Ki az igazi lelki társad? Holdhoroszkópodból kiderül
Ha nem ismernéd, kalkulátorunkkal egyszerűen kiszámolhatod, mi a holdjegyed.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az az ember, akinek még nem adatott meg, minden bizonnyal a legdédelgetettebb álmai közt hordja a szívében azt, hogy egyszer találkozhasson lelki társával, akivel mindenről tud beszélgetni, akivel tökéletes kettejük közt az összhang, és akivel egy pillantás is elég, hogy megértsék egymást.

Ez az illető lehet egy jó barát, egy rokon, de lehet akár az ember szerelme is - egy azonban biztos. Szerencsés, akinek megadatik, hogy megismerje.

Holdhoroszkópod most hozzásegít, hogy megtaláld lelki társad, ha még nem találtad meg. Jegyed alábbi kalkulátorunkkal számolhatod ki.

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópodban, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos holdjeggyel a lelki társad egy Ikrek, egy Nyilas vagy egy hozzád hasonló módon Kos jegyű valaki lehet. Titeket nagy valószínűséggel a kalandvágy hozhat össze. Magad is nyughatatlan ember lehetsz, aki mindig újra vágyik, aki kíváncsi, és nem tud sokáig a fenekén ülni. Ebben a dologban olyan nagy egyetértés lehet köztetek, hogy egymás lelki társaivá váltok.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Te vagy az az ember, aki háromszor állt sorba, amikor a szívet osztogatták. Holdjegyed alapján a lelki társaddal éppen érzelmességed, nagy szíved révén érthetitek majd egymást meg olyan jól. Ő egy másik Bika vagy egy Szűz, de egy Bak jegyű valaki is lehet. Nagy beszélgetések és filmbe illő ölelések lehetnek közöttetek.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként a színes, változatos, mindig megújuló világra tágra nyílt szemekkel csodálkozhatsz rá. Holdjegyed alapján a lelki társad egy, a világot hasonló szemmel néző valaki lehet: egy másik Ikrek, egy Vízöntő vagy egy Mérleg jegyű személy. Mivel mindketten nyitottak lehettek, kendőzetlenül tudtok majd beszélgetni mindenről.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rák a holdjegyed? Lelki társadat biztosan nagy erőkkel keresed, vagy ha már megtaláltad, akkor ragaszkodsz hozzá. Ő egy másik Rák, egy Skorpió vagy egy Halak jegyű illető lehet. Titeket érzelmes szívetek köthet össze, hasonlóan gondolkodhattok az élet emocionális oldaláról, és mindig tudtok vigaszt és megértést nyújtani.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Eléggé domináns személyiség lehetsz, aki szereti az egyeduralmat, de ez nem jelenti, hogy nem lehet lelki társad. Olyasvalaki ő, akitől eltűröd, hogy hozzád hasonló módon szereti hallatni a hangját. Holdhoroszkópod szerint ő egy Oroszlán, egy Kos vagy egy Nyilas jegyű személy lehet. Ti ketten együtt elválaszthatatlan duót alkothattok, igaz, egyenként sem vagytok felejthetőek.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűz holdjeggyel más szemmel nézheted a világot, mint mások, ami természetesen nem baj, sőt, különlegessé tesz. Részleteiben, ok-okozati viszonyokat keresve szemlélődsz. Lelki társad is egy olyan ember lehet, aki hasonló élet- és világszemléletű. Ő egy másik Szűz, egy Bika vagy egy Bak lehet, utóbbiakkal érzelmileg is kiegészíthetitek egymást.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérleg holdjegyed révén az egyik legkülönlegesebb személyiséggel áldott meg téged a sors, ezért természetesen olyasvalaki lehet a te lelki társad, aki hozzád hasonlóan különleges, más, mint a többiek, és a te különbözőségedet - úgymond - elviseli. Egy másik Mérleg, egy Vízöntő vagy egy Ikrek például ugyanolyan elvarázsolt lehet, mint te vagy.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpió holdjegyed szerint szenvedélyes, érzéki, érzelemdús ember lehetsz, temperamentumodhoz pedig egy olyan lelki társ illik, aki hasonlít rád, aki lendületességedet nem érzi soknak, sőt. Ő egy másik Skorpió lehet, vagy egy Rák-, illetve Halak-szülött. Akár beszélgettek, akár mással foglalatoskodtok, azt tökéletes szinkronban tehetitek.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilas a holdjegyed? Lelki társad egy másik Nyilas, egy Oroszlán vagy egy Kos jegyű valaki lehet. Akár a szerelmed, akár a rokonod vagy a barátod, lelki társaddal benneteket elsősorban pozitív életszemléletetek, megrögzött és kibillenthetetlen optimizmusotok köthet össze, és mindezt egymásban napról napra erősíthetitek is.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ami a szíveden, az a szádon - te nem lacafacázol, bármiről is legyen szó, amennyiben a holdjegyed Bak. Bármiről szívesen beszélsz, semmi nem hoz zavarba, ezért egészítitek ki egymást remekül egy Szűzzel. Lelki társak egy másik Bakkal vagy egy érzelemdús Bikával is lehettek, utóbbival a szerelem és a szeretet örök témátok lehet.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Különleges a holdjegyed, ha aszerint Vízöntő vagy, sőt, az egyik legkülönlegesebb, ezért lelki társad is hasonló tulajdonsággal megáldott ember lehet. Jegyét tekintve egy másik Vízöntővel például nagyon erős lelki kapocs alakulhat ki, illetve egy Mérleggel és egy Ikrekkel is. A szabadságszeretet és az intellektualitás nálatok központi szerepet kaphat.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Lelki társad a holdjegyed alapján egy másik Halak, egy Rák vagy egy Skorpió lehet. Bármelyik jegy szülötte is ő, bizonyosan a világ legjóízűbb beszélgetései lehetnek a tieitek. Legyen szó erkölcsi kérdésekről, világszemléleti kérdésekről, vallásról, politikáról, divatról vagy ételekről, ti végtelenül jókat tudtok egymással csevegni.

Ezt is szeretjük