Mi a kínai jegyed?
Ez lehet a legboldogabb hónapod 2014-ben
Vajon tavaszi, nyári, őszi vagy téli hónapban leszel 2014-ben a legboldogabb? Most kiderül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szilveszterkor az a szokás, hogy az emberek boldog új évet kívánnak egymásnak, és valljuk be, mindenki ugyanezt kívánja saját magának is. Minél problémamentesebb évet, anyagi gondoktól, csalódásoktól, veszteségektől mentesen.

A 12 hónap ugyanakkor elég hosszú idő ahhoz, hogy az emberrel jó is, rossz is történjen, sőt, lehet egy-egy hónap, ami kiemelkedően boldog vagy boldogtalan. Most megtudhatod, kínai jegyed szerint melyik hónap lehet számodra a legboldogabb, illetve a legkevésbé boldog 2014-ben.

Ha nem ismered kínai jegyed, az alábbi kalkulátorral kiszámolhatod.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Ha a Patkány jegyében születtél, számodra a legboldogabb hónap a május lehet, ugyanis ebben a hónapban sem szakmai elismerésekben, sem szerelemben nem lesz hiány az életedben a horoszkópod szerint. Legkevésbé boldog késő ősszel, novemberben lehetsz, ekkor ugyanis sajnálatos módon komoly anyagi gondjaid támadhatnak, amiket csak sok küzdelem és nagy kitartás árán sikerülhet majd megoldanod.

Bivaly

Ha Bivaly a kínai horoszkópod, a nyári időszak lehet számodra a legboldogabb, azon belül is az augusztus, amikor is egy utazás keretében rengeteg élményben lehet részed. A jókedved az is elősegítheti majd, hogy szívügyeid is nagyon kedvező fordulatot vehetnek ekkor. Legkevésbé boldog februárban lehetsz, ugyanis, talán a hosszan elnyúló tél miatt, gyakran érzel rosszkedvet, illetve válsz ingerültté.

Tigris

Tigrisként a legtöbbet márciusban mosolyoghatsz majd, ekkor leszel ugyanis a kínai horoszkópod szerint a legboldogabb. Életed minden területén kiegyensúlyozott lehetsz. Munkádban elismerés, szerelmi életedben meghatározó pozitív változás várhat. Nem így decemberben, amikor sajnos nem leszel ennyire jó hangulatban. Pénzedet nehezen osztod be majd ugyanis az év utolsó hónapjában.

Nyúl

Ha Nyúl a jegyed, a június lehet az a hónap 2014-ben, amikor úgy érzed, minden klappol. Elsősorban mégis a szívügyekben várnak boldogságra okot adó események, amelyek a munkához és a mindennapok átvészeléséhez is energiát adhatnak. Lesz ugyanakkor egy kifejezetten rossz hónapod is sajnos, mégpedig a szeptember. Sorozatosan konfliktusaid lehetnek egy barátoddal.

Sárkány

Ha Sárkány a jegyed, 2014-ben legboldogabb hónapod a szeptember lehet. Az adhat okot a boldogságra majd, hogy nagyobb összeg üti a markod. Lehet szó fizetésemelésről, egy új, jobban fizető állásról, mellékállásról, de akár nyereményről is. Jól oszd be! A 12 hónap közül a legboldogtalanabb számodra az április lehet, ebben az időszakban ugyanis szerelmi vonatkozású gondjaid lehetnek.

Kígyó

Kígyóként az új esztendőben a legboldogabb hónapod az október lehet, amikor is teljesen váratlan, az egész életedet gyökeresen megváltoztató fordulat állhat be az életedben. A változás sok örömöt hozhat, ezért is lehet ez az időszak számodra a legvidámabb 2014-ben. Nem így a július, amikor sajnos nagyot csalódhatsz valakiben, aki közel áll hozzád, és ez hosszú ideig bánthat majd téged.

2014 a Ló éve, így alapvetően pozitív dolgokra számíthatsz egész évben. Mégis lehet egy hónap, ami mind közül a legjobban telhet, ez pedig a november. Még a borongós őszi idő sem tünteti el majd arcodról a mosolyt, hisz ekkor mind anyagilag, mint szerelmi téren sikerülhet elérned mindazt, amire vágysz. A május ezzel ellentétben kicsit rosszabbul sikerülhet, elsősorban a kemény munkahelyi terhelés miatt.

Kecske

Ha Kecske a jegyed, 2014-ben a tavasz lehet a legszebb időszakod, azon belül is az április, amikor a természet újra ébredezni kezd. Szerelmi életedben ekkor következhet be ugyanis egy sorsdöntő változás, ami a számodra legjobb irányba viszi tovább az életedet. Sajnos nyáron lesz ugyanakkor egy nehéz hónapod, az augusztus. Komolyan aggaszthat majd valami, amit csak sokára sikerül megoldani.

Majom

Ha Majom a kínai jegyed, legkiegyensúlyozottabb, legmosolygósabb júniusban lehetsz majd, ebben a szép nyári hónapban ugyanis végre sikerülhet egyenesbe jönnöd anyagilag. Nagy kő eshet le a szívedről, ami az érzelmi életedre is pozitív hatással lehet. Ősszel ugyanakkor várhat egy rosszabb hónap, a szeptember, amikor sajnos szerelmi csalódás érhet, és csak lassacskán múlhat el a fájdalom.

Kakas

Kakas a jegyed? Legboldogabb hónapod a május lehet, sikerülhet ugyanis véghez vinned valamit, amit már nagyon rég óta szeretnél, de ez idáig nem ment. Lehet ez például egy ingatlan eladása, vagy a vágyott előrelépés a karrieredben. Kevésbé lesz vidám ugyanakkor az október a számodra. A színes, napfényes nyár után magadba zárkózó, rosszkedvű és magányos lehetsz az esős ősz miatt.

Kutya

Ha Kutya a jegyed, a 2014-es esztendőben a legboldogabb hónapod a március lehet. Álláskeresőként jól fizető, hosszú távú munkát kaphatsz egy olyan munkakörben, amire mindig vágytál. Az anyagi biztonság, az új munka kiegyensúlyozottá tehet, és ez szerelmi téren is megmutathatja a hatását. Júliusban ugyanakkor így is lehet egy rosszabb időszakod, valami ugyanis nem sikerül majd, amit nagyon akarsz.

Disznó

Ha Disznó a kínai horoszkópod, legboldogabb hónapod a szeptember lehet 2014-ben. Pozitív kisugárzásodnak köszönhetően nemcsak munkahelyi kapcsolataid vesznek kedvező fordulatot, de sok új barátra is szert tehetsz, ami magabiztossá tehet majd. Lesz ugyanakkor egy kevésbé vidám hónapod is, a május, amikor komoly anyagi veszteség érhet. Próbálj talpra állni mielőbb, csak előre nézz.

OLVASD EL EZT IS!

cseresznyevirag legyezo
  • kínai horoszkóp
  • 2014-es horoszkóp

2014-es kínai szerelmi horoszkóp

piros ruha lead
  • színek
  • horoszkóp

Mi a horoszkópod?

Ezt is szeretjük