Mi a legvadítóbb vonásod a férfiak szerint?
Vénuszod elárulja
A Vénuszhoz rendelhető a csábításra és az odaadásra való képesség, amit akaratlanul is kinyilvánítasz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelem bolygójának uralma alatt álló tulajdonságaidat - bár nem feltétlenül tudatosan, de - lépten-nyomon kinyilvánítod az ellenkező neműek felé.

Most megtudhatod, hogy mi az, amivel garantáltan leveszed őket a lábukról.

Nem tudod, melyik állatövi jegyben áll a Vénuszod? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Intenzíven érzéki kisugárzásod, valamint a belőled áradó lelkesedés és dinamizmus hatása alól egyetlen férfi sem tudja kivonni magát - igaz, nem is nagyon akarja. Mindemellett határozott, céltudatos nő benyomását kelted, aki minden körülmények között megállja a helyét - az ellenkező neműek számára pedig roppant megnyugtató, ha választottjuk nem szorul lépten-nyomon a gyámolításukra. Összességében remekül használod a női energiáidat.

Bika

Melegszívű, érzéki ember vagy, aki magától értetődő természetességgel nyilvánítja ki nőiességét - az ellenkező neműek erősnek érezhetik magukat melletted, ami persze roppant hízelgő számukra. Hasonló vonzerővel bír megingathatatlan higgadtságod. A férfiak érzik, hogy részedről nem kell hangulatingadozásokra vagy főként teátrális jelenetekre számítaniuk, és valósággal fürdőznek a békét és biztonságot árasztó légkörben, amit magad körül teremtesz.

Ikrek

Megjelenésedben az örök fiatalságot tükrözöd, miközben egyfajta lazaságot, könnyedséget árasztasz - nem csoda, hogy minden férfi tekintete rád szegeződik, ha belépsz valahová. Még vadítóbbá válsz, ha megszólalsz: mentális részed különösen intenzíven működik, megnyilvánulásaid gyorsak és változékonyak, és mindenre van egy szellemes válaszod - az erősebbik nem szemében pedig hihetetlen vonzerővel bír, ha egyenrangú intellektuális partnert tisztelhetnek választottjukban.

Rák

Nem félsz kifejezésre juttatni a benned lévő nőies minőségeket, mint a gyengédség, a megértés, illetve a gondoskodásra, esetenként anyáskodásra való hajlam. Ugyanakkor megnyilvánulásaid mély érzékiségről árulkodnak - igaz, inkább csak indirekt módon, ami még izgatóbbá tesz a férfiak szemében. Ösztönösen érzik, hogy nem áll tőled távol a hagyományos női szerep - ez a fajta felállás pedig olyan erőt adhat számukra, melynek birtokában az élet minden területén sikeresebbé válhatnak.

Oroszlán

Megjelenésed már önmagában impozáns, mondhatni királynői, a hatásra pedig még nemritkán rá is segítesz egy kicsit a magad kifinomult eszköztárával, ugyanis kivételes érzéked van a teatralitáshoz. Mindazonáltal minden megnyilvánulásod melegségről, nyitottságról és nem utolsósorban mély érzékiségről árulkodik, a belőled áradó életigenlés és lelkesedés pedig másokat is magával ragad, különös tekintettel az ellenkező neműekre. Férfi legyen a talpán, aki ellenáll neked!

Szűz

Fellépésed szerény és természetes, megnyilvánulásaid gyakorlatiasak és tárgyilagosak, ám megtalálod a módját annak, hogy a magad visszafogott módján az önátadásra és a feloldódásra való képességedet is megcsillantsd egy-egy pillanat erejéig. Ez a fajta látszólagos ellentmondás rendkívül vonzó a férfiak számára - hiszen melyikük ne vágyna olyan nőre, aki egyszerre testesíti meg a számukra oly fontos kiszámíthatóságot és racionalitást, valamint a legszebb női minőségeket?

Mérleg

Elegáns, kecses, igazi balerinatípusú nő benyomását kelted, megjelenésed fejlett esztétikumról árulkodik, ám nemcsak a külsőd révén bírsz különös vonzerővel. Kiváló érzéked van ahhoz is, hogy - közös nevezőre hozva az egymással ellentétes irányú energiákat - összhangot alakíts ki környezetedben. A férfiak tökéletesen feloldódnak jelenlétedben, és azt kívánják, bárcsak örökké tartana ez az állapot.

Skorpió

Határozott, céltudatos nő benyomását kelted, miközben valamiféle titokzatosság vesz körül, az összhatást pedig a belőled áradó szuggesztivitás és érzékiség teszi még árnyaltabbá. Ráadásul - általában nem is tudatosan - egyfajta elérhetetlenséget közvetítesz a férfiak felé, minek révén persze még inkább kívánatossá válsz a szemükben. Igaz, csak a bátrabbak próbálják valamilyen módon elnyerni kegyeidet - de ezt nem is bánod.

Nyilas

A szabad stílust követed, éppen természetességed és fesztelenséged révén kelted fel akarva-akaratlanul a férfinép érdeklődését. Életörömöt és optimizmust sugározó megnyilvánulásaid erővel töltik fel őket, gondtalan szabadlelkűséged pedig lelkesítően hat rájuk - képzeletben már látják is, amint a tettek mezejére lépve becserkésznek. Mivel nőies energiáidat sem nyomod el magadban, mindeközben oltalmazó-védelmező reakciókat váltasz ki belőlük, azaz valóban férfinak érezhetik magukat melletted.

Bak

Fellépésed mentes mindenféle affektálástól, megnyilvánulásaid tárgyilagosságot és kiszámíthatóságot sugároznak, ami hatalmas érték az ellenkező neműek szemében. A természetesség és az őszinteség édeskés illatú aurája vesz körül - akit pedig beengedsz ide, ha akarja, ha nem, vonzódni kezd hozzád. Annál is inkább, mert, bár jól uralkodsz mély szenvedélyességeden, kiváló érzéked van ahhoz, hogy bizonyos határokon belül megvillants azt.

Vízöntő

Már csak egyediséged révén is felhívod magadra a figyelmet. Megjelenésed szokványosnak a legkevésbé sem mondható, fellépésedben van valami szertelen és provokatív, alaphangulatod derűs és gondtalan. Jó értelemben véve könnyed vérmérsékleted révén akaratlanul is hatásod alá vonod az ellenkező nem képviselőit - esetenként enyhe túlzásba is esel e téren, az azonban csak még izgatóbbá tesz. A férfiak úgy érzik magukat társaságodban, mintha elektromos feszültség alatt állnának.

Halak

Megjelenésedben van valami tündérszerű - valamiféle titokzatos átszellemültség sugárzik belőled. Határtalan beleérző képességedből fakadóan átveszed a körülötted lévők minden rezdülését. A férfiak érzik, hogy képes vagy a teljes mértékű feloldódásra és önátadásra, és folyamatos késztetést éreznek az iránt, hogy mindebben részesülhessenek. Annál is inkább, mert - ha nem is feltétlenül ez a célod - időről időre megvillantod érzéki oldaladat is.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi vonzalom
  • születésnap
  • melyik napon születtél?

Mennyire vagy közvetlen a férfiakkal?

iskolaslany
  • születésnap
  • melyik napon születtél?

Milyen hatással vagy a férfiakra?

Ezt is szeretjük