Melyik napon születtél? Ez a küldetésed a Földön!
Megtudhatod, hogy mely csillagbölcsőből indultál utadra, miképp hat ez földi tartózkodásodra, és mi a dolgod ebben az életedben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Születésed napjának ismeretében megtudhatod, hogy mely csillagbölcső a hazád. Ily módon megismerheted szavaid, tetteid mozgatórugóit, illetve magasabb tudati szintre emelkedve mind a magad, mind a körülötted lévők életét boldogabbá teheted.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Szteropé csillagának gyermeke vagy. Számodra a fészek melegének és harmóniájának őrzése a legfontosabb élettéma. Azon vagy, hogy jó feleség és anya váljon belőled, aki szíve minden melegével oltalmazza szeretteit. A karrier, a külső világban való tündöklés hidegen hagy, hiszen tudod: sorsod szerint a Nagy Anya küldötte vagy, aki a rábízott életeket gondozza, neveli, táplálja, és megteremti a családi közösség békéjét és nyugalmát.

Ha kedden születtél

Meropé csillagának gyermeke vagy. Lelkedben él egy örök lázadó, egy igazi szabadon szárnyaló forradalmár, aki a maga útját járja, és a maga igazságát keresi. Lehet, hogy ennek sokszor ára van, amit az emberi kapcsolatok és az egzisztencia területén egyaránt meg kell fizetned. Ám, ha kitartasz, előbb-utóbb rátalálsz önmagadra - és ezzel a boldogságra is. Ez pedig kellő erővel vértez fel ahhoz, hogy a körülötted élő emberek életét is boldogabbá tedd.

Ha szerdán születtél

Maya csillagának gyermeke vagy. A kozmikus idő és emlékezet követeként érkeztél Földünkre - könnyen lehet, hogy éltél már a mexikói és guatemalai maják kultúrájában is.
Másrészt kutató és gyógyító lélek lakozik benned, akit érdekelhet a genetika, a pszí-sebészet, a kozmikus energiákkal való terápia és a sámáni út. Mindezek révén az életet gyógyítod - az emberekben, az állatokban, a bolygó testében, sőt, akár a csillagok világában is.

Ha csütörtökön születtél

Taygeta csillagának gyermeke vagy. Égi beavatásod során megkaptad a Mindent Látó Szem hordozásának titkát. Ezáltal olyan gyógyítóvá szentelődtél, aki képes volt, illetve képes lehet ezután is a karmikus múlt érzékelésére, megfejtésére, ily módon segítve más embereket. Mindezek nyomán ma is kiválóak a megérzéseid, fejlett az intuíciód, a belső érzékelésed, és szimbolikus jelentést hordozó álmaid vannak. Sokszor ráérzel arra, hogy mi áll az emberek problémáinak hátterében.

Ha pénteken születtél

Elektra csillagának gyermeke vagy. A szépséget és a női lét titkait képviseled. Vonzódsz az érintésen és a masszázson alapuló gyógyításhoz, és a puszta jelenléted által behegednek a körülötted lévők érzelmi sebei. Médiumi és látnoki képességekkel is rendelkezhetsz, melyeket érdemes lenne kifejlesztened. Másfelől pedig egy tantrikus papnő lakozik benned, így mélységesen vágysz a szerelemre és a boldog szexualitásra.

Ha szombaton születtél

Kelaino csillagának gyermeke vagy. Egész életedben kakukktojásnak érezted magad a környezetedben. Kissé visszahúzódó, esetleg kifejezetten magányos gyerek voltál, aki gyökértelennek érezte magát a családjában, illetve az iskolai közegben.

Mivel valamilyen módon eltérsz az átlagtól, ma is nehezen találod meg a helyed egy-egy közösségen belül - ami mély fájdalommal tölthet el. Ha azonban megismered és felvállalod belső kincseidet, egy gyógyító sámán kel majd életre benned!

Ha vasárnap születtél

Alcyone csillagának gyermeke vagy. Tudatosságodból adódóan hétköznapi cselekedeteid során tekintettel vagy bolygónk külső-belső egészségére, és jótékony hatást gyakorolsz minden létezőre - a növény- és az állatvilágra, valamint az egész emberiségre. Idővel képessé válhatsz arra, hogy kapcsolódj az Akasha-krónikákhoz, mely a világtörténelem minden eddigi történését, valamint isteni és emberi gondolatát őrzi.

Cikkünk dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó Az Átlényegülés Kapujában című könyve alapján készült.

E kötet tanításai révén elhelyezheted jelen életed sorsfonalát egy kozmikus folyamat részeként. Megtudhatod, mit is jelent pontosan a 2012-re jövendölt dimenzióváltás, és mit kell tenned addig, illetve a már közelgő kritikus pillanatokban.
Ezután bebarangolhatod a Plejádok csillagainak gyönyörű világát. Olyan, sokszor szívbemarkoló emlékek nyílnak fel, melyek magyarázatot adhatnak az életed alapérzéseit átható lelki viszonyulásaidra.
Ez a csillagvilág a naprendszerben lévő élet felügyeletével van megbízva az idők kezdete óta, így e csodálatos, tiszta szívű lényektől óriási segítséget kaphatsz karmikus múltjaid átlényegítésében és a gyógyulás folyamatában.

A könyv magánkiadásban jelent meg.
Ára 3800 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

(%oldalmero(447606,362319)%)

Ezt is szeretjük