Mekkora a párod szexuális étvágya?
Alvóruhája elárulja
Pamutpizsama, boxer vagy anyaszült meztelenség? A te párod melyiket választja éjszakára?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerencsére a hálóruhák és a hálósapkák ideje már régen lejárt, manapság a legtöbben boxerben bújnak az ágyba, de sok pasi választ valamilyen trendi pizsamát is.

Az, hogy a pasid miben érzi magát jól az éjszaka leple alatt, sokat elárul nemcsak személyiségéről, hanem arról is, mire vágyik a szexben!

Meztelenül

Ha pasid ádámkosztümben érzi magát legjobban éjszaka, akkor valószínűleg lobbanékony és temperamentumos személyiség. Nem bírja, ha korlátozzák a szabadságát, szeret a saját feje után menni. Nagyon céltudatos, egy magához hasonló határozott nőt keres, aki mentes a női allűröktől.

Erre vágyik az ágyban

Nem ismer határokat, szexuális étvágya hatalmas. Egy szégyenlős, csak a leoltott lámpánál szeretkező lány nála szóba se jöhet, csak az igazán bevállalós vadmacskák tudják hosszú távon fenntartani érdeklődését. Szeret ő lenni a domináns fél, értékeli a változatosságot.

Póló és alsónadrág

Kedvenc együttes, focicsapat vagy agyonmosott gólyatáboros póló - mindegy, csak kényelmes legyen, és érzelmileg valamilyen szálon kötődjön hozzá. Ha párod ebben szeret bebújni melléd, akkor valószínűleg mindig meg tud nevettetni, mivel igazán szórakoztató és vidám egyéniség. Életében nem szerepel első helyen a karrier, az a fontos számára, hogy élvezze, amit csinál. Mélyen érző és jószívű fiú, aki lelke mélyén mindig kicsit gyerek marad.

Erre vágyik az ágyban

Nem szokása ajtóstul rontani a házba, értékeli a romantikát, fontos számára, hogy megbízzon a partnerében. Lassan olvad fel, néha kicsit szorong, ezért sose kritizáld. Gyengédségre és egy kis játékosságra vágyik, nem bánja, ha te diktálod az iramot.

Kétrészes, bő pamutpizsama

Ha párod a klasszikus pizsamát részesíti előnyben, kiegyensúlyozott személyiség, precíz és megbízható. Nem elköteleződés-fóbiás, igényli a mély érzelmeket. Egy kapcsolatban megtartja saját személyiségét, és tőled is elvárja, hogy ne telepedj rá. Fontosnak tartja a férfi- és női szerepeket. Ez nem azt jelenti, hogy nem kezel egyenlő félként, épp ellenkezőleg: a tenyerén hordoz, és bármit megtenne érted.

Erre vágyik az ágyban

Itt is úriemberként viselkedik, igazi örömét abban leli, ha téged kényeztethet. Kicsit konzervatív, inkább ne állj elő vad ötletekkel nála. Nem a szex körül forog minden gondolata, de egy mély dekoltázs vagy rövid szoknya alatt rejlő szexi fehérnemű hamar lázba hozza.

Kétrészes passzos pamutatléta és boxer

A trendi, feszülős hálóruha valószínűleg egy kreatív és vagány pasit rejt. Tudja magáról, hogy vonzó, és ettől a magabiztosságtól lesz hihetetlenül sármos. Igazi társasági ember, jó humora van. Szívesen ismerkedik és flörtöl, de valójában az igazit keresi, akit egy bájos, de öntudatos lány személyében képzel el.

Erre vágyik az ágyban

Bár nagy szívtiprónak tűnik, nem bújik mindenkivel ágyba. A szexhez fontosak számára az érzelmek is, ezért taszítják a könnyűvérű lányok. Szívesen kísérletezget, szereti a spontaneitást, de a hosszú, szenvedélyes szeretkezések sincsenek ellenére.

Selyemboxer, -pizsama vagy -köntös

A világ valószínűleg legtöbbet fotózott férfipizsamája Hugh Hefner, a Playboy-birodalom vezetőjének összeállítása. Ha a te pasid is ezt hordja szívesen, akkor valószínűleg ő is egy igazi playboy: két kanállal habzsolja az életet, imádja a nőket, és nincs olyan hölgy, akinek két perc alatt nem beszéli bele magát a bugyijába. Sokoldalú és szórakoztató egyéniség, igényli a luxust, a fényűzést. Szereti, ha mindig olyan vagy, mintha skatulyából húztak volna ki.

Szerelem és számmisztika

Szeretnéd tudni, hogy a jelenlegi párod számodra az igazi? Akkor hívd segítségül a számmisztika tudományát!

Erre vágyik az ágyban

Nála az ágy a szeretkezések helyszíneként ritkán jön szóba, hiszen szereti az extrém helyeket, de legalábbis a rózsaszirommal beszórt, extra méretű ágyakat, akár egy méregdrága hotelben. Mint az élet más területén, itt is ő akar lenni a legjobb, úgyhogy mindent elkövet, hogy te is annak tartsd.

Ezt is szeretjük