Mutasd a lábnyomod!
Megmondjuk, ki vagy!
A lábnyom ugyanolyan árulkodó lehet, mint a tenyérjóslásnál a vonalak vastagsága és iránya. Vizsgáld meg alaposan!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A lábnyom képviseli azt a lenyomatot, melyet életed ösvényén haladva magad mögött hagysz. Amikor a hírességek nedves betonba nyomják kezüket vagy lábukat, szintén ezért cselekednek így. Az ősi vadászok egy állat lábnyomára pillantva sok mindent el tudtak mondani a zsákmányról, annak természetéről.

Benned már nem él ez a képesség, bár azzal, hogy a másik cipőjére nézve felismered, milyen márkát visel, te is nagyon sok mindent meg tudsz állapítani az illetőről. Ugyanakkor saját lábnyomodat vizsgálva is számos, önmagaddal kapcsolatos kérdésre választ kaphatsz.

Határozott vagy könnyed?

Azt, hogy lábad milyen mélységű nyomot hagy maga után, leginkább a hóban vagy homokban vizsgálhatod meg. De próbálkozhatsz azzal a módszerrel is, hogy zuhanyozás után vizes talppal sétálsz a járólapon. Ha lábad határozott nyomot hagy maga után, az többféle dologra is utalhat.

Egyrészt árulkodhat a rád nehezedő súlyos teherről, másrészt jelentheti azt, hogy gyakorlatias, szilárd jellem vagy, esetleg szereted uralni a helyzeteket, illetve irányítani a környezetedben élő többi embert. Amennyiben lábnyomod könnyed, levegős, az arra utalhat, hogy a felhőkben járó, kissé bizonytalan ember vagy.

Sarok, talppárna vagy lábujj?

Azt is megfigyelheted, hogy talpad mely részei hagyják maguk után a leghatározottabb nyomokat. Ha a sarok a legerősebb, míg a talppárna alig látszik, az lelki problémákra utal. Valószínűleg a családoddal kapcsolatos vagy más, számodra fontos emberi viszonyból fakadó terheket cipelsz.

Fordított esetben a szívügyek jelentenek számodra nagyobb problémát. Előfordulhat, hogy az egyik láb nyomában ezek jobban megmutatkoznak. Ilyenkor az is kiderül, hogy az adott teher férfias és múltbeli - jobb - vagy nőies és jelenbeli - bal - kérdésekkel függ-e össze.

Ha a lábujjak hagyják a legerősebb nyomot, az arról árulkodik, hogy elképzeléseiddel mély benyomást szeretnél kelteni. Amennyiben a talpad éle hangsúlyos, előfordulhat, hogy irányítással kapcsolatos terheket cipelsz. Ha azonban a talpad szinte minden része jól kivehető, az jó alapokkal rendelkező vagy biztonságra vágyó emberre utalhat.

Múlt vagy jövő?

Ha lábnyomodban a nagylábujj kicsit előrenyomul, az arról árulkodik, hogy szívesen gondolkozol. Kreatív ember vagy, és gyakran rukkolsz elő új ötletekkel, tervekkel vagy elképzelésekkel.
A kifelé forduló jobb lábnyom olyan személyiségre utal, aki még mindig a múltban él, vagy azután sóvárog. Ha azonban a bal lábad áll kifelé, valamilyen szempontból megelőzöd saját korodat, azaz a jövőben élsz.

Kifelé vagy befelé?

Két befelé forduló láb nyoma visszahúzódó embert jelez, illetve olyan valakit, aki nem mer megmutatkozni, introvertált típus. Ha lábnyomod - illetve lábad - kifelé fordul, kissé kacsázva jársz. Ez a forma arra utal, hogy szeretsz emberek között lenni, fontos számodra a társaság, a családi egység - és meglehetősen extrovertált személyiség vagy.

Tipp

Próbálj meg valakinek a lábnyomában járni, és meglátod, mennyi mindent megérthetsz vele kapcsolatban. Ha legközelebb a tengerparton napozol, vagy a hóban sétálsz, próbára teheted a tanultakat.

Cikkünk Ann Gadd Mit üzen a lábad? című könyve alapján készült.

A láb és a lélek kapcsolatát az ősi civilizációk és a misztikusok is ismerték, a hagyományos gyógyítás elterjedése óta azonban feledésbe merült. Az eddig rejtett tudás napjainkban fokozatosan felszínre kerül, és egyre szélesebb körben válik ismertté. Lábfejed hűen tükrözi, ha fizikai, érzelmi vagy szellemi szempontból megbillen az egyensúlyod. Ha megismered sajátos szimbolikáját, lelked legbenső tájait tárja eléd, hiszen a szemölcstől a bütyökig semmi sem véletlenül jelenik meg a lábadon.

Kiadja a Bioenergetic.
Ára 1900 forint.
A könyvet itt rendelheted meg »

OLVASD EL EZT IS!

ful
  • jelentés
  • fül

Milyen a füled?

kezfogas
  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

Ezt is szeretjük