Ez lesz a legboldogabb hónapod 2017-ben - Japán horoszkóp
Ha nem ismered a japán jegyed, kalkulátorunk segít. Csak a születési idődet kell megadnod.

nagykep?cikkid=168037&kep=sapkas-csaj-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok szerencsét - kívánjuk egymásnak, ha valaki megmérettetés, megpróbáltatás előtt áll, ám ha valamit, a szerencsét minden bizonnyal saját házunk táján is szívesen vendégül látnánk. Vajon hozzád mikor látogat el 2017-ben a szerencse? Japán horoszkópod elárulja a választ.

Ha nem ismered a japán jegyed, nem kell mást tenned, csak beírni a következő kalkulátorba születésed idejét. Ezután keresd ki a lenti listából a 2017-re szóló jóslatot: neked melyik lesz a legszerencsésebb hónapod idén?

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku - Fehér víz

Ippaku jegyeddel számodra a február lesz a legjobb hónap 2017-ben, mégpedig a szívügyeid kedvező alakulásának köszönhetően. Lehet, hogy a Valentin-nap azt a szerelmet ajándékozza neked, amire mindig vágytál? Erre nagy esélyed van, csak várd ki a végét.

Jikoku - Fekete föld

Jikoku jegyeddel a március a te legörömtelibb hónapod 2017-ben. A karrier terén ekkor számíthatsz kedvező eseményekre, változásokra. Könnyen lehet, hogy akkor lelsz egy jó állásra, ha épp keresgélsz, de ha nem, az előléptetésre is sor kerülhet a munkahelyeden.

Sanpeki - Türkiz fa

Sanpekiként a legboldogabb hónapod 2017-ben a június lesz. A nyárköszöntő hónapban régi álmod válhat valóra, hála annak a szerencsés hullámnak, amely téged ér 2017-ben. Végre nem csak vágy lesz, amit oly rég úgy szerettél volna. Ez óriási örömet ad majd.

Shiroku - Zöld fa

Shiroku jegyeddel az október a legszebb hónapod 2017-ben. Ekkor nagy, egyúttal igen pozitív fordulat állhat be életedben. A fordulat sorsdöntő fontossággal bír, és minden bizonnyal fenekestől felforgatja életed. Szerencsére pozitív értelemben, így aggodalomra semmi ok.

Goo - Sárga föld

Goo jegyeddel az augusztus a te legboldogabb hónapod 2017-ben. Örömöd a szerelmi életedre koncentrálódik majd. Kedvező fordulatok sora vár rád ebben a hónapban, akár szingli vagy, akár párban élsz. Meghatározó időszaknak ígérkezik.

Roppaku - Fehér fém

Roppakuként a december az a hónap a 2017-es évben, amely számodra a legszebbnek ígérkezik. Pozitív pénzügyi fejlemény vár, ami tekintettel arra, hogy a december az ünnepek időszaka, jobbkor nem is jöhetne. Decembered tehát igen gyümölcsöző lesz.

Shichiseki - Vörös fém

Shichiseki jegyeddel a novemberi hónap ígérkezik legboldogabbnak számodra. Ez a hónap megajándékoz téged egy új hobbival, mely kiegyensúlyozottabbá tesz lelkileg. Az esztendő végére egészen új ember leszel ennek köszönhetően.

Happaku - Fehér föld

Happaku a japán jegyed? Akkor legszebb hónapod 2017-ben az április lesz, amikor is szívügyeidben csodás események sorozata következik el. Akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz, arra számíthatsz, hogy szerelmi életed felpezsdül.

Kyushi - Vörös tűz

Kyushiként a szeptember az a hónap, ami számodra a legjobban sikerül 2017-ben. Az indián nyár romantikája ugyanis a szerelmi életedet felvirágoztatja. Szingliként szerelmi kaland, párban kapcsolatotok elmélyülése ígérkezik.

Ezt is szeretjük