Mágikus üzenet, ami elhozza hozzád a nagy őt
Próbáld ki a szerelmi mágiát
A következő szertartások segítségével magadhoz csalogathatod ideális társadat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ezt a bűbájt akkor alkalmazhatod, ha szeretnéd, hogy eljöjjön hozzád a szerelem. A varázslat akkor a leghatékonyabb, ha az új szerelmet magadnak kéred, ám abban sincs semmi kivetnivaló, ha valaki más javára végzed el. Ám legyél biztos abban, hogy az illető kész elfogadni az eredményt.

Ebben a varázslatban olyan mágikus üzenetet fogalmazhatsz meg, mely tudatosítja benned, hogy mire vágysz valójában, így közelebb vihet ahhoz, hogy megtaláld a megfelelő társat. Lehet, hogy olyan akadályokat ismersz fel, és tudsz elengedni általa, melyek eddig útjában álltak annak, hogy rád találjon a szerelem.

A szertartást növekvő Holdnál végezd, Holdkelte után, lehetőleg pénteken, a bájos Vénusz napján.

Egy edénybe engedj vizet, és tedd ki a holdfényre. A Hold ebben a mágiában fontos szerepet kap, mint az árapály őrzője, abban segít, hogy a szerelem a megfelelő időben érkezzen el hozzád.

Szükséged lesz még egy vörös gyertyára, gyufára, egy kisebb rózsakvarcra és egy hegyikristályra. Ezen kívül egy négyszögletes, vörös szövetre, papírra és tollra.

A bűbáj elszórása

Gyújtsd meg a vörös gyertyát a következő szavakkal:  - Mint a Hold fent, úgy ég ez a láng, aki szeret, eljön hozzám. Ezután fogd az egyik kezedbe a rózsakvarcot, a másikba pedig a hegyikristályt. Csukd be a szemed, vegyél néhány mély lélegzetet, és képzeld el, amint a tengerparton sétálsz. Képzeld el, ahogyan egy férfi indul feléd, te pedig őfelé. Figyelj meg minden apró részletet, és képzeld el a férfit is minél részletesebben. Képzeld el, hogy ő az ideális társad. Milyen érzéseket kelt benned? Milyen tulajdonságai vannak? Hogy néz ki?

Amíg erre gondolsz, érintsd össze a kezeidet, és cseréld ki a köveket. Ezután nyisd ki a szemed, és tedd a köveket a vízbe a következő szavak kíséretében: - Elhozza a holdsugár azt, ami a szívem vágya.

Égesd el teljesen a gyertyát, és közben jegyezd le a papírra minél pontosabban azt, ami a képzeletedben megjelent. Ha van kedved, történetet is írhatsz belőle. Ezután hajtsd össze a papírt, vedd ki a kristályokat a vízből, töröld meg őket, és tedd a papírt a kristályokkal együtt a vörös szövetre. Köss belőle a zsinórral egy szoros kis batyut, és tedd az egészet egy fiókba. Ezzel elküldted az üzenetedet a felsőbb erőknek, és nincs más dolgod, mint nyitott szemmel járni, mert ezután bármelyik nap rád találhat a nagy ő.

Üzenet a palackban

Ha a kristályok beszerzése nehézséget okoz, próbáld ki egy másik módját annak, hogy magadhoz csalogasd és marasztald a szerelmet. Ehhez szükséged lesz egy darab papírra, piros tollra, rózsaszirmokra, piros, rózsaszín és fehér gyöngyökre vegyesen, valamint egy kis üvegre. Ezek az összetevők jelképezik a szerelem különböző oldalait. A piros a szenvedélyt, a rózsaszín a tiszta szerelmet és boldogságot, a fehér pedig a lélek teremtőerejét jeleníti meg.

Miután összekészítetted a hozzávalókat, vedd elő a papírt, és fogalmazz szerelmeslevelet a képzeletbeli társadnak. A levél tartalmazza mindazt, amit a szerelemtől vársz, és amire szükséged van egy párban. Fontos, hogy minél több érzelem keletkezzen benned, ezért, miközben írsz, koncentrálj arra, hogy érezd a szeretet áramlását.

Ha készen vagy, csavard össze a papírt, és tedd bele az üvegbe, majd tedd mellé a gyöngyöket és a szirmokat. Ha mindezzel készen vagy, sétálj el egy folyóhoz, ahol vízre eresztheted az üzenetedet. Ezután bízd rá a folyóra azzal a reménnyel, hogy az üzenet elhozza neked a vágyott párt.

Cikkünk megírásában Anne-Marie Gallegher Boszorkánybiblia című könyve segített.

Ezt is szeretjük