Májusi szerelmi horoszkóp: virágba borulnak a szívek
A május sokak életében meghatározó a szerelem terén.

viragsziv
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szeszélyes április után érkezik a zabolátlan, incselkedő, szertelen május, a maga csábításra, hódításra ösztönző hangulatával. Nem csoda, ha a hónap sokak szerelmi életében hoz pozitív változást.

Mind a szinglik, mind a párok esetében igaz, hogy májusban virágba borulhatnak a szívek, megélve a legszebb, legboldogabb szerelmet, ami csak lehetséges. Mit jósol a hónapra a szerelmi horoszkóp?

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Ha szingli Kos vagy, alapvetően jól érezheted magad a bőrödben, és nem érzel sürgető kényszert rá, hogy párra lelj. Az egyedüllét minden előnyét örömmel megélheted. Kiegyensúlyozottságodat a vak is látja, így aztán ne lepődj meg, ha egy helyes pasi kezdene vonzódni hozzád a hó során, és ennek jelét is adná.

Ha párban vagy, a tavaszi hangulat téged és párodat nap nap után magával ragadhat. Sok kellemes, kinti program ígérkezik, jó adag romantikával fűszerezve. Minden kettesben töltött perc táplálja érzelmeiteket, így a május pozitív irányba tereli kapcsolatotokat. Szuper hónap elébe néztek. Horoszkópos ékszerek »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Egyedülállóként olyan hónapokat tudhatsz magad mögött, melyek során, ha fel is bukkant a szerelem lehetősége, nem történt előrelépés érzelmi életedben. Most ez változhat: a május villámcsapásszerűen érkező szerelmet ígér számodra, ami tartósnak ígérkezhet.

Ha párban vagy, a nyugalom és a harmónia jellemzi hónapotokat. Sok időtök lehet egymásra koncentrálni, beszélgetni, így szerelmetek sokat mélyülhet májusban. Párodat módod lesz még közelebbről megismerni, most ugyanis elmesélhet valamit, amit eddig nem tudtál róla. Ez még közelebb visz hozzá. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként májusban pozitív szakaszt kezdesz mind egyedül, mind párban, ami az érzelmeket illeti. Szingliként kettő vagy több férfi is megjelenhet, mint potenciális jelölt, és élvezettel ismerkedhetsz velük. Szerencsére most az esetleges zsákutcákat is jobban kezeled, végül gyöngyszemre bukkanhatsz a kavicsok között. Ha van már szerelmed, májusban sok vidám programotok adódhat, ám ezek egyeztetése kompromisszumkészséget kíván. Ne feledjétek, hogy nyitottnak kell lenni egymás ötleteire, és, ha az A vagy B verzió nem nyer, egy C-ben közös nevezőre jutni. Horoszkópos ékszerek »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha még keresed a párod, érdemes adnod egy esélyt az online ismerkedésnek. A jó idő dacára ugyanis a virtuális térben akadhatsz össze valakivel. Persze, egy első randira mindenképpen sor kerülhet egy napsütötte parkban! A jóképű idegen május második felében bukkanhat fel a láthatáron.

Amennyiben már megtaláltad szíved szerelmét, előfordulhat, hogy a hónap során kevesebb időtök lesz egymásra. A külön töltött időn átsegíthet, ha napközben is írtok egymásnak. Ennek is megvan a szépsége és játékossága. Az együtt töltött idő végül még édesebb lehet: ne aggódj, átjuttok ezen is. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Oroszlánként, ha egyedülálló vagy, májusban képbe jöhet egy férfi, aki, bár tetszik, valamiben kifejezetten nem olyan, amilyen párt elképzelsz magadnak. Itt az idő, hogy elgondolkodj, mit és kit is vársz, és mennyire fontos számodra ez a tényező. Ha arra jutsz, nyitottabb leszel, adj egy esélyt.

Ha van párod, májusban egy olyan tulajdonságát ismerheted meg, ami eddig rejtve volt számodra. Ez új fényben tüntetheti őt fel előtted, és érzelmeidet egy új síkra terelheti. Alapvetően jól sikerülhet a hónap, és ez a kis változás is pozitív kimenetet hozhat. Horoszkópos ékszerek »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egyedülálló Szűz jegyűként nagy fordulatra számíthatsz a szerelem terén májusban. Valaki olyat sodorhat utadba a tavaszi szél, valószínű, munkád kapcsán, aki elsőre szimpatikus lesz. Nem telik bele sok idő, hogy fülig bele is szeress. Vonzalmad szerencsére nem is lesz egyoldalú, így eljöhet a rég várt változás életedbe.

Ha van párkapcsolatod, egy régen görgetett probléma lelhet megoldásra a hónap során. Ez nagy megkönnyebbülést jelenthet számotokra, és egy új kezdet reményét, illetve egy harmonikusabb folytatásét. A május, bár követel munkát a részetekről kettőtökért, emiatt pozitívan zárul. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha nincs még párod, akkor májusban, már hó elején képbe jöhet két pasi. Mindketten másért tetszhetnek, és, amivel megfogtak, talán legszívesebben egybegyúrnád. Sajnos erre nincs mód, így a döntés a kezedben van: melyikük lesz a szerencsés? Az is jó döntés, ha egyik sem, és kivárod, míg olyan jön, aki miatt nem vacillálsz.

Párban egyfelől a humor, másfelől a túlfűtött vonzalom jegyében telhet a május, egyszóval fantasztikusan. Mivel legszívesebben egymás társaságában vagytok, hajlamosak lehettek elhanyagolni barátaitokat: erre érdemes odafigyelnetek. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Szingli Skorpióként úgy vonzod a férfiszemeket májusban, akár a mágnes. Valóban kivirulhatsz kívül, belül, a napsütéses, bájos május szépsége így hat most rád. Használd ki vonzerőd, és mozdulj ki gyakran: hó végére virágba borulhat a szíved is! Valakivel flörtbe bonyolódhatsz, de hamar kiderül, ennél több van bennetek.

Párban a kedvesed csodálattal és elismeréssel nézheti, mennyire kivirulsz. Az évszak szépsége rajtad is tükröződik. Szóba kerülhet több ízben a kapcsolatotok, és egy jövőre vonatkozó dolog, melyben, úgy tűnik, hasonlóan terveztek. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha egyedülálló vagy, májusban egy régi szerelmed vagy jelölted kerülhet ismét képbe. Felmerülhet kettőtök közt az újrakezdés, illetve randizás ötlete. Ha úgy érzed, szeretnél adni ennek egy esélyt, mert jót ígérhet számodra a szerelemben, ne habozz. A jó idő remek találkákra adhat alkalmat.

Ha párban vagy, egy harmadik személy bukkanhat fel a láthatáron, aki egyikőtök exe vagy régi jelöltje. Ez hozhat némi feszültséget a kapcsolatotokba, ezért most nagyon fontos, hogy őszintén beszélgessetek egymással. Ha érzelmeitek elég erősek, akkor játszi könnyedséggel túllendültök a dolgon. Horoszkópos ékszerek »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ha Bak a jegyed, és még egyedül vagy, nem lesz ez így sokáig. Már, ha az illető, akinek megtetszel, mer lépni. A játékos és szerelemre szomjas május ugyanis egy titkos hódolót hozhat számodra. Az illető nem a kezdeményezőkészségéről híres, de, ha résen vagy, és rájössz, ki ő, segíthetsz is neki egy jellel.

Amennyiben már megtaláltad a szerelmet, kedveseddel sok szó eshet nyári terveitekről a hónapban. Mindeközben olyan nagyszerű programokat is szerveztek, hogy a kezdeti időket idéző randikban lehet részetek. Ezek mindegyike erősíti kapcsolatotokat. Kifejezetten élvezhetitek a májust. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A május csodásan alakulhat számodra mind egyedül, mind párban. Ha egyedülállóként eddig kerested a szerelmet, akkor most teljesen váratlanul meg is érkezhet életedbe. Egy baráti program alkalmával ismerheted meg őt. Azonnal egy hullámhosszra kerülhettek, és megnyerhet a humora is.

Meglévő párkapcsolatodat irigykedve nézheti környezetetek. Mesésen alakulhat hónapotok, kezdve a május elsejei romantikázással. Nagyszerűen működhet közöttetek a kommunikáció, nincs, amit ne tudnátok megbeszélni. Még a pénzügyi kérdésben is könnyen határoztok, mely hó közepén jöhet szóba. Horoszkópos ékszerek »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halakként, ha szingli vagy, füledbe juthat májusban, hogy tetszel valakinek. Mivel az illető számodra is vonzó, azonnal lila köd lenghet körbe, és elönt a boldogság. Légy azonban óvatos, és ne igyál előre a medve bőrére: ha korán örülsz, de a dolog meghiúsul, nagyon csalódott leszel.

Párban eseménydús lehet a májusotok, mert több alkalommal is egymás segítségére kell, hogy legyetek a hónapban. Ez megmutatja, milyen nagy közöttetek az összetartás, és milyen remek csapat vagytok. Nem is csoda, ha most szó esik a távoli jövőre vonatkozó elképzeléseitekről. Horoszkópos ékszerek »

Képek: Getty Images.

Ezt is szeretjük