Májusi szerelmi horoszkóp: szívügyekben felhőtlen napok jönnek
Az év ötödik hónapja boldogsággal kecsegtet a szerelemben: légy bár szingli, vagy élj párkapcsolatban, csak szélesre kell tárni előtte az ajtót.

majus szerelmi hori
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A növények újra színesbe borultak, a madarak vidáman csicseregnek, és a természettel együtt a szív és a lélek is új köntösbe öltözik. Májusban a mindent elsöprő érzelmek kerülnek reflektorfénybe.

A szinglik életében jobb alkalom az ismerkedésre nem is lehetne a mostaninál, így, akiket egyedül talál a május, most még nagyobb eséllyel lelhetnek párra. Minden sarkon boldogság rejtőzhet, a szívek csordultig telnek szeretettel, mely a párok életébe is beférkőzhet, így ráléphetnek a boldogság ösvényére. 

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Magabiztosság és csábos vonzerő jellemez májusban, amit a párkapcsolatodban és szingli párkeresőként egyaránt kamatoztathatsz. Párod ettől még inkább ragaszkodik hozzád. A napok pedig úgy elröppennek, hogy szinte észre sem veszitek. Ha nincs párod, hivatali ügyeid intézése során megismerkedhetsz valakivel, aki azonnal levesz a lábadról. Kisvártatva kiderülhet, fellobbant-e az a bizonyos szikra: a lényeg, hogy ne hagyd otthon a mosolyodat!

Horoszkópos ékszer »

BIKA ( IV. 21 - V. 20. )

Szenteld a májust a párkapcsolatodnak. Itt az idő nagyobb figyelmet fordítani a romantikára, még a mindennapi rohanás ellenére is, és eltöltetni némi extra időt, méghozzá édeskettesben. Ha őrzitek szerelmetek lángját, ez a hónap a felhőtlen boldogságról szólhat. Nincs párod? Alig győzöl válogatni a rengeteg bulimeghívás közül, ami beragyogja szingli léted mindennapjait. Érdemes igent mondanod, amire csak tudsz, nem kizárt ugyanis, hogy az egyik összejövetelen valaki komolyabban érdeklődni kezd utánad.

Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Vonzerőd szárba szökken májusban, amit párban és egyedülállóként is kiélvezhetsz. Amennyiben van párod, kedvesed nem győz bókokkal, apró figyelmességekkel elhalmozni. Ígérkezik számotokra egy romantikus kiruccanás is májusra. Ha nincs párod, most mágnesként vonzod a férfiakat, akik ellenállhatatlannak látnak. Meglehet, hogy a sok jelentkező közül valaki felkelti az érdeklődésed. Ki tudja, lehet, hogy őt már régebb óta ismered? Így vagy úgy, de májusban fény derülhet a titkos rajongására.

Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Pároddal megannyi érdekes dolgot megtudhattok egymásról májusban. Aggodalomra semmi ok, ezek csak elmélyítik viszonyotokat, amitől a boldogságszintetek is megemelkedhet. A tavasz mindent elsöprő ereje a hálószobába is felpezsdülést hoz. Amennyiben nincs párod, lehet, hogy a közeli ismertségi körödből, netán a lakóhelyed szomszédságából kezdesz táplálni gyengéd érzelmeket valaki iránt. Most fogékony leszel a művészetekre, így különösen értékeled, ha szíved választottja okos és intelligens.

Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

A párkapcsolatban hangsúlyos szerepet kapnak a családi kötelékek. Temérdek időtök lesz együtt lenni egymás rokonaival, ezáltal elmélyülhet velük az ismertségetek, így egymáshoz is közelebb kerülhettek. Felhőtlen boldogság, öröm, jókedv és kiegyensúlyozottság ígérkezik. Nincs párod? Talán magad sem hinnéd, de egy igen romantikus megismerkedés lehet kilátásban májusra. Ráadásul olyasvalakivel hozhat össze a sors, akivel nincsenek közös ismerőseitek.

Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Ha párban vagy, a május kedvez az új, közös élményeknek, tapasztalatoknak. Olyasmiket próbálhattok ki együtt, amiket korábban sosem. A pozitív impulzusok felvillanyoznak bennetek. Természetesen romantikából sem lesz hiány májusban, érdemes akár egy pikniket is beiktatnotok, hogy igazán érezzétek a tavaszi zsongást. Ha nincs párod, érdemes ismeretlen vizekre evezned, mert esélyes, hogy egy kreatív foglalkozás vagy sportolás közben ismered meg jövendőbelidet.

Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Programdúsnak ígérkezhet a május, úgy párban, mint egyedülállóként. Ha van párod, a kellemesen meleg, hangulatos esték új erővel töltik fel kapcsolatotokat. Boldogságotokat pedig csak tovább erősíti, hogy most különösen ragaszkodó lehetsz. Ha nincs párod, megannyi esemény ígérkezik májusban, mely mind új esélyt jelent az ismerkedésre. Nem kizárt, hogy egy barátnőd bemutat egy szimpatikus, jóképű fiatalembernek, akivel azonnal egy húron pendültök majd. Lehet, hogy a közeljövőben még randitok is lesz.

Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Tökéletes lehet a kapcsolatod, akár egy igazgyöngy, amit mégis a fiók mélyére száműzöl, mert félsz, hogy elveszíted. Pedig okosabb lenne élvezni azt, amid van. Nem arról van szó, hogy nem kellene ápolni a kapcsolatot, vagy idejében kezelni a gondokat, de stressz helyett inkább próbáld megélni a boldogságod! Ha nincs párod, felbukkanhat valaki a múltadból, akiről már régen lemondtál, ám beigazolódhat, hogy korábbi félelmeid vele kapcsolatban teljesen alaptalanok voltak. Hagyd sodortatni magad az árral, és engedd be a boldogságot!

Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Minden porcikátokban érzitek a tavaszt, így a kapcsolatotokban is sok pozitívumra számíthattok pároddal. Májusban megannyi szabadtéri program lehet, melyek varázslatos élményekkel gazdagítanak benneteket. A hónap második felében adódhatnak apró nézeteltérések, amiket sikeresen kezeltek. Ha nincs párod, minden idődet igyekezhetsz a munkádra fordítani, hiszen sok fontos projekt és feladat akad. Azért ne feledd, hogy Cupido mindig a legváratlanabb pillanatokat szemeli ki arra, hogy nyilával eltaláljon!

Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Amennyiben kapcsolatban vagy, májusban elképzelhető, hogy nagyobb türelemmel és odafigyeléssel kell fordulnotok egymás felé. Ez próbára teszi a kompromisszumkészségeteket is, egyúttal jó alkalmat kínálhat a közös fejlődésre. Legkésőbb a hónap második felére azonban eloszlanak a viharfelhők, és újra beköszönt a harmónia. Szingliként új baráti ismertségekre teszel szert, köztük pedig valakivel akár tovább is erősödhet a dolog.

Horoszkópos ékszer »

VÍZÖNTŐ ( I. 21 - II. 19. )

Pároddal és egyedülállóként egyaránt a hónap közepe lesz a fordulópont. Szerelmeddel eleinte zökkenőmentes, harmonikus hetek várnak, de később adódhat valami, ami több kommunikációt, esetleg nagyobb alkalmazkodóképességet kíván. Szingliként a hónap elején úgy érezheted, hogy társasági életed talán még a megszokottnál is csendesebb, így a szerelmi életedben sem számítasz komoly változásokra. 20-a után azonban fordulhat a kocka, az ismerkedési lehetőségek színes tárháza pedig megnyílik előtted.

Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Amennyiben van párod, kicsivel nagyobb szükségét érezheted az egyedüllétnek, mint máskor. Aggodalomra semmi ok, ez teljesen természetes. Adj magadnak annyi időt, amennyit csak szeretnél, hiszen ettől kapcsolatod is harmonikusabb lehet! Ha nincs párod, magad is meglepődhetsz, micsoda lazaság jellemezhet májusban. Nem mozgatsz meg sok követ a párkeresés miatt, ahogy az ismerkedésnél is inkább a barátkozás lebeghet a szemed előtt. Ezen alkalmak viszont kiválóak a villámcsapásszerű szerelmek kialakulásához!

Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük