Melyik típusba tartozol?
Ismerd meg rejtett oldalad!
A kristályok nemcsak finom energiát nyelnek el és bocsátanak ki. Személyes kristályod árulkodik a rád jellemző egyéni vonásokról is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Személyiségkristályod kiválasztásához nem kell komoly erőfeszítéseket tenned. Amint meglátod a követ, tudni fogod, hogy az a tiéd, mert nagyobb erővel vonzza tekintetedet, mint a többi.

Nézd végig a cikkben szereplő kristályok fotóit, és találd meg azt, amelyik a legszimpatikusabb számodra. Ezt követően pedig olvasd el, hogy a választott kő milyen rejtett tulajdonságokat árul el rólad.

Heliotrop – szenvedély

Mély érzelmi élet, szenvedélyes szeretet és ugyanolyan forró gyűlölet jellemez. Nehezen bocsátasz meg, és nem felejted el a sérelmeidet. Sokan gondolják rólad, hogy könnyen túlteszed magad az apró sérelmeken, az érzelmi problémákon, pedig ha egy-egy téged ért sértés után nem teszel semmit, az csak azért van, mert épp a bosszún töröd a fejed. Szenvedélyes természeted a párkapcsolatban is megmutatkozik. Ha a szívedet adod egy viszonyban, azt örökre adod, így lehetsz féltékeny, mélyen együttérző és rettenetesen szerelmes is. Szenvedélyességed és erős érzelmi hullámveréseid miatt a veled való együttélés egyáltalán nem könnyű.

Labradorit – túlérzékenység

Bár logikus gondolkozású, kiegyensúlyozott egyéniségnek tűnsz, valójában nem vagy egyszerű eset. Nem lehet könnyen kiszámítani, mi is jár a fejedben. Fantáziadús és titokzatos személyiség vagy, aki néha mintha közelebb állna a szellemi, mint a földi világhoz. Mély empatikus képességgel rendelkezel, és olyannyira együttérző vagy, hogy sokszor mások fájdalmát is a magadénak érzed. Érzékenységednek és idealizmusodnak köszönhetően számtalanszor kerülhetsz érzelmileg nehéz helyzetbe, melyből aztán rendszerint nehezen és lelkileg sérülten kászálódsz ki. Kövesd az álmaidat, ne veszítsd el érzékeny természetedet, de egyik lábaddal igyekezz a földön maradni.
 

Holdkő – az otthon melege

Hiába próbálsz sokszor eltávolodni szeretteidtől, illetve járni a saját utadat, az igazság az, hogy nagyon is fontos számodra az otthon melege. Gondolataid gyakran forognak a családod körül, ahol gondoskodó, támogató szerepet töltesz be. Ráadásul titkon szeretnél még több időt tölteni velük. A közelség és az együttérzés létfontosságú számodra – folyamatosan érezned kell a feléd áradó szeretetet. Mindemellett azonban ingerlékeny természetednek, valamint kitűnő memóriádnak köszönhetően, ha valaki megbánt – legyen akár családtag –, talán sosem felejted el. Nagyon nehezen engeded el a múltat, illetve bármit, amit arra emlékeztet.

Ametrin – kalandvágy

Rendkívül vakmerő és kalandvágyó személyiség vagy. Bár sokan gondolják rólad, hogy csak a szád jár, amikor a legújabb terveidről és elgondolásaidról beszélsz, ez cseppet sem igaz. Mindennél fontosabbnak tartod a szabadságot, és imádsz utazni. Ez az életszemlélet segít abban, hogy gyarapítsd tapasztalataidat és tudásodat. Szívesen tanulsz idegen kultúrákról és vallásokról, melyeket előszeretettel használsz fel a saját életedben. Lelkesedésed és optimizmusod segít abban, hogy könnyebben vedd az akadályokat, kalandvágyó életszemléleteddel pedig előbb-utóbb könnyen válhatsz szűkebb környezeted példaképévé.

Cikkünk Teresa Moorey Ismerd meg személyes
kristálykódodat! című könyve alapján készült.

A kötet segít abban, hogy belépj a kristályok birodalmába, és felfedezd életedben a csodát! A gyönyörű fotókkal illusztrált könyvben leírt módszerek segítségével kiválaszthatod a személyes kristálykódodat alkotó nyolc kristályt, melyek legfontosabb életterületeid – egészség, párkapcsolat, spirituális fejlődés, siker, anyagi bőség – pozitív változását segítik elő. Az egy-egy életterülethez rendelt kristályok jellemzéséről, használatáról, hatásairól is részletes leírást olvashatsz. Az általad választott kristályok tanulmányozása során az önismeret útján is hatalmas lépéseket tehetsz.

Kiadja a Bioenergetic.
Ára 2900 Forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

kezfogas
  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

Ezt is szeretjük