Mágikus vagyonnövelő nap: ezt kell ma megtenned a gazdagságért
A telihold mágikus, így a mai nap különösen alkalmas a pénzvarázslatra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mai nap különleges égi eseménye, a teljes holdfogyatkozás nemcsak látványában lesz szokatlan, de mágikus ereje jó alkalmat nyújt egy kis varázslásra is. A telihold mindig megsokszorozza a kívánságok erejét, ezért nem árt nagyon körültekintően átgondolnod, hogy mi mindent hiszel, mert az észrevétlen gondolatok akadályozhatják a sikeres varázslatot. 

Ezúttal remek alkalmad nyílik arra, hogy ne csak a pénzedet kétszerezd meg, de elengedd azokat a mintáidat is, melyek megakadályozhatnak abban, hogy pénzt vonzz az életedbe.

A varázslatra a holdkelte órái a legalkalmasabbak, majd a sötétedés utáni időszak, amikor már erőteljes a Hold fénye. A legjobb, ha a szabadban végzed a varázslatot, illetve olyan helyen, ahová odasüt a Hold, mert a sugaraira lesz szükséged.

Előkészületek

Mielőtt nekifognál a szertartásnak, írd össze az első öt dolgot, ami eszedbe jut, ha azt hallod: pénz! Ne gondolkozz túl sokat, csak írd le őket, közvetlenül, ahogyan eszedbe jutnak! Ha ezzel megvagy, akkor nézd meg, találsz-e negatív vagy akadályozó gondolatokat, mint például ez: sosincs belőle elég.

Ha ilyet találsz, húzd át, és írd le egy másik papírra! Az összes negatív gondolattal tedd ezt, majd, mielőtt hozzákezdesz a varázslathoz, égesd el a papírt! Képzeld el, ahogy a holdfény semlegesíti a füstöt, és semmivé válnak az akadályok a gazdagságod útjából.

Határozd el, hogy beengeded a pénzt az életedbe, bármilyen hihetetlen formában érkezik is, és nyitott vagy a lehetőségekre, melyek az anyagi gyarapodásodat szolgálják. Addig mondogasd ezt, míg úgy érzed, valóban meggyőződtél róla, hogy éppúgy megérdemled a gazdagságot, mint bárki más.

Pénzkétszerező varázslat

Most már nekiláthatsz a pénzkétszerező varázslatnak. Írd fel egy cetlire azt az összeget, amennyivel jelenleg rendelkezel, akár a bankszámládon, akár készpénzben. Ez az az összeg, amit megkétszerezhetsz. Tedd félre a papírt, míg vizet töltesz egy edénybe. Ezt az edényt helyezd el úgy, hogy tükröződjön benne a Hold fénye, és kevergetni tudd. Kevergesd, és közben éld bele magad minél jobban abba a helyzetbe, hogy bármit meg tudsz venni magadnak, ami eszedbe jut, és nem kell spórolnod. Ezután ásd el a papírt, és öntözd meg vízzel! Számíthatsz arra, hogy a következő napokban a leírt összeghez hozzájutsz majd extra bevételként.

A másik pénzszerző varázslatot akkor alkalmazhatod, ha történetesen nagyon sok kétszázassal rendelkezel, mert ezeket sokszorozza meg. Ezúttal a kétszázasokat fürdesd meg a holdfénnyel telt vízben! Hagyd benne őket másnap reggelig, majd öntsd le róluk a vizet, és tedd vissza őket eredeti helyükre! Arra számíthatsz, hogy ugyanannyi érkezik majd hozzád.

Ennek a varázslatnak a harmadik fajtájában arra kérsz pénzt, amihez még szükséged van rá. Gondold át, mi az, amivel elégedetlen vagy az életedben. Mi az, amit csak több pénzzel tudnál megoldani, és mi az, amit szeretnél elérni, de úgy érzed, nincs elég anyagi forrásod a megvalósításához? Próbáld megbecsülni, hogy mennyi pénzre lenne még szükséged. Minél konkrétabb dolgokat gondolj el! Mindezt írd fel egy papírra, és égesd el a holdfényben! A szükséges összeg megérkezik hozzád.

Tedd el a holderőt!

Ahhoz, hogy összegyűjtsd a Hold erejét, egy hegyikristályra lesz szükséged. Holdkeltekor tedd ki a követ az ablakba, és hagyd ott egészen másnap reggelig, hogy fel tudjon töltődni a Hold erejével. Ezután csomagold a kristályt egy darab zöld vászonba, és tegyél mellé egy adag szárított kamillát. Ezzel készen van az amuletted, melyet a pénztárcádban tarthatsz, így biztosítva azt, hogy az mindig tele legyen pénzzel.

Ezt is szeretjük