Mi a kínai jegyed? Ez a munka tehet boldoggá
Attól függően, ki milyen jegyben született, más-más munka lehet számára ideális. Tudd meg, hozzád mi illene!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyerekkorodban biztos sokan kérdezték tőled, mi leszel, ha nagy leszel, és bizonyára évről évre, sőt, akár hónapról hónapra mást felelhettél rá. A kicsik gyakran megváltoztatják a véleményüket, mik is szeretnének lenni.

Ám ahogy telik az idő, egyre inkább komollyá válik a helyzet, és a tizenéveskori pályaválasztáskor az ember elindul egy irányba, amit akkor szimpatikusnak, egyszerűnek vagy akár megfelelő szükségmegoldásnak talál.

Születhetnek ilyenkor jó döntések is, de sokan nem a számukra legmegfelelőbb területet választják. Mindenkinek van ugyanis egy, a horoszkópja szerint ideális foglalkozása, amit ha szerencsés, felismerhet. Ha szeretnéd tudni, hozzád mi illene leginkább, és jó munkát választottál-e magadnak, keresd ki a jellemzésed, és megtudhatod. Ha nem ismered a kínai jegyed, ezzel a kalkulátorral kiszámolhatod.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Ha a jegyed Patkány, személyiségedet tekintve rendkívül jószívű ember vagy, aki szívesen segít másokon, és akire mindig lehet számítani. Mindemellett két lábbal állsz a földön, és a legnehezebb helyzetekben is remekül helyt tudsz állni. Olyan állás való tehát neked, ahol ezeket a tulajdonságaidat napról napra tudod kamatoztatni. A kulcsszó esetedben mások segítése, így például jó szociális munkás, pszichológus vagy életvezetési tanácsadó válhat belőled.

Bivaly

A Bivaly jegyében születtél? Igazán erős lélek vagy, aki szilárdan megáll a lábán a legnehezebb helyzetekben is. Legdominánsabb belső tulajdonságaid közé tartozik az is, hogy tudod, hogyan közelíts az emberekhez, hogyan teremts velük kapcsolatot. Kitartó vagy, és tudod, hogy a világon mindenért meg kell dolgozni. Bivalyként tehát olyan állás való neked, ahol emberekkel foglalkozhatsz, és ahol mindig bizonyítani kell. Jó munka lehet például számodra egy marketinges vagy eladói pozíció.

Tigris

Tigris a kínai jegyed? Nagy benned a kitartás és a küzdő szellem. Bátor vagy, erős, és számodra nem léteznek lehetetlenek. Belső tulajdonságaidnak köszönhetően alkalmas vagy igazán felelősségteljes beosztást betölteni. Ideális lehet számodra egy mentős állás például, de orvosként vagy tanárként is kiteljesedhetsz. A lényeg, hogy felelősségteljes állás legyen.

Nyúl

Ha a jegyed Nyúl, nem a bátorságodról vagy híres. Nehezen nyílsz meg mások felé, és nem örülsz, ha sok ember előtt kell szerepelned. A legideálisabb állás éppen ezért egy csendes, nyugalmas helyen végezhető munka lehet a számodra. Például remek adminisztrátor lehetsz, vagy könyvtáros, illetve, ha szereted a kreatív munkát, akár ötvös is. A lényeg, hogy elkerüld az olyan, számodra kellemetlenebb helyzeteket, mint a fent felsoroltak.

Sárkány

Sárkány a kínai horoszkópod? Akkor egy olyan ember vagy, aki számára fontos a karrier. Neked szükséged van arra, hogy érezd, a munkádat elismerik, és arra is, hogy legyen lehetőséged egyre feljebb és feljebb lépni a ranglétrán. Éppen ezek miatt a tulajdonságaid miatt illik hozzád a leginkább az üzlet világa. Sikeres vállalkozó lehet belőled, és jó esélyed van rá, hogy rövid idő alatt meggazdagodj.

Kígyó

Kígyó a jegyed? Akkor neked a kommunikáció és a média világában van a helyed. Egyik legjellemzőbb belső tulajdonságod ugyanis, hogy nagyon jól kommunikálsz, ráadásul, mivel erős kisugárzásod van, még képernyőbarát is lehetsz. Remek híradós bemondó, riporter vagy akár egy talkshow vezetője is lehetnél, így, ha pályamódosításon töröd a fejed, feltétlenül ebbe az irányba indulj el.

Ló a kínai jegyed? Te nem tudsz, vagy legalábbis nem szeretsz alkalmazkodni másokhoz. Szereted magad irányítani a dolgokat, és nehezen tűröd, ha bárki is meg akarja neked mondani, mit csinálj. Kell neked a szabadság, az elegendő szabad tér. Számodra az ideális állás egy főnöki pozíció, illetve egy önálló vállalkozást is nagy örömmel és lelkesedéssel vezethetsz.

Kecske

Ha Kecske a kínai horoszkópod, jelszavad az élni és élni hagyni. Jószívű, jóakaratú ember vagy, és még csak véletlenül sem szeretsz bárkivel is összetűzésbe kerülni. Nyugalmas állás való tehát neked a leginkább, ahol azonban kreatívan tevékenykedhetsz, és van alkalmad kibontakoztatni rejtett tehetségedet. Így például nagyszerű pék, cukrász, sminkes vagy képzőművész válhat belőled.

Majom

Téged mindenki szeret, ezt bátran ki lehet jelenteni, ugyanis nincs ember, akinek ne tudnál mosolyt csalni az arcára. Közvetlen vagy, kedves és vicces, így mágnesként vonzhatod magad köré az embereket. Mindemellett szükséged van a nyüzsgésre és a változatosságra is. A legideálisabb munka neked egy rádióműsor-vezetői állás, de humoristaként vagy fodrászként is jól helytállhatsz.

Kakas

Ha Kakas a horoszkópod, irányító típus vagy, aki szereti kézben tartani a dolgokat. Mivel ilyen domináns személyiség vagy, egy egyszerű beosztotti állás nem tesz maradéktalanul boldoggá. Jobban illik hozzád egy vezetői pozíció, ahol nem neked mondják meg, mit csinálj, hanem te dirigálhatsz. Mivel harcias vagy, és van benned kitartás, egy alapítványnál eredményesen küzdhetsz a jó cél érdekében.

Kutya

Ha Kutya a jegyed, személyiségedet tekintve ragaszkodó és hűséges vagy, így rád nagyon jellemző lehet, hogy sokáig egy helyen dolgozol. Ha szerencsés vagy, életedben nem is sokszor kell állásinterjúkra járnod, mert középkorúként megtalálhatod a neked legmegfelelőbb munkát, ahonnan majd nyugdíjaznak is. Számodra az ideális munka szellemi munka, például irodai, ugyanis remek a memóriád.

Disznó

Ha a Disznó jegyében születtél, társasági lény vagy, aki szeret emberek közt lenni, és irtózik a magánytól. Neked kell a nyüzsgés, a folytonos kommunikáció. Éppen ezért olyan munka illik hozzád elsősorban, ahol nap mint nap emberek közt vagy, és velük együttműködhetsz. Ilyen lehet például egy multicégnél valamiféle teammunka, vagy esetleg egy újságírói, riporteri állás.

OLVASD EL EZT IS!

lohere 2 kicsi
  • japán horoszkóp
  • 2014-es horoszkóp

Japán szerencsehoroszkóp 2014-re

kinai horoszkop 2014
  • horoszkóp
  • éves horoszkóp

Nagy 2014-es kínai horoszkóp

penz lead
  • pénzhoroszkóp
  • 2014-es horoszkóp

Nagy 2014-es pénzhoroszkóp

Ezt is szeretjük