Mi a holdjegyed? Ez lesz a legszerencsésebb napod az esztendő hátralévő részében
Mikor érhet utol a szerelem, vagy jöhet össze az új munka?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok szerencsét! - hangzik el nap mint nap milliószor a világban, hiszen mindenki szeretné, ha Fortuna kegyeltje lenne, és örömest kívánja is ezt azoknak, akik hozzá közel állnak.

2014-ből már csak két és fél hónap van hátra: tudd meg, hogy holdjegyed alapján az év további részében, szilveszterig mikor lehet majd a te legszerencsésebb napod. Alábbi kalkulátorunk segít megtudni, mi a holdjegyed, ha nem tudod, mindössze születési dátumod, illetve annak ideje kell hozzá.

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópodban, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kosként az év hátralévő részében a karrieredet illetően számíthatsz szerencsére, mégpedig egy új, nagyon kecsegtető ajánlat formájában, amelyre magad figyelhetsz fel egy álláshirdetésben. Hogy mikor kell résen lenned? November 30-án, ugyanis holdjegyed alapján az a te legszerencsésebb napod 2014 hátralévő részében.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bika a holdjegyed? Fortuna melléd szegődik még ősszel, és nagyon boldoggá is tehet, ugyanis a szerelemben segíthet neked. Szingliként nagy eséllyel ismerheted meg életed szerelmét, párban pedig nagy, mérföldkövet jelentő előrelépés történhet kettőtök közt. Szerencsenapod az október 23-i nap.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Holdjegyed alapján a pénzügyekben érhet szerencse 2014 hátralévő részében. Anyagi helyzeted kedvező fordulatot vehet ugyanis, egy szerencsés döntésednek hála, amit nagy valószínűséggel tél elején sodor eléd az élet. Hallgass belső hangodra, és dönts aszerint! Legszerencsésebb napod december 3.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rák holdjegyed szívügyekben hozhat neked szerencsét. Fortuna ugyanis megajándékozhat téged minden eddigi legnagyobb és legelsöprőbb szerelmi kapcsolatoddal, amennyiben egyedülálló vagy. Párban a kapcsolatod szerencsés napodon még komolyabbra fordulhat. A te napod pedig az október 29.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Munkahelyeden sok változás mehet végbe mostanság, az év hátralévő részében tehát elsősorban a karrieredben lehet szükség Fortuna jelenlétére. Ő ezt jól tudja, és segít is neked, megóvva állásod és jelenlegi pozíciód. A nap, amikor főnökeid neked kedvező döntésre juthatnak, télen lesz, mégpedig december 12-én.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Egy ideje forgathatsz a fejedben egy nagy változást hozó, pénzügyekkel összefüggésben lévő dolgot, amit valószínűleg jövőre tervezel megvalósítani. A dolog nagy odafigyelést igényel, könnyen hibázhatsz számításaiddal, és el is bukhatod a dolgot. Szerencsédre egy jó tanáccsal láthatnak el, ami ettől megmenthet, mégpedig november 15-én.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Szerelmi életedben lehettek gubancok mostanáig, ám 2014 hátralévő része segíthet végre helyretenni a dolgokat. Pontosabban Fortuna lehet az, aki utat mutat neked, és neki hála megszülethet benned a boldogságot hozó döntés. Az a nap, amikor sugallatot kapsz tőle, november 18. lehet. Hallgass rá, hogy szívügyeid rendeződjenek!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Kellemetlen és egyben veszélyes balesettől menekülhetsz meg, ugyanis szerencsédre másképpen alakulhat egy napod az év hátralévő részében, mint tervezed, ezzel pedig Fortuna megóvhat téged a sérüléstől. A nap, amikor terveid füstbe mennek, és emiatt bosszús lehetsz bár, mégis légy hálás, a december 31.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Régen dédelgetett álmod válhat valóra az év hátralévő részében, mégpedig a te legszerencsésebb napodon, ami várhatóan a hidegebb hónapokban jön el. Fortuna végre teljesíti azt az álmodat, ami a horoszkóp olvasása közben elsőnek eszedbe jutott: a te napod a december 19., amikor örömmel telhet meg a szíved.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bak holdjegyed a pénzügyekben hozhat számodra szerencsét 2014 hátralévő részében. Főállásod mellé ugyanis kaphatsz egy lehetőséget mellékállásban is dolgozni, ami nem kíván sok energiát, mégis jó kis plusz pénzt hozhat. Fortuna október 17-én ajándékozhat meg téged ezzel a lehetőséggel.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Olyan emberrel ismerkedhetsz meg az év hátralévő részében, aki későbbi karrieredben nagy segítségedre lehet. Általa ugyanis olyan álláshoz juthatsz majd egyszer, amit nemcsak szeretni fogsz, de jól is keresel majd vele. A szerencsés találkozásra, megismerkedésre október 28-án kerülhet sor, mégpedig egy kollégád vagy barátod által.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Régóta próbálkozhatsz valamit eladni, vagy nyélbe ütni egy üzletet, ami holdhoroszkópod szerint Fortuna segítségével idén végre sikerülhet. A szerencsés nap, amikor végre egy vevő vagy egy remek lehetőség adódik, december 9. lesz, járj tehát nyitott szemmel, és élj a tálcán kínálkozó szerencsével!

Ezt is szeretjük