Meddig fogsz élni?
Életvonalad elárulja
Kíváncsi vagy, hogy milyen hosszú lesz az életed? Életvonalad elárulja, mit tartogat számodra a jövő. Jósolj a tenyeredből!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Titokban azért aggódsz, mert az életvonalad már a tenyered közepén véget ér? Nem kell azonnal kétségbeesni, hiszen az életvonalból általában apró kis vonalak indulnak ki, melyek más tenyérvonalakkal kötődnek össze. Gyakori, hogy egy, a hüvelykujjhoz közel haladó vonal veszi át az életvonal szerepét, és előfordul, hogy egy másik - a tenyér közepén futó vonal - helyettesíti az életvonalat.

Szeretnéd tudni, hogy meddig fogsz élni? Akkor kövesd végig az életvonaladat, és leírásunk alapján jósold meg magadnak a jövőd!

Irányváltoztatások az életvonalban

Minden irányváltoztatás komoly változást hoz az életedben, de közel sem jelent halált. Ha az egyik tenyérdombon azért lesz nagyobb, mert a határoló vonal a tenyér közepe felé hajlik, akkor az élettered is megnövekszik életmódod vagy egy költözés hatására.

Ha az életvonal alul nyitott marad, és ezen a területen csak a sorsvonal fedezhető fel, akkor gyakran végkimerülésig kizsigereled magad. Ilyenkor szinte észrevétlenül elillan az életenergia, ezért figyelmetlenséged esetén újra és újra külső körülmények kényszerítenek mértékletességre. Ezt csak akkor tudod elkerülni, ha tudatosabb és egészségesebb módon élsz. Ha az életvonal mélyebben vág bele a hüvelykujj dombjába, akkor a domb területe is csökken, ami a mozgás- és játéktér korlátozódásával jár együtt.

Az ideális életvonal

Amennyiben egyáltalán létezik ilyen, akkor jól látható negyed körívben, teljes hosszával és harmonikus, széles ívben öleli körül a hüvelykujj dombját. Ha ilyen az életvonalad, akkor nagyvonalú, szívélyes, életteli, magas libidójú személyiség vagy.

Az életvonalat keresztező, kisebb vonalak

A kisebb vonalak, méretükkel ellentmondásban állva, nagyon is fontos és drámai élményeket jelenthetnek. Szinte minden esetben más emberekkel állnak kapcsolatban, és alaposan korlátozzák az életenergiát. 

Az események időpontjának körülbelüli meghatározásához segítséget nyújt, ha három egyenlő részre osztod az életvonal ívét. Az első szakasz az ifjúkornak felel meg, a következő a felnőttkornak, az utolsó szakasz pedig az öregkornak. Ahonnan a kis vonalacskák indulnak, onnan eredeztethető a drámai esemény.

Az életvonalhoz közel futó, párhuzamos vonalak

Ezek a vonalaknak többféle jelentésük is van, de semmiképpen sem elhanyagolhatóak, ha teljes képet szeretnél kapni magadról. Egyrészt fokozzák az életerőt és erősítik a gyenge, rövid vagy szaggatott életvonalat, ezáltal is biztosítva arról, hogy életvonalad rövidsége nem azonos a közeli halállal. Másrészt olyan családtagokat is jelentenek, akik egész életedben melletted állnak és támogatnak.

A nagyon hosszú kísérővonal időnként két hivatásra, két lakhelyre, két szeretőre vagy komplett kettős életre utal, melyek párhuzamosan futnak egymás mellett.

Cikkünk Manfred Magg A tenyér és a horoszkóp című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük