Ez juttatja a férfi eszébe a szakítást: a kínai horoszkóp elárulja, mit nem tud elviselni

Ha nem ismered a kínai jegyét, kalkulátorunk segít.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Senki sem szeretne féltett kapcsolatában a szakításig sodródni, ezért jó tudni arról, hogy a másik fél számára mi az, ami szakítóok lehet. Ha kíváncsi vagy, miként előzhetitek meg közös erővel a bajt, természetesen a legjobb elbeszélgetnetek már a legelején a pároddal, de a horoszkóp a jellem ismerőjeként szintén jó segítség lehet, különösen, ha a férfi nem az a lelkizős típus. A kínai horoszkópból most megtudhatod, mi juttathatja eszébe a szakítást.

Amennyiben nem ismered a kínai jegyét, a születési dátuma beírásával kalkulátorunk másodpercek alatt elárulja neked.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Számára két dolog nagyon fontos a kapcsolatban. Az egyik az izgalom fenntartása, az izzás, a vibrálás állandósága. Ezt a legnehezebb hosszú távon kivitelezni, de lehet rajta tudatosan dolgozni. Utazzatok, romantikázzatok! A másik fontos, hogy hangulatember mivoltát a párja képes legyen kezelni. Máskülönben meg nem értettnek érezheti magát.

Bivaly

A Bivaly férfinak fontos, hogy a kapcsolata, ha komollyá is válik, ezzel együtt megőrizze azt a lazaságot is, ami a legelején volt. Párjában a barátot is keresi, a cinkost, a havert. Enélkül nem teljes számára a kép. A lelkizés, a dráma, a nagy beszélgetések nem a kedvencei, ezektől szinte menekülne. Ha a fentiek kerülnek túlsúlyba, terhessé válhat számára a kapcsolat, és a szakítás juthat eszébe.

Tigris

Bár a Tigris szenvedélyes érzelmeket tanúsíthat párja iránt, nagy szerelem és ragaszkodás ide vagy oda, neki kell a szabadsága is. Amennyiben ezt visszaszorulni látja a kapcsolatban, nyugtalanná válhat. Kiegyensúlyozottsága akkor maradhat fenn, ha személyes tere, én-ideje elegendő számára. A túlzásba vitt féltékenykedés ugyancsak a szakítás felé sodorhatja.

Nyúl

A Nyúl személyiségének lényeges vonása a csendesség, a nyugalom iránti igény. Amennyiben olyasvalakivel hozza össze a sors, aki nála sokkal többet szeretne jönni-menni, kimozdulni, azzal nem tud igazán azonosulni, és ez vitákat, hosszú távon feszültséget szülhet. Ha viszont mindkét fél figyel a másik igényeire 50-50%-ban, akkor nem lesz gond.

Sárkány

A Sárkány férfi vesszőparipája az őszinteség. Ő is őszinte, és a párjától is elvárja ezt. Amennyiben olyan esetre kerül sor, amelyben vele szemben a párja nem őszinte, és ez kiderül, óriásit csalódik, csalódását pedig nehezen, vagy nem is tudja kiheverni igazán. Mindenképpen meg kell beszélni a dolgot, megmagyarázni az őszintétlenség mögötti szándékot, így megértheti, és túlléphet rajta.

Kígyó

A Kígyó férfi számára igen fontos a biztonságérzet a kapcsolatban. Szüksége van arra a tudatra, hogy az igazán szeretett párjára hosszú távon számíthat, és tervezhet vele. Amennyiben a legkisebb jelét is tapasztalja annak, hogy kedvesében bizonytalanság ébredt, vagy nem ugyanazt szeretnék, azt érezheti, minden értelmét vesztette, és a szakítást kezdheti latolgatni.

A Ló mindig az erős férfi szerepére vágyhat a kapcsolatában. Párját persze nem elnyomni szeretné, csupán szüksége van arra, hogy a másik lássa benne a nagybetűs férfit. Ezért szorgalmasan dolgozhat is. Nagyon rosszul viseli, ha párja környezetében egy másik hasonló adottságú férfi mozog. Féltékenysége gyorsan sértődöttségbe csaphat át, és onnan egy lépés a szakítás.

Kecske

A Kecske férfi számára az érzelmek rendkívül fontosak. Romantikus, mélyen szerető ember ugyanis, és nem adja alább a kapcsolatában sem. Számára a tűz, az igazi szerelem elengedhetetlen a boldogsághoz. Idővel persze alábbhagyhat kissé a lángolás, de neki ezután is éreznie kell az izzó parázs jelenlétét. A sok kettesben töltött idő, a romantika, a vallomások segítenek ebben.

Majom

A Majom jegyű férfi számára a jókedv és a humor olyan lelki táplálékok, amelyek nélkül nem tudja elképzelni az életét. Párkapcsolatában is fontos számára, hogy ne legyenek rejtőzködő feszültségek. Ha mégis van ilyen, és huzamosabb ideig nem beszélik át, az számára maga lehet a pokol. Mindig a békülést keresheti, és ha ebben párja nem partner, a szakítás juthat eszébe.

Kakas

Az igen féltékeny Kakas jegyű férfi számára mi más is lehetne a szakítóok, mint egy másik férfi felbukkanása? Ám esetében a tűréshatár némileg alacsonyabb lehet, mint a többi férfinál. Amennyiben párja csak szimpátiát mutat egy másik férfi iránt, a Kakasnak máris felforrhat a vére. Fontos nem alárendelődni ennek a butaságnak, ugyanakkor óvatosan kezelni, mivel egy pici flört is szakítóok lehet a  szemében.

Kutya

Párkapcsolatában javíthatatlan idealista a Kutya jegyű férfi, aki mindig azon lehet, hogy párkapcsolata makulátlan legyen. Éppen ezért elég kritikus azzal szemben. Sem a hazugságot, sem a megcsalást nem tűri el, ezek egyértelmű szakítóokok számára. Apróbb dolgok tekintetében is hajlamos lehet nehezen megbocsátani. Ebben változnia kell, hiszen mindenki hibázhat.

Disznó

Igazi társasági lény a Disznó jegyű férfi, akinek lételeme a szórakozás. Képtelen a négy fal közt ülni. Ha kapcsolatában mégis a túlontúl szürke hétköznapok szaporodnak meg, nem érzi jól magát. Fontos számára, hogy partnere hasonlóképp igényelje a kimozdulást. Ha olyannal kerül össze, aki éppen nem ilyen, és egyikük sem enged kicsit, a Disznó férfinak előbb-utóbb a szakítás juthat eszébe.

Ezt is szeretjük