Milyen színű a lábfejed? Lelki állapotod tükrözi - Mutatjuk, mire figyelj!
Le a zoknival, és vizsgáld meg a lábad: nem is hinnéd, milyen jól tudja, mi kell neked.

nagykep?cikkid=170077&kep=lab-lead

Dia

	Piros részek a lábfejen	A dühöt jelképezheti. Nem baj, ha mérges vagy. Akkor betegszel bele, ha a dühödet magadba fojtod. Ha  a sarkadon pirosabb a bőr, az a terület a családi, társadalmi és munkával kapcsolatos részekre vonatkozik.

Piros részek a lábfejen

A dühöt jelképezheti. Nem baj, ha mérges vagy. Akkor betegszel bele, ha a dühödet magadba fojtod. Ha  a sarkadon pirosabb a bőr, az a terület a családi, társadalmi és munkával kapcsolatos részekre vonatkozik.

Dia

	Fehér részek a lábfejen	Kimerültséget és kilúgozottságot jelez. Bizonyos élethelyzetek valószínűleg kimerítettek. Ideje befizetned egy utazásra!

Fehér részek a lábfejen

Kimerültséget és kilúgozottságot jelez. Bizonyos élethelyzetek valószínűleg kimerítettek. Ideje befizetned egy utazásra!

Dia

	Sárga részek a lábfejen	Ha foltokban vagy egészében sárga, eleged van egy bizonyos személyből. Ha az egész lábfejed sárga, lehet, hogy általában véve az életedből van eleged. 

Sárga részek a lábfejen

Ha foltokban vagy egészében sárga, eleged van egy bizonyos személyből. Ha az egész lábfejed sárga, lehet, hogy általában véve az életedből van eleged. 

Dia

	Kék részek a lábfejen	Belefáradtál az élet fájdalmaiba és sérelmeibe. Vajon elegendő időt szánsz magadra?

Kék részek a lábfejen

Belefáradtál az élet fájdalmaiba és sérelmeibe. Vajon elegendő időt szánsz magadra?

Ezt is szeretjük
Szerző: Ann Gladd
Cimkék:
Fotó: