Kinek a szemében vagy a legvonzóbb? Horoszkópod szerint neki tetszel leginkább
Ki az, akit legjobban megbabonáz a kisugárzásod?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világ telis-tele van olyan dolgokkal, melyekre az ember rácsodálkozhat, mind közül az egyik legkülönösebb a párválasztás. Vajon miben rejlik az a kis plusz, ami miatt egy ember vonzalmat érez a másik iránt, és hogyan történik meg a varázslat?

Horoszkópod segítségével közelebb juthatsz a válaszhoz. Olvasd el, ki az, akiben te a legnagyobb valószínűséggel vonzalmat ébreszthetsz, és miért.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Szenvedélyességed, tüzességed magával ragadja az Oroszlán és Nyilas jegyében született, hasonló lelkületű férfiakat. Bár velük is várhat izgalmas románc, hosszútávon mégis inkább egy olyan férfi találhatja meg benned ideális párját, akinek ellenpólusa vagy. Egy Mérleg vagy egy Vízöntő ilyen lehet, akik épp amiatt látják meg benned a pluszt, mert vadabb vagy, mint ők.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Családszerető vagy, és hatalmas szíved van, e két tulajdonságoddal pedig rabul ejted azokat a férfiakat, akik hozzád hasonlóan élnek és éreznek. Ilyen a Szűz és a Bak, akik szinte mágnesként vonzódnak hozzád. Bár a Skorpiót ugyancsak megfoghatja a lelkivilágod, vele kevésbé lesz tartalmas a kapcsolatod, mert ő kicsit más módon érez és gondolkodik, mint ahogyan te.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként kalandvágyó, humoros, színes egyéniség vagy, ami nagyon sok ember számára szimpatikus. Ez a vibrálás, ami benned van, leginkább egy Kost, egy Oroszlánt vagy egy Nyilast foghat meg, akik hozzád hasonlóan a szó pozitív értelmében véve nyughatatlanabbak. Személyedben felismerhetik az ideális társat, aki mellett az unalom ismeretlen fogalom.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Akit a leginkább megfogsz, az a Bika, a Szűz és a Bak. Hogy mivel? Természeted egyedi. Álmodozó vagy, és képes vagy még a legvalószínűtlenebb, a valóságtól legtávolabb álló dolgokban is minden további nélkül hinni. Imádják ezt a gyermeki lelkesedést, ami soha nem fogy ki belőled. Ez az a kis plusz, ami miatt minden más nőnél jobban vonzod őket.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként tele vagy ambíciókkal, tervekkel, célokkal. Nem ülsz a babérjaidon, ami alapvetően egy pozitív tulajdonság, de amivel igazán megfogod a férfiakat, az a határozott fellépésed és energikusságod. Ha belépsz egy szobába, nem is csoda, ha minden tekintet rád szegeződik. De hogy kiké a legtöbbször? A Mérlegé, az Ikreké és a Vízöntőé. Ők vonzódnak hozzád leginkább.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Belül érzékeny, kívül komoly vagy, már-már megközelíthetetlen. Titokzatosságod vonzerőd egyik forrása. Másrészt maximalista vagy, párban is a tökéletest keresed, nem mondasz igent mindenkinek, aki szembe jön, és randit kér. Ez a tulajdonságod ritka erény,  vonzó a párt keresők számára. A föld jegyek - Bika, Szűz, Bak - és a víz jegyek - Halak, Rák, Skorpió - látnak a legvonzóbbnak.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Barátságosságod, jó természeted alapvetően bármely jegy számára vonzóvá tesz, de a leginkább a levegő jegyek számára, akik az első perctől fogva megmagyarázhatatlan vonzalmat éreznek irányodban. Ők az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő. Mellettük a tűz jegyű Oroszlán és Nyilas is felfigyel ragyogásodra, és azonnal meg akar hódítani.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szenvedélyes és érzelmekkel túlfűtött egyéniség vagy, aki kívül ugyan erősnek tűnhet, belül valójában érzékeny. Csak kevés embert engedsz magadhoz közel, rendkívüli titokzatosságod pedig szerelmi bájitalként hat több jegyre is. Ők a föld jegyek, azaz a Bika, a Szűz és a Bak. Szenvedélyességeddel az ő nyugalmuk tökéletesen harmonizál. Adtok és tanítotok egymásnak valamit.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilasként ékszerként vigyázol a szabadságodra, így már az első perctől kezdve érzik rajtad a férfiak, hogy nem kis kihívás lesz meghódítani, különösen pedig megtartani téged. Vannak, akik ettől visszariadnak, de egyesekben olthatatlan lángot ébreszt: a tűz jegyűek, vagyis az Oroszlán, a Kos és a Nyilas, de a Mérleg, a Vízöntő és az Ikrek is vonzónak lát, mert jól kiegyensúlyozod őket.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Nem gondolod túl a dolgokat. Praktikus vagy, lényegre törő és hatékony. A férfiak számára vonzó benned ez a lendület, de különösen a Rák, a Bika és a Szűz azok, akikkel már az első pillanatban érezni lehet a levegőben elinduló energiaáramlást. A megfoghatatlan vonzerőd abból is ered, hogy nagyon tudsz szeretni, és ezt azonnal megérzik rajtad a pasik.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként verbális képességeid nagyszerűek. Sokat és szívesen beszélgetsz, gondolkodásod pedig a vonzerőd kulcsát jelenti. A legmélyebbtől a legkönnyebb témákig mindenről van véleményed, fantasztikus élmény veled hosszasan elbeszélgetni. Közben már fonódik is a szerelem hálója, már ha Oroszlán, Mérleg vagy Ikrek a partnered, ugyanis rájuk gyakorolod a legnagyobb hatást.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halakként titokzatosságod az, aminek a férfiak egyszerűen képtelenek ellenállni. Minden téged vonzónak látó jegyet mással ragadsz meg. Álmodozó lelked megfogja a racionális Szüzet, a romantikus Bikát a rejtélyességed nyűgözi le, az Ikreket pedig az, ahogyan megéled az érzelmeidet. Velük lehet a legboldogabb a párkapcsolatod is.

Ezt is szeretjük