tagjai. 	Kapcsolódó cikk: 	Mennyire gondolja komolyan a pasi? »

Bika

Ha létezik erotikus kézfej a földön, akkor az a Bikáé. Nem kizárt, hogy vonzódsz a kézműves tevékenységekhez is, mindenesetre bizonyosan szívesen fogják meg a kezed az ellenkező nem tagjai.

Kapcsolódó cikk:
Mennyire gondolja komolyan a pasi? »

Dia

 	Ikrek 	Ha az Ikrek jegyében születtél, érzéki szád minden hímnenűt megigéz. Ne csodálkozz, ha nem a szemedbe néznek, miközben beszélsz, és csak úgy isszák a szavaid. 	Kapcsolódó cikk: 	Mutasd a szádat, megmondjuk, ki vagy »

Ikrek

Ha az Ikrek jegyében születtél, érzéki szád minden hímnenűt megigéz. Ne csodálkozz, ha nem a szemedbe néznek, miközben beszélsz, és csak úgy isszák a szavaid.

Kapcsolódó cikk:
Mutasd a szádat, megmondjuk, ki vagy »

Dia

 	Rák 	Ha a Rák jegyében születtél, valószínűleg irigylésreméltó keblekkel dicsekedhetsz. Használd tudatosan adottságodat, mert gyakran ez az első dolog, amit a férfiak megnéznek egy nőn.

Rák

Ha a Rák jegyében születtél, valószínűleg irigylésreméltó keblekkel dicsekedhetsz. Használd tudatosan adottságodat, mert gyakran ez az első dolog, amit a férfiak megnéznek egy nőn.

Dia

 	Oroszlán 	Oroszlánként ellenállhatatlan a hátad. Bátran hordhatsz olyan felsőket, melyek láttatni engedik ezt a testrészedet. 	Kapcsolódó cikk: 	Milyen pózban alszol? Ezt árulja el rólad »

Oroszlán

Oroszlánként ellenállhatatlan a hátad. Bátran hordhatsz olyan felsőket, melyek láttatni engedik ezt a testrészedet.

Kapcsolódó cikk:
Milyen pózban alszol? Ezt árulja el rólad »

Dia

	Szűz	Szűzként a hasad az egyik legérzékibb testrészed, és az sem von le semmit az értékéből, ha épp nem tökéletesen lapos. Ha te magad találsz is rajta kifogásolnivalót, a férfi biztosan nem így van ezzel.

Szűz

Szűzként a hasad az egyik legérzékibb testrészed, és az sem von le semmit az értékéből, ha épp nem tökéletesen lapos. Ha te magad találsz is rajta kifogásolnivalót, a férfi biztosan nem így van ezzel.

Dia

	Mérleg	Ha a Mérleg jegyében születtél, biztosan rendelkezel az ideális 0,7-es csípő-derék aránnyal, mely minden férfi tekintetét a domborulataidra vonzza.

Mérleg

Ha a Mérleg jegyében születtél, biztosan rendelkezel az ideális 0,7-es csípő-derék aránnyal, mely minden férfi tekintetét a domborulataidra vonzza.

Dia

	Skorpió	Sok nő elégedetlen a fenekével, ám ha a Skorpió jegyében születtél, neked erre semmi okod, hiszen szemrevaló idomokkal áldott meg a sors.

Skorpió

Sok nő elégedetlen a fenekével, ám ha a Skorpió jegyében születtél, neked erre semmi okod, hiszen szemrevaló idomokkal áldott meg a sors.

Dia

 	Nyilas 	Nyilasként a combod az egyik legerotikusabb testrészed. Valószínűleg bátran viselsz miniszoknyát is, de aztán ne csodálkozz, ha csak úgy zsonganak körülötted a kíváncsi tekintetű férfiak.

Nyilas

Nyilasként a combod az egyik legerotikusabb testrészed. Valószínűleg bátran viselsz miniszoknyát is, de aztán ne csodálkozz, ha csak úgy zsonganak körülötted a kíváncsi tekintetű férfiak.

Dia

 	Bak 	Ha a Bak jegyében születtél, valószínűleg bársonyos bőrrel rendelkezel, melyet sok nő irigyelhet tőled, a férfiak viszont  szeretnék megérinteni. 	Kapcsolódó cikk: 	Mi vár rátok a szerelemben? »

Bak

Ha a Bak jegyében születtél, valószínűleg bársonyos bőrrel rendelkezel, melyet sok nő irigyelhet tőled, a férfiak viszont  szeretnék megérinteni.

Kapcsolódó cikk:
Mi vár rátok a szerelemben? »

Dia

 	Vízöntő 	Vízöntőként a lábszárad az egyik legérzékibb testrészed. Bizonyára kevesen tudnak ellenállni kecses vádlid arányos formáinak. 	Kapcsolódó cikk: 	Milyen a pasi az ágyban? Orra elárulja »

Vízöntő

Vízöntőként a lábszárad az egyik legérzékibb testrészed. Bizonyára kevesen tudnak ellenállni kecses vádlid arányos formáinak.

Kapcsolódó cikk:
Milyen a pasi az ágyban? Orra elárulja »

Dia

 	Halak 	Senkinek nincs olyan érzéki lábfeje, mint annak, aki a Halak jegyében született. Hordj olyan cipőket, és szandálokat, melyek minél többet mutatnak belőle. 	Kapcsolódó cikk: 	Mennyire tartanak szexinek a pasik? »

Halak

Senkinek nincs olyan érzéki lábfeje, mint annak, aki a Halak jegyében született. Hordj olyan cipőket, és szandálokat, melyek minél többet mutatnak belőle.

Kapcsolódó cikk:
Mennyire tartanak szexinek a pasik? »

Ezt is szeretjük
Szerző: Papp Zoé
Fotó: