Különleges indiai horoszkóp
Ismerd meg jellemzőidet a több ezer éves indiai horoszkóp segítségével! Nézd meg, melyik jegybe tartozol, és olvasd a leírást!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A több ezer éves indiai kultúra is megalkotta a saját zodiákusát, ami 36 jegyből áll. Most megtudhatod, melyik jegybe tartozol, és ezek alapján megismerheted alapvető tulajdonságaidat!

Válaszd ki, melyik időszakban születtél, majd kattints a jegyedre, és olvasd el az elemzést!

Szekerce

Munkádban kitartó és szorgalmas vagy, de nem vágysz vezető szerepre. A végsőkig kiállsz a véleményed mellett, ezért gyakran kerülsz összetűzésbe környezeteddel. Szívesen flörtölsz, de a legfontosabb számodra, hogy jókat tudj beszélgetni partnereddel. Az az ember, aki elviseli makacsságodat és önfejűségedet, egy gyöngéd és nagyon érzelmes párt kap cserébe.

Nagyon független és önálló vagy, nem szereted, ha megmondják neked, mit csinálj. Úgy élsz, ahogy a szíved diktálja, nem izgat, mint mondanak rólad mások. Humorod és energikusságod miatt hamar a társaság középpontjába kerülhetsz. A nagy bulik helyett a csendes baráti összejöveteleket kedveled igazán. Érzelmeidet nehezen fejezed ki, sokszor vagy bizonytalan, és ezért párod nehezen ismer ki téged.

Bérkocsis

Nyitott és jószívű ember vagy, ezért sok barát vesz körül. Örömmel segítesz másoknak, viszont ha valaki visszaél kedvességeddel, az nem áll meg többet a szemed előtt. Vezetésre termettél, viszont nem fogadod el, hogy másnak is lehet igaza, ezért sok problémád lehet munkahelyeden. Életedben első helyen családod áll, az ő boldogságukat tartod a legfontosabbnak.

Tűz

Nagyon fontos számodra a harmónia, életedet az erre való törekvés hatja át. Kiváló esztétikai érzékkel rendelkezel, ezért a művészetek területén találhatod meg számításaidat. Nagyon szórakoztató társaság vagy, melletted nem lehet unatkozni. Könnyen esel szerelembe, és általában teljesen átadod magad ennek az érzésnek. Hűséges és megbízható társ vagy.

Kecske

Téged nem lehet nem észrevenni: erős temperamentumod és intelligenciád miatt bármely társaságban te vagy a középpont. Folyton kapkodsz, újabb és újabb tervekbe fogsz, lelkesedésed azonban általában szalmaláng életű. Azok közé tartozol, akiknek ritkán törik össze a szívét, mert túllátsz a hazug embereken, és könnyen rátalálsz az igazira.

Elefánt

Mint a szimbólumod is mutatja, rendkívül erős és rendíthetetlen vagy. Fújhat eső vagy szél, te kitartóan követed a célod. Lepereg rólad minden sértés és kritika, nem vagy hirtelen haragú, de ha valaki kihúzza nálad a gyufát, annak alaposan beolvasol. Általában nem munkát, hanem hivatást választasz magadnak, amibe szívedet-lelkedet beleadod. A lángoló szenvedélyeknél fontosabb számodra egy biztonságot nyújtó társ.

Fonal

Rendkívül jó kommunikációs képességeid miatt nagyon szórakoztató, de meggyőző is vagy. Bármilyen helyzetből kidumálod magad. Egyszerre vagy udvarias és közvetlen, a legtöbb embernek első látásra elnyered a szimpátiáját. A magánéletben a hódítás és a flörtölés a te igazi tereped, komoly kapcsolatba ritkán bonyolódsz. Ennek oka, hogy ahogy külsőd is hebrencsséget sugall, valójában semmit sem veszel igazán komolyan.

Főnix

Szerénységeddel és visszafogottságoddal nyered meg az emberek bizalmát. Szívesen fordulnak hozzád apró-cseprő gondjaikkal, hiszen nagyon empatikus vagy. Nehezen hoznak ki a sodrodból, általában kerülöd a konfliktusokat. Párkapcsolataidban gyöngéd és odaadó társ vagy. Hozzád hasonló, nyugodt és megbízható embert választasz társadul.

Gyémánt

Szeretsz minden helyzetben csillogni-villogni, azaz társaságban általában csak a te hangodat lehet hallani, és sziporkázó humorodért elvárod, hogy elismerjenek. Általában csak saját érdekeidet nézed, mások helyzetébe ritkán helyezkedsz bele. A szerelemben sem vagy könnyű eset: párodtól megköveteled, hogy a tenyerén hordozzon, de te ritkán viszonzod kedvességét.

Kan

Egész életedben szerencsés leszel, valószínűleg azért, mert minden helyzetből megpróbálod a legjobbat kihozni. Stílus- és esztétikai érzékedet sokan csodálják, bár néha ez a tulajdonságod abban is megjelenik, hogy túl sokat adsz a külsőségekre. Figyelmetlenségeddel könnyen megbántod partneredet, akit általában folytonos féltékenykedéseddel próbálsz magadhoz kötni.

Kígyó

Nagyon szélsőséges vagy az élet minden területén: van, hogy lobbanékony vagy, máskor meg megalszik a szádban a tej. Önsorsrontó vagy, azaz folyton ugyanabba a csapdába esel bele. Hajlamos vagy arra, hogy sodródj az árral, és nem teszel semmit vágyaid megvalósulásáért. A szerelemben is makacs vagy, de aki elfogad téged, az egy igazán odaadó társra lel.

Teknősbéka

Kívülre erősnek és határozottnak mutatod magad, amit környezeted sokszor úgy értelmez, hogy fent hordod az orrod, de valójában csak nagyon sérülékeny vagy. Kevés embert engedsz magadhoz közel, de akik kiérdemlik szeretetedet, azokhoz egy életen át hűséges maradsz. Nagyon fontosak számodra az emberi kapcsolatok, ezért életed céljának kezdetben az igazi megtalálást, majd a családalapítást tartod.

Kutya

Nem félsz a kihívásoktól, munkád során nem félsz újabb és újabb ötletekkel előállni. Sok barátod van, mert igazán szeretetreméltó és őszinte ember vagy. A kritikát azonban nehezen viseled, ezért mindig próbálod a maximumot nyújtani. Párkapcsolataidban próbálsz mindent megtenni szerelmedért, de nem hagyod, hogy kihasználjanak.

Vadász

Nálad a pohár mindig félig tele van, és bármilyen helyzetből viccet tudsz  csinálni. Azonban ez nem azt jelenti, hogy komolytalan lennél: kitartóan követed céljaidat, és mindent megteszel, hogy nagyszabású terveidet sikerre vidd. Nagyon következetes, elvhű ember vagy. A szerelemben nem lehet könnyen elcsábítani, igazából te szeretsz kezdeményezni, és az irányítást a későbbiekben is magadnak tartod meg.

Medve

Nagy kanállal habzsolod az életet, ezért sokszor vannak anyagi problémáid. A barátaidért bármire képes lennél, jólelkűségedet sokan ki is használják. Nem érdekel, hogy mit mondanak mások, céljaidat tűzön-vízen átviszed. A szerelemben a birtoklási vágy hajt, bár nagyon odaadó vagy, de ember legyen a talpán, aki le tudja kötni felfokozott energiáidat.

Szűz

Életed minden területén tökéletességre törekszel, legyen az a családod vagy a munkád. Néha azonban választanod kell, és ilyenkor félembernek érzed magad. Mások felé is maximalizmussal fordulsz, aki nem elég jó, azt folyton kritizálod. Nagyon érdeklődő, sokszínű egyéniség vagy, de sosem válsz harsánnyá. Párkapcsolataidban sem ragadnak el a heves érzelmek, életed ezen területén is megfontolt vagy.

Toll

Szimbólumod arra utal, hogy jó kommunikációs és kifejezőképességgel rendelkezel, könnyen boldogulhatsz a média világában. Tehetséged bármilyen magas célok elérésében segít téged. Számodra a karrier az első, életed minden más területét ennek rendeled alád. Környezeted lehet, hogy néha törtetőnek gondol, pedig csak hű vagy álmaidhoz. Egy téged támogató és megbízható társra vágysz.

Fecske

Életed vezérelve a harmónia: szerelemben és munkában egyaránt csak olyan dolgokat tűzöl ki magad elé, amit nagyobb erőfeszítéssel meg tudsz valósítani. Kerülöd a konfliktusokat, mindig vigyázol, hogy se tettel, se szóval ne bánts meg senkit. Mosolygós arcod, rendezett életed sok emberben rokonszenvet kelt, ezért könnyen találsz párt is. Azonban sokszor nem tudod érvényesíteni az akaratodat, és az alárendelt szerep hosszútávon nem neked való.

Mérleg

Sosem hozol meggondolatlan döntéseket, minden helyzetben érveket hozol fel pro és kontra. Mindenre próbálsz magyarázatot keresni, semmit nem hiszel anélkül, hogy megtapasztaltad volna. Nem lehet irányítani, de tanácsot se fogadsz el cselekedeteiddel kapcsolatban. A szerelembe vagy szerelmes, ezért egyik párkapcsolatból a másikba esel. Egy olyan ember tud megtartani, aki minden nap felkelti kíváncsiságodat.

Héja

Legjobb tulajdonságaid közé tartozik, hogy objektívan tudod szemlélni a világot, sosem ragadnak el az érzelmeid. Nagyon tájékozott és intelligens vagy. Nem vágysz sokra, legfontosabb számodra a biztos megélhetés. Sokszor viselkedsz pimaszul, csipkelődő humorod miatt az ellenkező nem figyelmét hamar magadra vonod.

Majom

Te vagy az az ember, aki folyton késik, vagy elhagyja valamijét. Cselekedeteidet és elfoglaltságaidat képtelen vagy rendszerezni, ezért sokszor szétszórt vagy. Az emberekkel azonban hamar szót értesz, könnyen meggyőzöd őket egy dologról, de akár annak ellenkezőjéről is. Legnagyobb hibád, hogy nem bízol magadban, ezért párkapcsolataidban bármit elviselsz azért, hogy a másik veled legyen.

Delfin

Magabiztos és határozott vagy, mindig tudod, mi a legjobb számodra, és a sikerhez vezető utat is könnyen megtalálod. Nem habozol sokat, legtöbbször megérzéseidre hagyatkozol. Hasonló elvek vezérelnek a szerelemben is. Sosem hallgatsz az eszedre, csak a szívedre, ezért sokszor összetörik azt, viszont nagyon tapasztalt vagy.

Torony

Nagyon megnyerő stílusod van, ezért baráti körödben, munkahelyeden igencsak népszerű vagy. Számításaidat a művészetek területén találhatod meg. Személyiségedből is egyfajta finomság és érzékenység sugárzik, ezért sokan körüludvarolnak. Párkapcsolataidban legtöbbször elköveted azt a hibát, hogy magadhoz akarod láncolni partnered.

Oroszlán

Életed minden kapcsolatára egyfajta harcként tekintesz. Nem hagyod, hogy valamiben ne a te akaratod érvényesüljön. Uralkodni és irányítani akarod az embereket, akkor is, ha ezt ők nem nézik jó szemmel. Nagyon kreatív és fantáziadús vagy. Olyan partnerre vágysz, aki szórakoztató, de nem bánja, ha neked kell átengednie a porondot.

Remete

Nagyon határozott egyéniség vagy, de sosem tolod magad előtérbe. Hagyod, hogy természetes intelligenciád és humorod terelje rád a figyelmet. Nem szereted a nagy társaságot, inkább a szűk baráti beszélgetéseket. Azonban kevés embert engedsz magadhoz közel, mert befeléforduló és sértődékeny vagy. Környezeted sokszor csodabogárnak tart, ezért a kihívásokat kereső emberek szívét ejted rabul legtöbbször.

Kagyló

Mindenről van véleményed, szívesen beszélgetsz a világ nagy kérdéseiről bárkivel, bárhol. Sok barátod van, hiszen tudják, hogy neked őszintén kiönthetik a szívüket, mert nem adod tovább titkaikat, és jó problémamegoldó is vagy. Viszont te nehezen nyílsz meg bárkinek is, hiszen bizonytalan vagy önmagadban és képességeidben. Pedig egy kis kitartással nagyon sokra viheted.

Fém

Belül nagyon kemény és távolságtartó vagy, viszont tudod, hogy így nem szerezhetsz barátokat, ezért gyakran jársz táraságba, és vicceiddel szórakoztatsz másokat, miközben magadról keveset beszélsz. Ritkán bonyolódsz futó kapcsolatokba, a te szeretetedet ki kell érdemelni. De ha egyszer megtalálni véled az igazit, azt vakon követed, és mindent megteszel a kapcsolatotokért.

Kötél

Nagyon energikus vagy, és ez a tulajdonság hozzásegít ahhoz, hogy ne csak saját terveidet valósítsd meg, hanem hogy másokat is támogass és segíts. Cserébe sok szeretetre és odaadásra vágysz, hiszen a kifelé mutatott magabiztosság ellenére nagyon fontos számodra a folytonos megerősítés. A szerelemben lassan melegszel fel, és mély érzelmeidet nehezen mutatod ki.

Lótusz

Mindenkivel kedves és figyelmes vagy, személyiségedből harmónia sugárzik. Ennek a tulajdonságodnak nemcsak a kapcsolataidban, de munkahelyeden is nagy hasznát veheted. Mindennek megadod a módját, képes vagy a kemény munkára, de a lazításra is mindig hagysz időt. Barátaidhoz és szerelmedhez egyaránt hűséges vagy, és folyton kívánságaikat lesed.

Íjász

Környezeted szerint álomvilágban élsz, és észre sem veszik, hogy a vágyak megvalósításáért te kitartóan küzdesz. Érdekel a misztika, megrögzötten hiszel a hétköznapi csodákban, ezért sok csalódás ér, de mindig talpra tudsz állni. A szerelemben is egy eszményt követsz, ezért sokszor elégedetlenkedsz aktuális pároddal. De ha megtalálod az igazit,  egy doromboló kiscicává válsz mellette.

Sas

Makacs ember vagy, de ahhoz is nagyon értesz, hogyan győzz meg másokat álláspontodról. Becsületes és elszánt vagy, ezek a tulajdonságaid segítenek abban, hogy jelentős sikereket érjél el a munkádban. Barátaiddal szemben nagylelkű és önfeláldozó vagy. Fő vonzerőd legtöbbször magabiztosságod, bár ez néhány embert el is tud ijeszteni.

Hintó

Önfejűen követed elképzeléseidet, pedig néha nem ártana mások tanácsára hallgatnod, hiszen te sokszor nem látsz tovább saját magad jelenbeli érdekeinél. Bármibe fogsz is, az kezdetben sikeres, azonban lelkesedésed múlandó, ezért munkád során is sokszor zsákutcába kerülhetsz. Bár az élet sok területén könnyen elbizonytalanodsz, a szerelemben mindig tisztán látsz, és tudod, mire vágysz.

Víz

Ahogyan a víz, te is számtalan arcodat tudod felvenni, mely legtöbbször hangulatodtól és a társaságtól függ. Vakmerő és öntudatos vagy, a legnehezebb helyzetekben is feltalálod magad. Párodban nem csak a lángoló szerelmet keresed, hanem azt, hogy egyben jó barát és beszélgetőpartner legyen, és nagyon megsértődsz, ha nem fogadja meg tanácsaidat.

Gyöngy

Szókimondó vagy, nem kerülgeted a forró kását, ezért sokan nyersnek gondolnak. Pedig a felszín mögött egy gyengédségre és kedvességre vágyó ember lakozik, aki a kifelé mutatott keménységgel akarja elfedni belsője sérülékenységét. Fontos életedben a harmónia és a bizalom, ezért keveseket engedsz közel magadhoz. Egy olyan partnerre vágysz, aki megérti érzelmi hullámvölgyeidet, és ragaszkodik hozzád.

Bárka

Ha a genetika nem is áldott meg tökéletes külsővel, belső kisugárzásod miatt nagyon vonzó ember vagy, és ezt tudod is magadról. Ezt az adottságodat szívesen kihasználod az élet minden területén. Nem veszed túl komolyan a dolgokat, néha kicsit szétszórt és hebrencs vagy. Párkapcsolataidban a vezető szerepet próbálod megszerezni magadnak, és élvezed az ebből származó konfliktusokat.

Jógi

Általában sodródsz az árral, nem hajt és nem űz semmi. Semmi nem köt le igazán, de valójában a legkisebb dolgok mellett is megállsz, és megcsodálod őket. Szeretnéd a világot megtapasztalni, átérezni, az élet minden apró cseppjét kiélvezni. Néha kicsit megjátszósan viselkedsz, szereted a drámai helyzeteket. Függetlenségre törekszel: sem a tartós kapcsolat képe nem hoz lázba, sem a napi nyolc órás munkaidő.

OLVASD EL EZT IS!

kabbala
  • kabbala
  • horoszkóp

Nagy kabbala horoszkóp

indian horoszkop
  • indián
  • horoszkóp

Ősi indián horoszkóp

maja
  • személyiség
  • horoszkóp

Maja horoszkóp

lead nicole
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Kecske jegyében

lead megan
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Tigris jegyében

Ezt is szeretjük