Márciusi szerelmi horoszkóp: új fejezetet nyit a szívügyekben a tavasz első hónapja
Nagyszerű dolgokat ígér a tavaszköszöntő hónap.

nagykep?cikkid=170379&kep=77006374-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Búcsút intettünk a téli hónapoknak, és végre köszönthetjük a napsütésesnek és romantikusnak ígérkező tavaszt, mely csupa pozitív dolgot ígér a szerelem terén.

A tavasz első hónapjában jó esély van az első látásra szerelemre, és a párok is közelebb érzik magukat egymáshoz, ami nem is csoda, hiszen a tavaszi felpezsdülés a szívet is jobban megdobogtatja. Havi szerelmi horoszkópod részletes előrejelzést ad neked a hónapra nézve, egyedülállóként és párban élőként is.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Szingliként a tavasz érkezésével szíved is újjászületik. Felpezsdülve, várakozással telve indul a hónapod. Márciusban rengeteg bókot kapsz, ami nem véletlen, hiszen ragyogsz: egyvalakinek pedig tőled ragyog majd a szeme. Rájössz, ki az? Megsúgja hatodik érzéked.

Pároddal ebben a hónapban felidéződnek a kezdeti idők, ám ne csak a nosztalgiára gondolj: érzelmeitek megújulnak, a köztetek lévő vibrálás felerősödik. A tavasz érkeztével úgy turbékolhattok, akár a galambok. Nem csoda, ha szert tesztek egy-egy irigy pillantásra.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha Bika vagy, a tavasz új időszakot hoz el az életedben. Szinte hallod a dobpergést, ahogy közeleg a változás. Most érkezhet el az ideje, hogy egy új szerelem vegye kezdetét az életedben, méghozzá egy nagy és meghatározó szerelem - az is lehet, hogy örök.

Kedveseddel a tavasz csak még közelebb fog hozni. Most sokkal alaposabban megismeritek egymást, még akkor is, ha azt hinnéd, ennél alaposabban nem lehetne. A több beszélgetés és egy nagyon váratlan, egyben nagyon izgalmas közös kaland hoz össze titeket még jobban.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha eddig volt is benned kérdés a szerelmi életeddel kapcsolatban, Ikrekként a tavasz első hónapja elhozza számodra a bizonyosságot. Kiszemelted kiléte, illetve a szingliség és párban lét közti választásod egyértelműsödik. Ezzel egy időben új hódoló lép színre.

Ha párban vagy, a jövőtöket illetően nagy elhatározásokra jutsz. Az eddig talán ködös, kétséges dolgok a tél búcsúzásával és a tavasz beköszöntével el is illannak belőled, helyükre nyilvánvaló elhatározások kerülnek. Mindemellett nagyobb döntés is születhet köztetek.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rákként szinte megrészegít a tavasz hajnala. Bár a március még csalóka az időjárást tekintve, a szívedben már elhatalmasodik az évszak varázsa. Hódítani vágysz, de fogsz is: több jelentkező is akad majd, egyikük pedig a te szíved is hevesebb dobogásra bírja.

A hónap párban csordultig lesz romantikával. Nem csupán a kettesben töltött órákra korlátozódik azonban a köztetek lévő, legyőzhetetlen összhang. Ha társaságban lesztek, ott sem feledtek el néha összebújni, egymáshoz érni, amivel a végletekig felszítjátok a tüzet köztetek.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként, mire kitavaszodott, határozott elképzelés született benned arra nézvést, milyen pasira is vágysz. Ne ragaszkodj ugyanakkor az ideálképedhez makacsul. A március hoz neked valakit, aki ezzel nem minden tekintetben lesz szinkronban, mégis megnyerő számodra.

Ha párban vagy, egy közös utazás gondolata merül fel köztetek, az erről való egyeztetés pedig arra ébreszt rá, milyen remek csapat vagytok ti ketten. Noha benned van némi dominanciára való törekvés, párod oldalán kiegyensúlyozódnak köztetek az erőviszonyok.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűzként, ha szingli vagy, a március meglepetést tartogat neked. Régi szerelmedbe, illetve jelöltedbe botlasz, és nincs mit tenni, ismét erőre kaphat szívedben a láng. Most itt az új lehetőség, talán a végső: használd ki, és tedd meg, amit első körben elszalasztottál. Próba, szerencse!

Ha párban vagy, a hónap során fel-felbukkan a zöld szemű szörny. A féltékenységi viták ugyan lehetnek épp aktuálisan nyomasztóak, de mind-mind ékes bizonyítékai, mennyire ragaszkodtok egymáshoz. Igyekezzetek megnyugtatni egymást egy-egy szoros öleléssel.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha Mérleg a horoszkópod, számodra a március kettősen alakul szingliként. Bár a hó eleje eseménytelenebbnek bizonyul, a hó vége felé közeledve egyre többen próbálkoznak meghódítani téged. Ekkorra ugyanis felerősödik vonzó kisugárzásod. Hódítani ekkor érdemes.

Ha párban vagy, egy családi vita elsimításában vagy egy fontos döntés meghozatalában közösen kell segítenetek pároddal. Kikristályosodik, hogy ő valóban olyan ember, aki nemcsak jóban, de rosszban is, nehéz helyzetekben is melletted áll. Közösen sikerül megoldást találni.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpió szingliként kisugárzásod márciusban aligha lehetne szexibb és vonzóbb. Nem is véletlen, hogy annyian leszólítanak szórakozóhelyeken és akár a nyílt utcán is. Jó, ha tudod, jövendőbelid a hónap során körülötted járkál: légy figyelmes!

Ha párban vagy, kedveseddel lelkileg sokkal közelebb kerültök egymáshoz az eddiginél. Ennek oka, hogy többet beszélgettek, és megosztotok egymással egy-egy olyan titkot is, melyet eddig nem fedtetek fel egymás előtt. A március meghatározó lesz számotokra.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Szingli nyilasként márciusban nem hagy nyugodni a kíváncsiság. Új jelölted kapcsán, aki akár eddig is a képben volt, akár csak most bukkan fel, rejtély merül fel. Képzeletben húzd magadra Sherlock ruháját, és nyomozz kicsit: törekvéseid siker koronázza.

Pároddal most próbára tesz a sors valamilyen formában, de csak rajtatok áll, hogyan boldogultok a helyzettel. Nagyon fontos, hogy folyamatosan kommunikáljatok, és próbáljatok figyelni a másik nézőpontjára. A hó végére bebizonyosodik, milyen szuperek vagytok együtt.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bak vagy? Szingliként élvezed az egyedüllét minden előnyét, és bár vágysz rá, hogy majd legyen új szerelem az életedben, egyedül is remekül megvagy. Több sem kell Cupidónak, azonnal lecsap: csakis arra várt, hogy ezt a kiegyensúlyozott állapotot elérd.

Párban a hónap során fel-felmerül a féltékenység gondolata. Fontos tisztáznotok, van-e alapja a dolognak. Némán spekulálni semmi értelme, nyíljatok meg! Szerencsére kiderülhet, vaklárma az egész. Mivel a hónapot romantika is fűszerezi, végtére is jó lesz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A tavasz hangulata egész egyszerűen átjárja a lelked, és minden egyes levegővétellel még inkább eltelít. A március szerelmi szempontból ígéretes, mivel pozitív kisugárzásoddal, ragyogásoddal felhívod magadra egy környezetedben mozgó férfi figyelmét.

Amennyiben párban vagy, kedvesed látja, még ha nem is tudja megfogalmazni, milyen jó hatással van rád a tavasz. Az évszak pezsgése, a kezdeti napsugarak nap mint nap egyre inkább feltöltenek, ezzel egy időben pedig a kedvesed újfent beléd habarodik.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halakként mindenképpen érdemes megfogadnod idősebb nőismerősöd tanácsát a szerelmi életed kapcsán. Mondhat valamit, amit megfogadva sokkal előbb lesz párod, mint hitted volna. A pasi egyébként egy forgalmas, általad gyakran látogatott helyen bukkan fel.

Párban egy közös ismerősötök segítségére szorultok majd, aki nagy valószínűség szerint nem utasítja vissza a kéréseteket. Márciusotokat végigkíséri a szexuális túlfűtöttség és a vad romantika. Izgalmasan indul a tavasz, és már most látni, remek nyarat ígér.

Ezt is szeretjük