Láthatatlan voltál álmodban? Ezt jelenti az álomfejtők szerint
Rémálomként és furcsa álomként is megélhetted, hogy senki sem látott álmodban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az alvás akkor igazán pihentető, ha semmi sem zavarja meg, így egy kellemetlen érzést keltő álom sem. Az egyik gyakori rémálom, amivel már találkozhattál, hogy láthatatlan vagy, és bármit is teszel, a körülötted lévők nem észlelnek téged.

A láthatatlanság az álomban persze lehet egy különös élmény is, egy furcsaság, amit akár mulatságos dologként is meg lehet élni. Akárhogy is, a jelentését érdemes megvizsgálni.

Mit jelent a láthatatlanság az álomban?

Az álomfejtők azt tartják, hogy mivel kétféle hatással is lehet az emberre, érdemes kétféle módon fordítani az álmot. Ha az álom kellemetlen volt számodra, erőfeszítéseket tettél, hogy lássanak, de nem értél el semmit, akkor esetedben láthatatlannak lenni az álomban azt jelenthette, az életben is úgy érzed, nem vesznek figyelembe.

A másik esetben, ha az álomban mókás vagy éppen hasznos képességként élted meg a láthatatlanságot, az álom azt jelentheti, az életben is van olyan tetted, amit szeretnél semmissé tenni, amit szeretnél, hogy elfelejtenének, illetve nem szeretnél konfrontálódni másokkal.

Ezt is szeretjük