Maja szerelmi horoszkóp 2017-re: mélyülő érzelmek, nagy szerelmek jönnek
A 2017-es esztendő sokak számára elhozza a boldogságot.

nagykep?cikkid=168343&kep=virag-sziv-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kezdetét vette 2017, és ha valamit, akkor boldog szerelmet, harmonikus párkapcsolatot bizonyosan mindenki remél az új esztendőtől. Maja horoszkópod elárulja, te mire számíthatsz az év során a szívügyek terén.

Denevér - Tzootz (július 26-augusztus 22.)

Az esztendő során több tekintetben is megvilágosodsz. Egyrészt világossá válik, mit is vársz egy kapcsolattól, másrészt kitisztul, hogy milyen férfi mellett tudod elképzelni jövődet. Szingliként ez sokat fog abban segíteni, hogy megfelelő párra lelj a jövőben, párban pedig megerősítést ad neked, hogy azt az utat járod, amit szeretnél.

Skorpió - Dzec (augusztus 23-szeptember 19.)

2017 számodra vízválasztó év lesz. Most ugyanis párban és egyedül is nagyot fordul veled a világ. Ha párban vagy, kapcsolatotok sokat mélyülhet az esztendő során, és rendre előkerülnek a közös jövőbeni tervek. Egy nagyobb elhatározás is történhet. Ha nincs párod, akkor egy olyan férfit ismersz meg, akivel azonnal érzitek, dolgotok van együtt.

Szarvas - Keh (szeptember 20-október 17.)

Ebben az évben bölcsebbé válsz a szívügyeid tekintetében. Most sok olyan helyzetet hoz az élet, amiből tanulhatsz. Párban ezek ugyan néhanapján konfliktushelyzetek lesznek, de lesznek közös döntéshozatalok is, melyek során rá kell éreznetek, hogyan érveljetek jól. Egyedülállóként lesz egy-két tévedésed, de ezek fogják világossá tenni, kire nem vágysz.

Bagoly - Moan (október 18-november 14.)

A 2017-es évben sokan fognak szerelmi tanácsokért fordulni hozzád, mert benned érzik azt a rálátást, ami egyébként egy tökéletes világban a saját dolgaid lebonyolításában is segíthetne. Sajnos azonban a magunk ügyeit illetően sohasem vagyunk annyira okosak, így lehetnek kérdéses periódusaid egyedül és párban is.

Páva - Cutz (november 15-december 12.)

Páva jegyeddel valóban pávaként hódítasz majd 2017-ben. Ha belépsz mondjuk egy étterembe vagy szórakozóhelyre, minden tekintet rád szegeződik, de munkahelyeden is új rajongókra tehetsz szert. Kisugárzásod egész évben erős lesz. Nem is véletlen, hogy párod most még jobban beléd szeret, de az sem, hogy szingliként többen is ostromolni kezdenek.

Gyík - Xibkay (december 13-január 9.)

Tanulj meg igent mondani 2017-ben! Sokkal izgalmasabb az élet, ha nem félsz. Pároddal utazzatok, próbáljatok, kóstoljatok új dolgokat: minden új közös élmény mélyíti a kapcsolatotokat. Szingliként pedig adj esélyt azoknak, akik neked is szimpatikusak: a régi rossz tapasztalatok miatt ne maradj le egy új szerelemről! Ha tudsz igent mondani, szerelmi életed felpezsdül.

Majom - Batz (január 10-február 6.)

Éved izgalmasan és mozgalmasan fog telni. Pároddal közösen dédelgetett álmaitok egyre szaporodnak, ami mindkettőtöket várakozással és szép reményekkel tölt el. Ez az év megerősíti a szerelmeteket, ha továbbra is dolgoztok a kapcsolatotokért. Ha egyedülálló vagy, egy plátóinak induló szerelem egy szép napon valóra fog válni.

Sólyom - Coz (február 7-március 6.)

2017-ben fordulatokra számíthatsz. Párban ez abban nyilvánul meg, hogy kedvesed viselkedését eddig ismeretlen helyzetekben nyílik lehetőséged megfigyelni. Bár váratlanul ér, az élmény alkalomról alkalomra pozitív lesz, így érzelmeid egyre mélyebbé válnak. Szingliként elbúcsúzhatsz az egyedülléttől: 2017-ben jön a nagy fordulat.

Jaguár - Balam (március 7-április 3.)

Nem elég, hogy szívügyeid pazarnak ígérkeznek, kisugárzásod minden eddiginél szexibb és kívánatosabb nővé varázsol az év során. Egyedülállóként fantasztikus hódítóhadjárat elé nézel. Izgalmas flörtök, románcok, randihegyek ígérkeznek, és az esztendő egy szenvedélyes szerelemmel is megajándékozhat. Párban olyan évetek lesz, mintha végig nászúton lennétek.

Kutya - Pek (április 4-május 1.)

Úgy indulj neki az évnek, hogy céltudatosan lépegetsz előre. Ha párban vagy, és szeretnéd magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat, érdemes kedveseddel óvatosan bár, de határozottan elbeszélgetned a jövőről. Ha kiderül, hogy szinkronban vannak elképzeléseitek, most jön csak a tündérmese. Szingliként, ha párra vágysz, egy komolyabb netes társkeresőnek is érdemes esélyt adnod.

Kígyó - Kaw (május 2-május 29.)

2017 számodra tele lesz meglepetésekkel, ami a szerelmet illeti - kedvesed részéről, amennyiben párban vagy, de benneteket közösen is sok-sok kellemes meglepetés ér majd. A pozitív hullámok mind közelebb és közelebb visznek egymáshoz. Ha egyedülálló vagy, olyasvalaki kezd ostromolni 2017-ben, akire nem számítanál. Az év meglepetése lesz, de a legszebb meglepetés.

Nyúl - Tzub (május 30-június 26.)

Az érzelmek még fontosabb szerepet töltenek be életedben, mint eddig. Ha egyedülálló vagy, nehéz lehet kezdetben az egyedüllét, de amint ráébredsz, hogy most tiéd a világ, illetve az esély, hogy válassz, máris más szemmel nézed a dolgokat. A nyár szenvedélyes szerelmet hozhat. Párban sokkal többet beszélgettek kapcsolatotokról, mint eddig, ami elmélyíti szerelmeteket.

Teknős - Aak (június 27-július 25.)

Lassan járj, tovább érsz! Maradj hű a jegyedhez, a Teknőshöz, és ne siettesd a dolgokat. Amennyiben párban vagy, hagyd, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek, és ne erőltess semmit. Az év sok-sok szépet hozhat, ha elengeded magad. Szingliként is ugyanerre törekedj: amint nem sietteted a szerelem érkezését, beköszönt életedbe, akár a nagy Ő személyében.

Ezt is szeretjük