Miért születtél erre a földre? Maja horoszkópod elárulja
Ha nem ismered a maja jegyed, segítünk! Könnyű megállapítani, csak születési dátumod kell.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokakban, talán benned is megfogalmazódhatott már a kérdés, miért is születtél erre a földre, mi a célja életednek, mi a küldetésed ezen a világon. Vajon meg kell tanulnod valamit? Át kell esned egy nagy változáson? Másokat kell, hogy vezess vagy épp vigasztalj? Maja horoszkópodból most megtudhatod a választ. Ha nem ismered maja jegyed, segítenek az egyes jegyek mellett feltüntetett dátumok. Nézd meg, a te születésnapod melyik időintervallumba esik.

Denevér - Tzootz (július 26-augusztus 22.)

Izgalmas személyiség lehetsz, aki élete során számos kalandot él meg, és ezzel egyre és egyre többet lát és ért a világból. Tapasztaltságod, sokat látott személyiséged is teszi, hogy remek vezető válhat belőled. Küldetésed, hogy mások élére állj, és tereld őket a jó út felé.

Skorpió - Dzec (augusztus 23-szeptember 19.)

Bár részben jó tulajdonság, hogy nem felejtesz, rossz is lehet, hiszen mások hibáit, vétkeit, egyes konfliktusokat sem felejtesz el könnyen. Ez hátráltathat téged a boldog kapcsolatok kiépítésében. Hasonlóképp féltékenységed és birtoklási vágyad is. Küldetésed, hogy megmutasd, mégis le tudod győzni ezeket magadban.

Szarvas - Keh (szeptember 20-október 17.)

A szarvas gyönyörű állat, és, ha ez a maja jegyed, nem is véletlenül kapsz tehát gyönyörű küldetést: te szeretetre születtél. Azért jöttél erre a világra, hogy másokat szeress, és mások szeretetét befogadd. Szíved hatalmas, kissé érzékeny is lehetsz - ezzel is meg kell tanulnod együttélni.

Bagoly - Moan (október 18-november 14.)

Egész életedben keresheted önmagad, a helyed ebben a világban, és életcélod keresése alatt végig ott lehet előtted a válasz, mi is a küldetésed. Azért születtél a földre, hogy tapasztalj, tanulj, miközben önmagad keresed. Mindemellett, mivel nem vagy túl határozott, ebben is erősödnöd kell.

Páva - Cutz (november 15-december 12.)

Akárcsak a páva, te is ki szeretnél tűnni a tömegből, nagy valószínűség szerint ezért az élet több területén is küzdhetsz. Részben az a küldetésed, hogy ezt sikerüljön elérned, részben pedig az, hogy mindeközben belásd, a szerénység mekkora erény.

Gyík - Xibkay (december 13-január 9.)

Kiskorodtól fogva felnőttkorodon át egészen öregkorodig eléggé zárkózott lehetsz. Nehezen nyílhatsz meg új társaságban, de akár régi ismerőseid előtt is. Azért születtél erre a világra, hogy teljesítsd küldetésed, vagyis, hogy képessé válj mások előtt megnyílni, szabad utat engedni magad felé.

Majom - Batz (január 10-február 6.)

Igazán kreatív ember lehetsz, akinek az a küldetése élete során, hogy jobbnál jobb ötleteit másokkal is megossza. Nemcsak ötleteid, de tanácsaid is mások javára válhatnak, ne spórolj hát velük. A környezeted kérni fogja ötleteid és tanácsaid, életfeladatot e kérés teljesítése.

Sólyom - Coz (február 7-március 6.)

Akár a sólyomé, olyan a tekinteted. Határozottság, bölcsesség sugárzik belőle. Erkölcsi nézeteid példásak lehetnek, szilárd meggyőződésed, erős személyiséged pedig ezzel karöltve valóságos lángoszloppá tehet téged mások előtt. Feladatod, hogy őket vezesd a jó út felé.

Jaguár - Balam (március 7-április 3.)

Hihetetlenül szenvedélyes ember lehetsz, aki szereti az életet, szereti a szerelmet, a kihívásokat. Lendületes lehetsz, tele energiával. Egy gondod mégis lehet: nehezen maradhatsz meg egy ember mellett a párkapcsolataidban. Életed küldetése, hogy meglásd a hűség szépségét, és képessé válj rá.

Kutya - Pek (április 4-május 1.)

Bár telis-tele lehetsz jó tulajdonságokkal, sajnos nagyon sokat megtarthatsz belőlük magadnak, ami nem túl jó döntés. Engedd magadhoz közelebb az embereket, bízz meg bennük és válj te is a bizalmasukká. Életfeladatod, hogy szereteted adj másoknak, és képessé legyél megnyílni.

Kígyó - Kaw (május 2-május 29.)

Javarészt pozitív, kis részben negatív szemléletű ember lehetsz. Életfeladatod részben az, hogy a pozitív felé próbáld a mérleget billenteni. Másokkal szemben pedig, mivel a lelked mélyéről fakad ez a képesség, az optimizmus maga, reményt adj, ha ők már nem hisznek benne, hogy minden jóra fordul.

Nyúl - Tzub (május 30-június 26.)

Tele lehetsz élettel, energikus, vidám, játékos, jókedvű ember lehetsz. Nagy jókedvedben viszont nem mindig vagy tekintettel mások érzelmeire sajnos, és ezzel megbánthatod őket. Életfeleadatod, hogy legyőzd énközpontúságodat, és megtanulj másokra is kellőképpen odafigyelni.

Teknős - Aak (június 27-július 25.)

Gyerekkorod óta sokan csodabogárnak nézhettek, mi több, furának tarthattak, pedig mindössze arról van szó, hgy különleges ember vagy, különleges kisugárzással, különleges személyiséggel. Kissé magadba lehetsz zárkózva, titkolózhatsz, de ezt a diszkréciódat mások felé is tanusíthatod. Életfeladatod, hogy kicsit megnyílj, és mások féltett titkait lelki jóbarátjukként őrizd.

Ezt is szeretjük