3 ásvány, hogy még nőiesebb legyen a kisugárzásod
Nőiesség és önbizalom
Erősítsd nőiességedet a következő ásványok segítségével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nőiesség belső megélése nagyon fontos, nemcsak a lelki egyensúly, a harmonikus érzelmi és szexuális életed, a helyes önképed, a boldog párkapcsolatod miatt, de az egészséged miatt is. Ugyanis ha elfojtod a női oldalad, vagy nyűgnek érzed annak természetét, olyan tüneteket is produkálhat a szervezeted, mint például az erős alhasi görcsök menstruáció idején vagy a gyakori hüvely fertőzések.

Mit tehetsz, hogy nőiességed minél természetesebben élhesd meg, és ez vehesse át az irányítást a saját életed alakításában? Egyrészt fokozottabban figyelned kell arra, hogy te mit szeretnél, hogy vágyaid teljesüljenek, és nem szabad sajnálnod az időt, amelyet magadra fordítasz.

Kristályok gyógyító hatása nőiességed megéléséhez

Továbbá segítségül hívhatsz olyan természetes erőket, mint amilyenek az ásványokban, gyógyító kristályokban lakoznak, és ha magadnál tartod őket, akkor kifejthetik jótékony hatásukat lelkedre és testedre. Cikkünkben most bemutatjuk azt a három legerősebb ásványt, amely hatásosan gyűjti össze a nőiesség megéléséhez szükséges energiákat.

Citrin

A citrin a kvarc sárga színű, drágakővé csiszolt változata, amely nagyon erős tisztító hatással bír. Melegséget, energiát, kreativitást hozhat az életed minden területén, erősítve ezzel önbizalmad megteremtését, míg a külső negatív energiák nagy részét elnyeli, így nem engedi a közeledbe férkőzni azokat. Még a családon belüli konfliktusok, régóta fennálló feszültségek feloldásában is segítségedre lesz, hogy a nőknek annyira fontos családi béke helyreállhasson.

Ha szeretnéd a citrin pozitív hatását folyamatosan érezni, akkor viseld magadon ragyogó ékszer formájában. Kattints, és nézegess citrin ékszereket itt!

Karneol

A karneol a kalcedon vastartalmú változata, amely ennek köszönhetően vöröses, narancsos színezetet kap. A kristály gyógyító hatásának segítségével könnyebben ráébredhetsz saját értékeidre és kreatív energiáidra. Örömmel tölti fel lelkedet, hogy kisugározhasd belső nőiességedet. A véráramra kifejezetten pozitív hatással van, így segíti az erotikus vágyak felébredését is. A karneolnak is van ékszerben viselhető változata. Kattints, és nézd meg a finoman megmunkált ékszereket!

Rózsakvarc mint gyógyító kristály

A kvarc rózsaszín árnyalatú, drágakőként használt változata, amely minden ékszert hihetetlen nőiességgel ruház fel. A rózsakvarc a szeretet kristálya, amely képes feloldani az érzelmek szabad folyását akadályozó gátakat, hogy téged is a szeretet és a szerelem járhasson át. A lelki kiteljesedés mellett a testi vágyak megfoganásának is teret biztosít, ezért a termékenység egyik legszebb szimbólumává is vált. A finom árnyalatú kő csodaszépen mutat az ékszereken is, és így a kristály gyógyító hatását folyamatosan érezheted. Válassz egyet te is a FeminaShop kollekciójából!

Ezt is szeretjük