Melyik napon születtél? Ilyen férfi illik hozzád
Születésnapod jóslata segít abban, hogy megtaláld a számodra megfelelő partnert, hiszen a boldogság kulcsa gyakran a tudatosságban rejlik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egyes napok szülöttei különböző tulajdonságokkal, gyengeségekkel és erősségekkel rendelkeznek. Némely személyiségjegyek akadályozhatnak a boldog párkapcsolatban, de olyan tulajdonságaid is vannak, melyeket épphogy érdemes kamatoztatnod a szerelemben is.

Jól teszed, ha saját igényeidnek megfelelően választasz társat ahelyett, hogy elnyomni igyekeznél a hibáidat, és úgy tennél, mintha mindez nem számítana, mert úgy találhatod meg a megfelelő társadat, ha mindenestül vállalod magad. Számold ki, melyik napon születtél, és olvasd el az elemzést!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

Ha hétfőn születtél, valószínűleg nincs könnyű dolga veled a férfinak, hiszen épp akkora a szabadságvágyad, mint a magánytól való félelmed. A kapcsolatban is szeretnéd megőrizni az önállóságodat, de olykor érzelmi támaszra van szükséged.

Egy hasonló típusú férfival könnyen egy hullámhosszra kerültök, mert átérzi a benned lakó kettősséget. Olyasvalaki való hozzád, aki nem függ tőled és nem féltékenykedik, de lehet rá számítani a nehéz időkben.

Kedd

Ha kedden születtél, nem éred be akárkivel, és fel kell vennie a fordulatszámodat annak, aki veled kezd. Mivel lendületes és kezdeményező vagy, olyan férfi illik hozzád, aki maga is talpraesett, vállalkozó kedvű, és nem idegenkedik a kicsit meredek ötletektől és a spontaneitástól. Fontos, hogy az ágyban is egy hullámhosszon legyetek, és olyasvalakit válassz, akivel elégedett vagy érzéki szinten is.

Szerda

Ha szerdán születtél, kissé talán határozatlan vagy, inkább rábízod a döntést másokra, a barátaidra vagy a párodra - és ez nem feltétlenül erősíti az önbizalmadat.

Mindenképp olyan férfira van szükséged, aki nem él vissza azzal, ha a kezébe helyezed az irányítást, inkább bátorítja az önállóságodat, és tiszteli más tulajdonságaidat. Így megerősít abban, hogy értékesnek lásd magad te is.

Csütörtök

Számodra fontos, hogy a férfi ne csak érzelmi, de intellektuális partner is legyen, és jókat tudjatok beszélgetni. Ám az ilyen típusú férfiak gyakran átesnek a ló túloldalára, és túlzottan érzelemmentesnek mutatkoznak. Olyan férfi való hozzád, aki kellő önismerettel rendelkezik ahhoz, hogy őszintén kimutassa az érzelmeit, de eléggé laza is legyen, ha kissé túlgondolkodod a dolgokat, és némi humorral továbblendítsen.

Péntek

Ha pénteki gyerek voltál, gyakran ragadnak el az érzelmeid, és lehet, hogy olykor kissé túldramatizálsz helyzeteket. Türelmes és kiegyensúlyozott férfi illik hozzád, akinek fontos tulajdonságai a józanság és a racionalitás, és nem hagyja, hogy elragadják az érzelmei. Ő képes megnyugtatni téged, és nem jön zavarba hirtelen hangulatváltozásaidtól sem.

Szombat

Szombati szülöttként a hagyományos szerepek híve vagy, és egy erős férfira van szükséged, aki a mindennapokban is képviseli a férfias energiákat, és aki mellett ízig-vérig nőnek érezheted magad. Ez nem jelenti azt, hogy gyenge lennél, mert határozott elképzeléseid vannak, de ötleteid technikai megvalósítását gyakran a párodra bízod. Olyasvalaki illik hozzád, aki ezt örömmel fogadja és bátorításnak veszi.

Vasárnap

Ha vasárnap láttad meg a napvilágot, akkor lehet, hogy az átlagnál jobban tartasz a változásoktól, és szeretnéd minél átláthatóbban szervezni az életedet, ami gyakran azzal jár, hogy kizárod a váratlan fordulatokat - de így a kellemes meglepetéseket is. Olyan férfi illik hozzád, aki kiszámítható, és akiben megbízhatsz, de aki mellett megélheted azt is, hogy a változatosság gyönyörködtet.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük