A 4 legerősebb gyógyító kristály
Ami nem hiányozhat az otthonodból
A kristályoknak régóta gyógyító erőt tulajdonítanak. Ismerd meg, milyen problémát orvosolnak!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A természet világában a kristályok a fizikai anyag legszervezettebb és legszilárdabb példái, ennek köszönhetően számtalan probléma orvoslására felhasználhatod energiájukat.

A fáradtság elűzése – karneollal

Biztosan te is tudod, milyen érzés a késői lefekvés utáni reggeli fáradtság, illetve a kemény munkával eltöltött hetet követő, kimerültségben átélt hétvége. Ez a fajta fáradtság az élet természetes velejárója. A gondok akkor jönnek, mikor a fáradtság tartósan megmarad, és idültté válik. A krónikus fáradtság egyfajta végzetes test-lelki kimerültség, amely megzavarja életed rendes menetét.

A karneol nagyon erőteljesen serkent és védelmez. Kitűnően alkalmazható a test és a lélek betegség, gyász vagy egyszerűen csak kimerültség utáni helyreállítására. Fokozza az alkotókészséget, illetve a derűlátást, és az élet reményteli szemléletére sarkall. A test energiarendszerének kiegyensúlyozásával enyhíti a félelmet és a szorongást. A legjobb, ha a kristályt medálként hordod, így közel lesz tested legfőbb energiaközpontjához, a szívhez.

Fájdalomcsillapítás – hegyikristállyal és füstkvarccal

A fájdalom jelzi, hogy valami nincs rendben a testedben. Az első és legfontosabb dolog, hogy kiderítsd a fájdalom okát – ehhez szükség lesz egy alapos orvosi kivizsgálásra. Kiegészítő módszerként azonban használhatod a kristályok gyógyító erejét.

A fájdalom ugyanis olyan felgyülemlett energia, melyet az egyensúly helyreállítása érdekében fel kell oszlatni.

A hegyikristály feléleszti és kiegyensúlyozza belső energiáidat, ami segíteni fog abban, hogy legyőzd a fájdalmat. A füstkvarc pedig segíti az erős és egészséges test, valamint a stresszmentes elme megalapozását. A kezelésnél nagyon fontos a kristály mérete. Alapvetően igaz, hogy minél nagyobb, annál jobb, de arra azért vigyázz, a kristály ne legyen annyira nagy, hogy nehezedre essen tartani. Helyezd a füstkvarcot vagy hegyikristályt a fájó testrész fölé, és érezd, ahogy a kő kiszívja testedből a fájdalmat.

A szorongás feloldása – ametiszttel

A stressz okozta szorongás fizikai problémákat – például magas vérnyomást –, valamint olyan érzelmi gondokat okozhat, mint a nyugtalanság, a pánikroham vagy az alvászavarok.
A mindennapi életben gyakran találkozol feszült helyzettel, gondolj csak egy fogorvosi vizsgálatra, állásinterjúra vagy iskolai vizsgára. Amikor szorongsz, tested egészséges energiaáramlása zavart szenved, ha pedig nem tudod feloldani ezt a szorongást, képtelen leszel megbirkózni aggodalmaiddal, és könnyen megbetegedhetsz.

Az ametisztkristály gyógyítja az érzelmeket, és a szorongás gyökerét még a sejtek szintjén felszámolja. Segít kitisztítani az aggodalmat a fizikai testből, enyhíti a kétségbeesést, és segíti a nyugodt alvást. Transzformációs kőnek is mondják, mivel megtisztítja testedet és szellemedet, a benned rejlő negatív energiákat pedig pozitívra hangolja. Hordd az ametisztet medálként, illetve karkötő vagy fülbevaló formájában, hogy jótékony energiáival feloldhassa szorongásodat.

Cikkünk Hazel Raven Kristálygyógyítás című
könyve alapján készült.

Ajánljuk neked ezt a könyvet, ha érdeklődsz a természetes gyógymódok iránt. A kristálygyógyítás elsődlegesen a testi betegség mögött rejlő okokat, a problémát jelző rossz közérzet hátterét kutatja. A kristályok és drágakövek a kozmoszból és a Földből származó finom energiáik révén holisztikusan fejtik ki hatásukat. A módszer feléleszti a testedben lakozó gyógyító mechanizmust, növeli az életerő áramlását. A könyvben több mint nyolcvan testi, lelki és szellemi betegség gyógyítására találsz hatékony kristályterápiás eljárást.

Kiadja a Bioenergetic.
Ára 2900 Forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

kislany
  • horoszkóp
  • különleges horoszkóp

Rejtett gyermekkori sebek a horoszkópban

Ezt is szeretjük