Léhűtő, vagy számíthatsz a pasira?
Születésnapja megmutatja
Nehéz a kezdeteknél felmérni, elég ambiciózus-e a pasi ahhoz, hogy építhess rá. Segítünk!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyes férfiak nagy szavakkal kábítanak, ám valójában nem sokat tesznek a jövő érdekében, míg mások, bár keveset fecsegnek terveikről, annál serényebben munkálkodnak azért, hogy elérjék céljaikat.

Láss a kirakat mögé: számold ki, melyik napon született a pasi, és tudd meg, téged kivel hozott össze a sors!

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

A hétfői nap szülötte folyamatosan terveket sző. Már fiatalkorában sem jellemző rá, hogy csak úgy élne bele a világba, ezt azonban csak a hozzá legközelebb állók tudják róla. Legyen szó magánéletről vagy munkáról, nem veri nagydobra, pontosan milyen elképzelései vannak a jövővel kapcsolatban, abban azonban biztos lehetsz, hogy egészen konkrét terveket kovácsol, melyeket meg is valósít.

Ha kedden született

Annak ellenére, hogy gyakran mesél nagy volumenű tervekről, óriási elképzelésekről, ne vedd biztosra, hogy ezekből lesz is valami. A keddi nap szülötte nem kimondottan ambiciózus férfi, inkább csak a szavak embere. Bár történeteinek van némi valóságalapjuk, a dolgok gyakorlati kivitelezéséhez már kevés érzéke van. Így a jövővel kapcsolatos terveinek megvalósulását ne vedd készpénznek.

Ha szerdán született

Terveinek és jövőjének alakulása nagyban függ a környezetétől. A szerdai nap szülötte kedveli a semmittevést, és nem sokat foglalkozik a holnappal egészen addig, míg nincs mellette valaki, aki miatt értelmét látná. Ha úgy érzi, veled tervezhet közös jövőt, szinte megtáltosodik. Ilyenkor kimondottan törekvővé válhat, nem kizárt, hogy egyik napról a másikra elkezd komolyabb pénzügyi terveket szőni.

Ha csütörtökön született

Kényelmes ember, nincsenek igazán nagy ambíciói. A csütörtöki nap szülötte az a fajta pasi, aki jól érzi magát ott, ahol van, nem törekszik fölfelé. Ennek ellenére léhűtőnek nem lehetne nevezni, inkább csak lassú. Amolyan Pató Pál módra rendezi az életét, és előfordulhat, hogy folyamatosan hagyja elmenni maga mellett a lehetőségeket, mert úgy gondolja, ráér még.

Ha pénteken született

Sokáig él bele a világba, nem igazán töpreng a jövőn. Amikor azonban helyzet van, rákapcsol. Vízválasztó lehet ebből a szempontból egy kezdődő párkapcsolat vagy a bővülő család. Onnantól kezdve, hogy körvonalazódik előtte egy neki tetsző, ugyanakkor elérhető jövőkép, elkezd terveket gyártani annak megvalósításához. Ilyenkor pedig meglepő gyorsasággal el is jut a kivitelezésig.

Ha szombaton született

Legtöbbször azt mondja, amit hallani szeretnél, illetve, amiről ő is szeretné, ha igaz lenne. Szavainak azonban nem mindig van valóságalapjuk. Nem biztos, hogy valóban olyan komolyan tervezi a jövőjét, ahogyan arról beszámol. A szombati nap szülöttére sokkal inkább jellemző, hogy él bele a világba, szereti a kényelmet, és valójában nem izgatja magát a holnap miatt.

Ha vasárnap született

Ha munkáról van szó, a vasárnapi férfi kimondottan ambiciózus. A kitűzött célokat szép sorjában megvalósítja, szakmájában egyre feljebb és feljebb tör. Hajlamos azonban beleesni abba a hibába, hogy a munka mellett már nem marad ideje másra. Ha így van, neked kell visszarángatnod a földre, illetve finom módszerekkel rábírnod arra, hogy a magánéletére is maradjon elég energiája.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük