Ki a lelki társad a kínai horoszkóp szerint? Most megtudhatod, hol ismerheted meg

Ha nem ismered a kínai jegyed, kalkulátorunk segít.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán nincs is olyan ember, aki ne vágyna arra, hogy megismerje vagy felismerje lelki társát egy barát, egy szerelem, egy rokon személyében - ám ez cseppet sem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnhet.

A kínai horoszkópnak hála mégis lehet tudni két dolgot: milyen jegyű lehet az illető, és hol esélyes vele összefutni. Ha nem ismered kínai jegyed, lenti számlálónk segít. Ha már tudod, keresd ki alul, és olvasd el a leírásban, a te lelki társad ki lehet, és merre keresd!

Patkány

Jang jegyű vagy a kínai horoszkóp szerint, mint ember pedig szenvedélyes, energikus lehetsz. Lelki társad egy hozzád hasonló lelkületű valaki lehet, akinek a jegye Patkány, Majom vagy Sárkány. Hogy hol ismerheted meg? Ott, ahol kilóra mérik az adrenalint, például egyfajta extrém sport űzése közben, vagy egy izgalmas vagy érzelmes film premierjén a moziban.

Bivaly

Bivaly kínai jegyed jin energiát hordoz, lelki társad pedig egy Kígyó, egy Kakas vagy egy másik Bivaly jegyű lehet. Komoly, gyakorlatias, praktikus gondolkodású ember lehetsz, lelki társad pedig egy olyan illető, aki hozzád hasonlóan vélekedik a világról és éli életét. Hogy hol ismerheted meg? Egy komoly célt szolgáló klubban, egy patinás kávézóban vagy éppen egy tudományos könyvesboltban.

Tigris

Tigris a jegyed? Érzelmes, szeretetteljes, csupa szív ember lehetsz, és amit lelki társadban keresel, az ugyanez a lelkület és gondolkodás. Ő hozzád hasonlóan jin energiát hordozó jegyű illető lehet, egy másik Tigris, egy Ló vagy egy Kutya kínai horoszkópú valaki. Őt egy jó célt szolgáló egyesület vagy közös barátaitok révén ismerheted meg.

Nyúl

Ha kínai jegyed a Nyúl, szíved a béke szigete lehet, számodra a harmónia mindennél fontosabb. Lelki társad is olyan ember lehet, aki hozzád hasonlóan él és gondolkodik. Ő egy másik Nyúl, Kecske vagy Disznó jegyű illető lehet. Egy távoli egzotikus utazáson, jógaórán vagy egy könyvklubban is találkozhattok.

Sárkány

Jegyed szerint jang energiájú vagy, érzelmes, lendületes, valóságos energiabomba. Lelki társad olyan ember lehet, aki hasonlóképp bír e tulajdonságokkal, vagyis egy másik Sárkány, egy Patkány vagy egy Majom jegyű valaki. Őt olyan helyen ismerheted meg, ahol sportolni, küzdeni lehet, ahol magadat próbára teheted, legyőzheted félelmeidet, vagy akár egy érzelmekre ható, könnyfakasztó előadáson.

Kígyó

Kígyó a kínai jegyed? Lelki társad egy másik Kígyó, egy Bivaly vagy egy Kakas jegyű valaki lehet. Jegyed jin energiát hordoz, komoly, pontos és precíz ember lehetsz, aki igyekszik gyakorlatiasan gondolkodni. Hasonlóképpen gondolkodó lelki társadat olyan helyen ismerheted meg, ahol mindketten gyakran megfordultok. Ez a hely egy könyvtár, egy kávéház vagy éppen egy oktatási intézmény lehet.

Ló a kínai jegyed? Akkor jegyed jin energiát hordoz, és mint ember egy valóságos szeretetbomba lehetsz. Lelki társadat olyasvalakiben ismerheted fel, akinek hozzád hasonlóan fontosak a belső értékek, az érzelmek, mások megsegítése, és akiben nincs cseppnyi gyűlölet sem. Őt egy segítő szervezet vagy egy jótékonysági rendezvény keretében ismerheted meg, illetve közös ismerőseitek által.

Kecske

Kecske a kínai jegyed? Akkor lételemed lehet a harmónia, és rosszul viselheted, ha kibillentenek a nyugalmadból. Életed úgy élheted, hogy a benned lévő harmónia fennmaradjon, lelki társaddal is ezt elősegítő helyszínen ismerkedhetsz meg. Ő egy másik Kecske, egy Disznó vagy egy Nyúl jegyű lehet. Meditáció-tanfolyamon, művészeti kurzuson vagy éppen egy távoli utazáson is találkozhattok.

Majom

Jegyed jang energiát hordoz, és lelki társadé is ilyen lehet - egy Patkány, egy Sárkány vagy egy másik Majom jegyű illetőről van szó. Vele sok közös lehet bennetek, hiszen ahogy te, e jegyek valamelyikének szülötte is csupa energia és életkedv lehet, és nagyon mély érzésű. A sport, az izgalmas túrák alkalmat adhatnak a megismerkedésre, ahogy egy érzelmes színházi darab is.

Kakas

Jegyed jin energiát hordoz, amennyiben Kakas a kínai horoszkópod. Lelki társad egy másik Kakas, egy Bivaly vagy egy Kígyó jegyű lehet. Hogy hol botolhatsz bele? Mivel te is és ő is hasonlóképpen komoly, okos, céltudatos emberek lehettek, egy könyvtár, könyvesbolt, valamilyen komolyabb célt szolgáló klub vagy közös barátaitok révén találhattok egymásra.

Kutya

Kutya a kínai jegyed? Lelki társad egy másik Kutya jegyű, egy Ló vagy egy Tigris jegyű lehet egy barát, egy rokon vagy éppen egy nagy szerelmed személyében. Hű lehetsz azokhoz, akiket szeretsz, mélyen érző, szeretetteljes emberként ugyanolyan személyiségű illető lehet lelki társad, mint te. Olyan helyen találkozhattok, ahol a szereteté a főszerep, például jótékonysági rendezvényen.

Disznó

Disznó a kínai horoszkópod? Eszerint neked nagyon fontos, hogy kiegyensúlyozott legyen az életed, lelki világodat ne zavarja semmi, és békében élhesd mindennapjaidat. Lelki társad egy olyan ember lehet, aki ebben osztozik veled, mégpedig egy másik Disznó jegyű, egy Nyúl vagy egy Kecske jegyű. Meditáció- vagy jógaórán, illetve művészeti kiállításon is találkozhattok.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük