Márciusi szerelmi horoszkóp: boldogságot hoz a tavasz
Az év harmadik hónapja szerencsésnek ígérkezik a szerelemben: szinglik és párok is a boldogság felé vezető úton haladhatnak.

marcius-szerelmi-horoszkop
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jön a tavasz, melynek beharangozója a március. Az ébredő természettel a szív és a lélek is kicsit felpezsdül. Az év harmadik hónapjától az érzelmek veszik át a főszerepet.

Most jöhet el a szinglik ideje. Akik eddig egyedül voltak, most még nagyobb eséllyel találhatnak párt. Elindulhatnak a boldogság felé vezető úton, melyen a párok is serényen haladnak előre, újabb és újabb mérföldköveket megtéve, mélyülő szerelemben.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kicsit több egyedül töltött időre van szükséged márciusban, ha párban vagy. Ne aggódj, ez természetes igény. Adj magadnak énidőt, hogy a kapcsolatod is minél harmonikusabb legyen! Párod meg fogja érteni, hiszen kettőtökért is kell, hogy kiegyensúlyozott legyél. Ha nincs párod, lazaság jellemezhet a hónapban. Nem töröd magad, hogy párra lelj. Ha ismerkedsz is, csak a barátkozás lebeghet a szemed előtt. Ekkor ránt nyilat Cupido, és bizony, el is találhat.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Párban és egyedül is számodra a 20-a lesz a hónapban a fordulópont. 20-áig kedveseddel zökkenőmentes, harmonikus hetek várhatnak, de azután valószínűleg adódhat valami, ami fokozott figyelmet, alaposabb kommunikációt, nagyobb kompromisszumkészséget kíván. Szingliként 20-áig kicsit csendesebb lehet társasági életed, ezzel együtt a szerelmi életedbe sem csöppen valószínűleg ebből az irányból új jelölt. Attól a naptól azonban több programod, ezáltal több lehetőséged lehet majd ismerkedni, így nőhetnek esélyeid.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ha kapcsolatban vagy, márciusban több türelmet kell gyakorolnotok egymás felé. Szükség lehet a kompromisszumkészségetekre is. 21-e után eloszlanak azonban a viharfelhők, és fantasztikus harmónia költözhet a kapcsolatotokba minden téren. Szingliként új baráti kapcsolatokra tehetsz szert, köztük pedig valakivel tovább is fejlődhet majd a viszonyotok. Régi ismeretségeidben is változások várhatók, valakivel lazul, vagy szorosabb lesz többéves barátságotok.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A tavaszi hangulatot mindketten nagyon élvezhetitek pároddal. Márciusban sok kinti program ígérkezhet, melyek mindegyike szép emlékekkel gazdagít benneteket. 21-e után lehet egy-egy pici félreértés, de a megbeszélésüktől csak boldogabbá válik közös utatok. Ha nincs párod, most leginkább a munkahelyi dolgok foglalkoztathatnak. Fontos projekt, sok feladat, új állás. Kis időd maradhat a párkeresésre figyelni. Ilyenkor szoktak villámcsapásszerűen érkezni a legnagyobb szerelmek!

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Tökéletes lehet a kapcsolatod, akár egy gömb, mégis tovább csiszolgatnád. Ideje lazítani, illetve élvezni azt, amid van. Persze, ápolni kell a viszonyotokat, kezelni a felmerülő apróságokat, de ne stresszelj, hogy megóvd a boldogságod, inkább éld azt meg! Ha nincs párod, munkafronton valószínű, hogy valaki felbukkanjon. Az illető egy magasabb beosztású valaki lehet. Első látásra levehet a lábadról. Ha az érdeklődés kölcsönös, érkezhet a boldogság.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Programokban gazdag lehet a márciusod, mind párban, mind egyedülállóként. Ha van párod, a sok izgalmas, hangulatos este, a pezsgő mindennapok kapcsolatotoknak is adnak egy jókora lökést. Boldogságotokat erősíti, hogy most különösen bújós lehetsz. Ha nincs párod, ez a sok esemény és találkozó rendre lehetőséget ad ismerkedni. Egyik alkalommal bemutathatnak egy jóképű férfinak, akivel azonnal megtalálhatjátok majd a közös hangot. Lehet, hogy még ebben a hónapban randitok is lesz.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha párban vagy, márciusban olyasmiket lehet alkalmatok kipróbálni együtt, amiket még egyikőtök sem csinált. A közös új élmények, az új hobbi színt visz napjaitokba. Romantikából sem lesz hiány márciusban. A tavaszi zsongás beköltözhet kapcsolatotokba. Ha nincs párod, ugyancsak kellemes szabadidős tevékenységek, szórakozás, sport közben esélyes, hogy megismerj valakit. Az illető feltehetőleg épp olyan lehet, akit elképzelsz magadnak, de őrizd meg józanságod, és csak lépésekben haladj!

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Párkapcsolatodban hangsúlyos szerepet kaphat a családdal való viszony. Sok időtök lehet együtt lenni egymás rokonaival, ezáltal mélyülhet velük az ismeretségetek, és egymáshoz is közelebb kerülhettek. Boldogság, jókedv, kiegyensúlyozottság ígérkezik. Ha nincs párod, egy nagyon romantikus megismerkedés lehet kilátásban márciusra. Nem kizárt, hogy egyik nap a nagy ővel találod szemben magad. Olyasvalakivel sodorhat össze a tavaszi szellő, akivel nincsenek közös ismerőseitek.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Pároddal sok új dolgot megtudhattok egymásról ebben a hónapban. Minden ilyen dolog mélyítheti viszonyotokat, ezt érezve pedig boldogságotok egyre fokozódhat. A szexualitás is felpezsdülhet ebben a hónapban. A tavasz jó hatással lehet rátok. Amennyiben nincs párod, jelen ismeretségi körödből, lakóhelyed szomszédságából tetszhet meg valaki. Ami ízlésedet illeti, kissé eltolódhat: most különösen értékelheted, ha egy férfi okos, intelligens. Ilyen férfival kezdődhet valami köztetek márciusban.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Vonzerőd márciusban a tetőfokára hághat, ami mind párban, mind egyedülállóként éreztetheti a hatását. Amennyiben párban vagy, kedvesed márciusban nem győz bókolni, udvarolni. Nem csoda, ha kissé féltékeny is. Ígérkezhet számotokra egy romantikus kiruccanás is márciusra. Ha nincs párod, akadhat jelentkező bőven: márciusban ellenállhatatlannak láthatnak a férfiak. A sok próbálkozó közül egyvalaki a te szemedben is különleges lehet, ám őt nem újonnan, hanem már régebb óta ismerheted. Most vallhat színt, hogy titkon rajong érted.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Legyen a március a párkapcsolatodé. Ideje kicsit nagyobb figyelmet fordítanotok rá, hogy a mindennapi rohanás közepette időt szakítsatok a romantikára is, és eltöltsetek némi extra időt kettesben. Ha jobban figyeltek, ez a hónap felhőtlen boldogságot hozhat. Nincs párod? Bulik, összejövetelek sora vár, miközben élvezheted a szingliség minden előnyét. 21-e után azonban fordulhat a kocka. Valaki, egy férfibarátod vagy kollégád érdeklődni kezdhet irántad. Amint észreveszed, magad is más szemmel kezdhetsz nézni rá.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Magabiztosság és erős vonzerő jellemezhet márciusban, amit mind a párkapcsolatodban, mind szingli párkeresőként élvezhetsz. Párod ragaszkodása fokozódhat feléd. Órák röppenhetnek el felettetek, és észre sem veszitek. Ha nincs párod, pénzügyeid intézése során ismerkedhetsz meg valakivel, aki kisugárzásával azonnal megbabonázhat. Idő kérdése, és kiderül, a vonzalom kölcsönös-e. Ne légy rest mosolyogni, azzal veheted le a lábáról.

Ezt is szeretjük