Melyik napon születtél? Ezek a legjobb tulajdonságaid
Születésed napját kalkulátorunk segítségével most könnyedén megtudhatod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az, hogy milyen napon születtél, korántsem a véletlen műve az ezoterikus nézetek szerint. Ez alapján számos dolgot megtudhatsz magadról, többek között azt is, hogy melyek a legjobb tulajdonságaid.

Kalkulátorunk segít, hogy kiderítsd, születésed a hét melyik napjára esett. Ha a dátumot beírod, mindössze annyi a dolgod, hogy kikeresd a rád vonatkozó leírást. Olvasd el, melyek a legjobb tulajdonságaid!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

Amennyiben hétfőn születtél, a gondoskodás rendkívül jellemző rád. Empatikus vagy, nagyon könnyen bele tudod magad élni mások helyzetébe. E tulajdonságodnak köszönhetően pedig barátaid is szívesen fordulnak hozzád, ha tanácsra van szükségük, vagy csupán arra, valaki meghallgassa őket.

Kedd

Ha kedden születtél, nagyon kitartó vagy, mindent elkövetsz, hogy megvalósítsd céljaidat. Vidám és lelkes vagy, e tulajdonságaiddal pedig másokat is jókedvre derítesz. A szerelemben rendkívüli szenvedély és temperamentum jellemez, amit társad igencsak nagyra értékel, hiszen kellemes pillanatokat szerezhetsz neki.

Szerda

Szerdán születtél? Tökéletes beszélgetőpartner vagy, akinek a társaságát mások is szívesen keresik. Ráadásul remek humorérzékkel rendelkezel, így nem csoda, hogy bárkit képes vagy levenni a lábáról, és az esetleges feszült helyzeteket is pillanatok alatt fel tudod oldani. Védelmező és anyáskodó vagy, így kifejezetten megnyugtató lehet a közelséged mások számára.

Csütörtök

Ha csütörtökön születtél, energikus személyiség vagy, és mások ezt szeretik benned a legjobban. Megbízhatóságodnak hála pedig barátaid is szívesen osztják meg veled a titkaikat. Munkahelyeden rendkívül lelkiismeretesen végzed a nehéz, ugyanakkor sikerélménnyel járó feladatokat. Ráadásul fegyelmezett is vagy, nem jellemző rád, hogy bizonyos dolgok elvonják a figyelmedet.

Péntek

Amennyiben pénteken születtél, legjobb tulajdonságod a magabiztosságod. Nemcsak a munkahelyeden szerezhetsz tekintélyt általa, hanem az élet minden területén érdemes kihasználnod az előnyeit. Szereted hangsúlyozni a nőiességedet, amit férfi ismerőseid különösen nagyra értékelnek, így könnyedén az ujjad köré csavarhatod őket. Azért érdemes vigyáznod, ne tűnj túl könnyen kaphatónak.

Szombat

Ha szombaton születtél, erős tartással rendelkezel, mely bár egyeseket elriaszthat, mások azonban ezt tekintik legnagyobb erősségednek. Amennyiben ez határozott fellépéssel és egy csipetnyi keménységgel is párosul, igazi kihívást jelentesz a férfiak számára. Munkahelyeden maximalista vagy, mindent igyekszel a lehető legjobban elvégezni, így nem véletlenül vagy a főnököd jobb keze.

Vasárnap

Vasárnap születtél? A legjobb tulajdonságod, hogy bármi történjék, te mindig optimista vagy. Ha váratlan nehézségek érnek, akkor is hiszel abban, hamarosan minden jóra fordulhat. Játékos és vidám vagy, ami a környezetedben élők mindennapjait is megszínesíti. Kreativitásod miatt pedig nők és férfiak egyaránt irigyelnek. Még a lehetetlennek tűnő problémákra is képes vagy megoldást találni.

Ezt is szeretjük