Mi a kínai horoszkópod? Ezt rontod el a kapcsolataidban
Szeretnéd tudni, hol szúrhatod el a párkapcsolataidat? Kínai horoszkópod elárulja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor egy kapcsolat elkezdődik, a férfi és a nő saját személyiségvonásaival érkezik a viszonyba, és ezek a tulajdonságok mozgatják a szálakat az elkövetkezendő időkben.

A párkapcsolat jövője azért függ nagyban az alapvető tulajdonságoktól, mert ezek befolyásolják a mindennapok történéseit.

A problémamegoldó képesség, a kommunikációs adottságok, a féltékenységre való hajlam, a zárkózottság vagy a nyitottság mind olyan tulajdonságok, amelyek döntő szerepet játszanak a kapcsolatok működőképességében. 

Jó, ha az ember tisztában van azon vonásaival, amelyek kifejezetten kapcsolatrombolók, illetve amelyek miatt hibázni hajlamos.

Ha szeretnéd tudni, mik azok a kapcsolatveszélyeztető vonásaid, amiket te viszel kapcsolataidba, és amik által hibát követhetsz el, olvasd el kínai jegyed leírását!

A rózsaszín dobozban kiszámolhatod kínai jegyed.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Ha ez a jegyed, kapcsolatodra a legnagyobb veszélyt ingadozó hangulatod jelenti. Párod sokszor nehezen viselheti, hogy egyik pillanatban nagyon jó kedves van, a másikban pedig már lóg az orrod, vagy mérges vagy. Igyekezz érzelmeid ura lenni! Az is vitaforrás lehet nálatok, hogy jószívűséged miatt párod sokszor félt téged, és próbál visszatartani bizonyos általad jónak vélt cselekedeteidtől.

Bivaly

Párkapcsolatodban az okozhat nehézséget, hogy vitahelyzetben vagy döntési helyzetben nem tudod elviselni, ha nem neked adnak igazat. Addig ismételgeted a saját véleményedet, amíg túl nem kiabálod a másik emberét. Heves veszekedéseket szülhet ez a tulajdonságod. Másik negatív vonásod, hogy féltékeny vagy, és sokszor alaptalanul is balhézol a pároddal. Ezt ő könnyen megunhatja.

Tigris

Kapcsolatodban az a negatív tulajdonságod okozhat gondot, hogy túlságosan domináns vagy. Hajlamos lehetsz elnyomni a párodat, és észre sem venni, hogy ő esetleg szenved ettől. Hallgasd meg az ő véleményét is döntési helyzetekben, és igyekezz kapcsolatodban egyenlő viszonyokat kialakítani! Ha erre nem vagy képes, olyan párral lehetsz sokáig együtt, akinek szüksége van az irányításra.

Nyúl

Ha ez a jegyed, alapvető problémaforrás nálad, hogy túl óvatos vagy, és kerülöd a konfrontációt. Amikor valami nem tetszik, képes vagy akár egy életen át, de legalábbis sokáig magadban tartani a gondodat. Ez a szőnyeg alá söprős taktika az egyik, ha nem a lehető legnagyobb hiba, amit egy kapcsolatban el lehet követni. Hidd el, ha elmondod a problémádat, és kerestek rá megoldást, jobban jártok!

Sárkány

Ha Sárkány a jegyed, nem viseled jól a korlátokat, és ez bizony egy hosszú távú kapcsolatban nem előnyös vonás. Hogy inkább a függetlenség vonz, annak elsődleges oka, hogy nehezen kötsz ki egy ember mellett. Hajlamos vagy a hűtlenkedésre, és ha ártatlan flörtnek is nevezed, nem fér bele egy komoly kapcsolatba a korlátok átlépése. Párodnak nagyon toleránsnak kell lennie, hogy elviselje ezt a vonásodat.

Kígyó

Ha jegyed a Kígyó, alapvetően szabadságvágyó, független ember vagy, aki imád tetszeni a pasiknak és hódítani. Ugyanakkor, ha megtalálod az igazit, minden más férfit kizársz az életedből, és csak neki élsz. Ilyenkor előtörhet belőled a birtoklási vágy és az iszonyatos féltékenység, ami tulajdonképpen sem a párodnak, sem neked nem tesz jót. Próbálj egy kicsit lazább lenni!

Hamar leszel szerelmes, és sajnos hamar el is felejted, akiért pár napja még bolondultál. Nem vagy hosszú távon életbiztosítás a párodnak, ami az ő részéről szorongást, a szakítástól való állandó rettegést eredményezhet a kapcsolatban. A folytonos frusztráció nagy veszélyt jelent rátok nézve. Ha valaki mellett lecövekelsz, igyekezz azt a párkapcsolatot kiteljesíteni, és örömöd lelni benne!

Kecske

Nagy hibád, hogy nehezen szavazol bizalmat bárkinek is, így van ez a kapcsolatodban is. Bár párodnak választod, nem tudsz benne száz százalékig megbízni. Gyanakvásod okozhat köztetek állandó feszüléseket, visszatérő vitákat. Másik hibád, hogy nagyon függsz a párodtól. Hajlamos vagy a bizonytalanságra és a félénkségre. Tőle várod a folyamatos megerősítést. Több önbizalmat!

Majom

Nehezen adod fel függetlenséged, és sajnos nem te vagy a hűség két lábon járó szobra, ugyanis hajlamos vagy szórakozásból is flörtölgetni akkor is, amikor van párkapcsolatod. Ennek oka lehet, hogy nehezen viseled az egyhangúságot, így hosszú távú kapcsolatod egy idő után laposnak érezheted. Igyekezz folyamatosan színt vinni bele, hogy ez ne történhessen meg!

Kakas

Párkapcsolatodban a dominanciád okozhat gondokat. Észrevétlenül is irányítani akarod a szálakat, és kezedben tartani mindennemű döntést, amit csak meg kell hozni. Kérd ki a párod véleményét is, ha mindkettőtöket érintő kérdésről van szó, és ne nyomd el őt! Ez ugyanis sok konfliktust okozhat köztetek. Másik hibád a féltékenységed. Ne láss bele többet semmibe, mint amennyi valójában van benne!

Kutya

Hűséges típus vagy, odaadó, és rád mindig számíthat a párod. Amit mégis elronthatsz a párkapcsolatodban, az az, hogy nagyon nehéz számodra megbízni a párodban. Nem bízol az érzelmeiben, nem bízol a szándékaiban, és ez árnyékot vethet a kettőtök viszonyára. Próbálj több bizalommal lenni felé, hiszen egymást választottátok, és mindkettőtök számára a közös boldogság a cél!

Disznó

Hajlamos lehetsz befordulni, ha nem érzed, hogy nap mint nap van egy kis időd magadra. Neked a személyes tér akkor is szükséges, ha nagyon szerelmes vagy. Nem lennél képes lemondani a saját kis dolgaidról senki kedvéért. Területed harcias védelme vitákhoz vezethet. A másik hibád, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a szexnek, és összetörsz, ha valami nem tökéletes. Légy lazább, ez nem Hollywood!

Ezt is szeretjük