Melyik napon születtél?
Megmutatja, mikor jön el a nagy szerelem
Öröknaptárunk segít a szerelem keresésben, megmutatja, mikor számíthatsz rá.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számold ki, hogy születésed napja a hét melyik napjára esett, hiszen ez alapján sok mindent megtudhatsz magadról.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Imádod az izgalmakat, de viszolyogsz az elkötelezettségtől. Alapvetően megtalálhatod az igazit, de szükségét nem feltétlenül érzed. Kalandozó természetedből fakadóan szereted az egyéjszakás kalandokat, a flörtöket, és könnyen elcsábulsz. Nincsenek általában hosszú kapcsolataid, de ha megfog egy férfi, akkor vele maradsz. Azonban ez nem jelenti azt, hogy nem fogod megunni, ha hétköznapivá válik a kapcsolatotok, ekkor pedig új vizekre evezel. Számodra több férfi is lehet a nagy ő.

Ha kedden születtél

Csak őszinte kapcsolatokba vagy hajlandó belemenni, éppen ezért nagy esélyed van arra, hogy megtaláld az igazit, már fiatalon. Csak komoly szerelmeid vannak, a könnyűvérűség rád egyáltalán nem jellemző. Figyelj azonban arra, hogy a férfiak többsége nem annyira őszinte veled, mint amennyire te velük. De ne keseredj el, amikor jön a nagy ő, akkor úgy fogja viszonozni az érzelmeidet, ahogyan te szeretnéd.

Ha szerdán születtél

Szereted az erotikát, és kalandozó típus vagy. Imádsz hódítani. A férfiak számára igazi istennő vagy, és ugyan sokat csábítasz el, de gyakran nem teljesülnek be ezek a kapcsolatok. Az igazi onnan ismerszik meg, hogy vele nehezebb dolgod lesz, mint a többiekkel. Kalandozó természeted ellenére hozzá a végletekig hűséges leszel, amit ő megfelelőképpen viszonozni is fog.

Ha csütörtökön születtél

Gátlásos vagy, számodra egy párkapcsolat tele van stresszel. Talán éppen ezért nem vagy igazán hódító típus, azt szereted, ha egy férfi elvarázsol. Onnan fogod felismerni a nagy őt, hogy megadja neked azt a fajta romantikát, amelyre a legjobban vágysz. Az igazinak még egy ismérve lesz, el fogod hinni neki, hogy szép vagy. Önbizalmad pedig nyugtató hatással lesz a kapcsolatra.

Ha pénteken születtél

Az erotika fontos neked, igazi vadmacska vagy. Gyakran vannak olyan kapcsolataid, amelyekben nincs érzelem, csak a szexről szólnak. Az igazi elég későn érkezik, nem kevés tapasztalat után. Nem is baj, ha nem siet, mert ha túl hamar érkezne, valószínűleg félrelépnél. Élvezd az életet, és amikor úgy gondolod, hogy kiélted magad, akkor kezdj az igazi után kutatni, így te sem érzed majd azt, hogy kimaradtál valamiből, és nem fogod megbántani a partneredet sem.

Ha szombaton születtél

Igazi romantikus alkat vagy. Számodra a nagy ő csak fehér lovon érkezhet. Ha nem egy álomképet kergetsz, megtalálod az igazit, viszonylag hamar. Elbűvöl majd a kedvességével, ajándékaival. Az a típus vagy, aki korán férjhez is megy, és komolyan veszi a holtomiglan-holtodiglant. Azonban ha egyszer megcsalnak, nem érdekel semmilyen magyarázat, azonnal szakítasz az illetővel. Ne félj, az igazi soha nem fog megbántani.

Ha vasárnap születtél

A végletek embere vagy. Imádsz játszadozni, de a romantikától sem riadsz vissza. Szeretsz hódítani, de az is imponál neked, ha téged hódítanak meg. Az igazi későn jön el, akkor, amikor már szinte feladod, hogy valaha is találkozol vele. De megéri várni rá, mert ő is hasonlóképpen a végletek embere lesz, és minden tevékenységben kitűnő partnerre találsz benne.

OLVASD EL EZT IS!

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

munkatars
  • személyiség
  • melyik napon születtél?

Mennyire tartják fontosnak a véleményed?

Ezt is szeretjük