Meddig marad melletted a párod?
Olvasd ki a tenyeréből!
A tenyérjóslás segít eldönteni, mekkora esélyed van kedvesed mellett a holtomiglan-holtodiglanra.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyes férfiakon ránézésre látszik, hogy a félrekacsintgatás a vérükben van, és csak az alkalomra lesnek, hogy elcsábuljanak, míg másokról azt gondolhatod, hogy semmilyen körülmények között nem csalnák meg a kedvesüket. Vajon a te párod melyik kategóriába tartozik?

Tenyerének egyes vonásai segítségével megállapíthatod, hűséges típussal van-e dolgod. Ne feledd: nem túl valószínű, hogy az alábbiakban leírt összes jellegzetesség egyetlen tenyéren feltűnjön. Azonban már három-négy jegy is elég, hogy megbízhatóan következtethess párod jellemére.

Minél több hűségre utaló jelet találsz, annál valószínűbb, hogy monogám férfival van dolgod, aki társad lehet hosszútávon is.

Miről árulkodik a kéz alakja?

Figyeld meg először is a kéz formáját, ez árulkodik ugyanis a férfi alapvető jellemvonásairól. Ha természettől fogva hűséges típus, akkor praktikus jellegű Föld-keze van - négyszögletes tenyérrel és viszonylag rövid ujjakkal. Az ilyen férfi szereti a rutint, és számára mindig a saját, nem pedig a szomszéd kertje a zöldebb.

Figyeld meg, ha ujjait összezárja, hány ujj mellett látható hézag. Az a legjobb, ha egy sincs, mivel a kéz gazdája ekkor értékeli azt, ami az övé, és a világért sem kockáztatná, hogy elveszítse.

A hüvelykujj vizsgálata

Vedd szemügyre a hüvelykujját is. Optimális esetben viszonylag hosszú, ami tapintatról árulkodik, továbbá arról, hogy kedvesed jól megtalálja a hangot a környezetével. Ami a körmöket illeti: a hűséges ember széles, de normális hosszúságú körmökkel rendelkezik.

Mit üzen az életvonal?

Mérd fel az életvonal ívét: ha finoman hajlik, a férfi melegszívű és barátságos, anélkül, hogy belefullasztana a kedvességébe. Kedvesed megválogatja, hogy kit fogad a bizalmába, ezenfelül kedveli az ismerős környezet nyújtotta kényelmet - tehát ideális férjalapanyagnak tekintheted.

Árulkodó szívvonal

Csak a megfelelő hosszúságú szívvonal esetén valószínűsítheted, hogy a párod alkalmas az érzelmek széles skálájának megtapasztalására - ami feltétele annak, hogy jól megértsen egy vele intim közelségben élő társat.

Hol ér véget a szívvonal?

Ha a szívvonal túlnyúlik a Jupiter-dombon - vagyis a mutatóujj alatti párnácskán -, akkor tulajdonosánál, bár hűséges, gyakori vendég a zöld szemű szörny.

A Szaturnusz-dombon - vagyis a középső ujj alatti párnán - véget érő szívvonal olyan személyre utal, aki, bár vágyik felnőtt kapcsolatra, szenvedélyes, könnyen csábuló alkat. Összegezve: a tökéletes szívvonal - az ábrán látható módon - a Jupiter-dombon ér véget. Ez esetben a kéz gazdája melegszívű, szeretetteli és lojális.

Nézd meg, milyen minőségű szívvonallal van dolgod: a láncok sokasága érzelmi feszültséget jelez, amit nem ritkán a hűtlenkedéssel együtt járó szorongás idéz elő. Azonban, ha a szívvonalból kisebb vonalak ágaznak el, a párod képes erős érzelmi köteléket is kiépíteni.

A Vénusz-domb üzenete

Milyen a Vénusz-domb - vagyis a hüvelykujj alatti párna - alakja, illetve textúrája? Ha szépen domborodik, de nem túlfejlett, és érintésre kellemesen ruganyos, akkor kedvesed hűséges, és képes mélyen szeretni. Érdemes vele hosszú távra tervezned.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

kezek 3
  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Tartós lesz a kapcsolatotok?

kezfogas
  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

Ezt is szeretjük