Mutasd a körmöd színét!
Elárulja jellemed és betegségeid!
A köröm természetes színe mindent megmutat egészségi állapotodról, és arról is, hogy milyen életet élsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A köröm ápolása és szépítgetése maximálisan hozzátartozik a jó és igényes megjelenéshez. Így tehát minden nő foglalkozik azzal, hogy milyen körömlakkot választ, milyen körömformára reszeli körmeit, milyen manikűröshöz jár. Ahogy már esett szó a körömlakk színének árulkodó mivoltáról, úgy most a köröm természetes színe is szóba kerül. Ugyanis az is sokat mond az emberről, hogy körmei milyen színnel rendelkeznek akkor, ha nincsenek kifestve.

 

Egyrészt következtetni lehet a szervezetedben megbújó baktériumokra és vírusokra, tehát arra, hogy milyen betegségekkel rendelkezel, valamint arra is, hogy személyiséged körvonalai milyen jellemet rajzolnak ki.

Piros köröm

Egészséged: a piros köröm azt mutatja, hogy elegendő oxigén található a testedben, a vérellátásod jó, vérnyomásod erős. Szerveid kellő mennyiségű oxigénhez és táplálékhoz jutnak, szíved pedig erős és egészséges. Ha a természetes vörös szín helyett inkább a mélyvörös jellemzi körmeid, akkor érdemes megnézetned vérnyomásod, hogy nem túl magas-e.

Jellemed: temperamentumos vagy, szeretsz pörögni, nehezen maradsz meg egy helyen. Gyakran váltogatod baráti társaságod, nehezen bírod sokáig ugyanazon a munkahelyen. Szükséged van a változatosságra és a kihívásokra, és jellemzően minden előtted álló feladatot, nehézséget leküzdesz.

Kékes köröm

Egészséged: a körmökön tapasztalható állandó vagy tartós kék szín – kivételt képez, ha télen, amikor nagyon fázol, elkékülnek körmeid, de egyébként jellemzően nincs kék színük – arra utal, hogy szervezetedben oxigénhiány tapasztalható. Vérnyomásod is valószínűleg alacsonyabb a kelleténél, esetleg vashiányod is lehet. Mindenképpen nézess egy vérképet, és menj el általános kivizsgálásra.

Jellemed: igazi otthonülős típus vagy, aki jobban szereti a nyugodt programokat, szeret korán feküdni és későn kelni. A szabadtéri tevékenységeket nem kedveled úgy igazán, a rendszeres mozgáshoz pedig egyenesen lusta vagy. A romantikus estéket viszont nagyon szereted, hamar le lehet venni a lábadról.

Rózsaszín köröm

Egészséged: tested teljes egyensúlyban van, az általános kivizsgálás eredménye tökéletes, nincsenek jellemző betegségeid, és immunrendszered is jól működik.

Jellemed: fontos számodra a harmónia és az egészség, mindent meg is teszel értük. Kapcsolatodban inkább kerülöd a konfliktust, de nem adsz igényeidből túl sokat. Valahogy mindig megtalálod a módját, hogy kívánságaid teljesüljenek, de sosem követelsz. A munkádban kiegyensúlyozott vagy, a stresszt jól tűröd, vagy legalábbis tudatosan oldod magadban. A barátaid számíthatnak rád, hiszen jó tanácsadó vagy, és jó meglátásaid vannak mások gondjait illetően.

A cikk megírásában a
Bioenergetic Kiadó gondozásában megjelent, Manfred Magg: A tenyér és a horoszkóp
című könyv segített.

A könyv részletesen, számos fotóval illusztrálva mutatja be az ujjak formáját, a tenyéren található fő- és mellékvonalak jelentőségét és ezek asztrológiai vonatkozásait.

Ára: 2600,- Ft

Megrendelheted itt »

OLVASD EL EZT IS!

kezfogas
  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

Ezt is szeretjük