Mit hoz a Kakas éve a kínai horoszkóp szerint? Éves előrejelzés 2017-re

Vajon mit ígér 2017, a Kakas éve? Átfogó és személyes előrejelzést is olvashatsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kínai új év a kínai időszámítás szerint a 4714. esztendő lesz, mely 2017. január 28-án veszi kezdetét. Az év a Tűz Kakas , illetve Vörös Kakas éve lesz. Féme az arany, mely luxust, gazdagságot, jólétet jósol, évszaka pedig az ősz, mely évszakhoz a gyümölcsöket kötik. A Tűz Kakas évében bőséges gyümölcsfogyasztásra intik az embereket. 

Ezt betartva máris tettél valamit egészségedért, de vajon hogyan alakul az éved egyéb tekintetben? Horoszkópod elárulja: ha nem ismered kínai jegyed, add meg születési időpontod a kalkulátorban:

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha jegyedként a Patkányt kaptad, vedd figyelembe születésed pontos napját is: ha február 4. előtt születtél, jegyed a Disznó, nem a Patkány.

Patkány

Patkányként pozitív gondolatok és gyarapodó baráti kör jellemzi éved. Karrieredet illetően szerencsésen alakul az év. Főnököd egész évben elégedett lesz veled, és ennek jelét is fogja adni. Az esztendő során anyagi jólét vár, nem kell minden forint elköltését többször átgondolnod. Ami szerelmi életed illeti, szingliként szeretteid segíthetnek párra lelni. Párban nyugalom és harmónia vár.

Bivaly

Derűs hangulatban, jó egészségben telik az éved a kínai horoszkóp szerint. A pénz nem lesz fókuszban, talán azért sem, mert mindig jól megy majd a szekér, így nem kell miatta aggodalmaskodnod. A munkában, ha a kollégákkal jól együtt tudtok működni, sikerek várnak. Párban harmónia és mély szerelem vár. Szingliként akkor fordul a kocka, ha nem ülsz otthon, hanem eljársz.

Tigris

Tigris a jegyed? Egészségedre egész évben vigyázz! Ami a munkád illeti, szerencsés leszel, de bőven lesz kihívás a mindennapok során. Ha bízol magadban, könnyen boldogulsz velük. Pénzügyeid különösen ősszel lesznek ígéretesek, de amiért megdolgozol, azért egész évben meg is kapod, ami megillet. Párban erősödik köztetek a kötelék, egyedül pedig neked kell lépned kiszemelted felé.

Nyúl

Nyúl a jegyed? Próbálj lassítani a munkatempón 2017-ben, erre int horoszkópod. Gondolj az egészségedre, hiszen annál fontosabb nincs! Munkádban egyébként sajnos nagy lesz a nyomás, igaz, sikereid is lesznek. Pároddal sokat tanultok ebben az évben egymásról, szingliként pedig az év során több lehetőséged is nyílik ismerkedni, nem is eredménytelenül.

Sárkány

Sárkányként a munkában szuper ötleteid lesznek 2017-ben, és hatékony is leszel. Éved pénzügyi szerencse kíséri, szerelmi életedben a cselekvés ideje jött el. Párban mindketten dolgoznotok kell érte, hogy még jobban elmélyüljön, ami köztetek van, egyedül pedig sokkal gyakrabban kell kimozdulnod, hacsak nem online ismerkedsz. Egészséged érdekében légy többet levegőn.

Kígyó

Kígyó vagy? Karriered szerencsésen alakul 2017-ben. Előrelépésre számíthatsz. Szerelmi életedben, ha van párod, több időt kell szánnod kedvesedre. Ha átszervezed a dolgaid, menni fog, és viszonyotok meghálálja. Szingli vagy? Ez a kínai év nagyon jó lehetőségeket tartogat, csak késszé kell válnod arra, hogy örömként éld meg az egyedüllét végét. Pénzügyeid ígéretesek.

Karriered remekül halad előre az új kínai évben. Amíg szenvedéllyel csinálod, amit csinálsz, sikerek várnak. Ami a pénzügyeket illeti, bőség vár az esztendőben, nem lesz gondod a számlákkal vagy a vásárlással. Pároddal sok szép közös emléket szereztek. Szingliként akkor lelsz párra, ha igazán akarod, és késznek érzed magad rá, hogy majd te is alkalmazkodj. Egészségedre figyelj!

Kecske

Kecske a jegyed? Egy alapos egészségügyi kivizsgálás nem árthat - bár gondot nem sejtet az esztendő, azért néha erre is sort kell keríteni. Karriered dolgozóként és álláskeresőként is ígéretes. Fizetésemelésre is van esély! Pároddal mindig számíthattok egymásra, és ez egyre inkább erősödik köztetek. Szingliként, ha van valaki, aki tetszik, próbáld meghódítani: megtérül az erőbefektetés!

Majom

Majom a jegyed? Vidámság és fizikai jóllét vár. Pénzügyeidben extra bevételek ígérkeznek. Szingliként riválisokkal találod szemben magad, de ha intelligensen nem veszel tudomást róluk, akkor jársz legjobban. Párban légy megértő a kedveseddel, hiszen ha sokat dolgozik, feltehetően nem jókedvében teszi. Ha számonkérés helyett masszázzsal várod, minden jól alakul.

Kakas

Kakasként a munkában lehet egy túlbuzgó, babérjaidra törő kolléga. Ne aggódj, a főnököd tisztában van értékeiddel. Pénzügyeidben új pénzkereseti lehetőség áll elő. Párban fontos a higgadt konfliktuskezelés. Sokat tanulhattok egymásról, meghatározó évetek lesz. Ha nincs párod, egy másik nő is kiszemeltedre hajthat, de ha okosan taktikázol, a pasi a tiéd.

Kutya

Jelen munkahelyeden nem sok változás ígérkezik, stabilitás várható, és esetleg mellékes lehetőségek. Egyedülállóként igyekezz nem mindig az ismerkedés lehetőségét látni, mikor új barátokat szerzel. Légy nyitott, de nem görcsös, akkor jársz sikerrel. Párban igyekezz visszafogni magad a stresszesebb napokon, hogy ne a párodon csattanjon minden. Úgy megóvod a harmóniát.

Disznó

Disznóként magabiztos leszel a munkában, ami szerencsés, ám vigyázz, hogy ne süljön el visszafelé! Maradj szerény! Ami a pénzügyeket illeti, nyáron leszel a legszerencsésebb. Párban figyelj jobban a kedvesedre. Legyetek többet kettesben, mint eddig, így a kapcsolatotok fejlődésnek indul. Ha szingli vagy, tavasz végén, nyár elején esélyes, hogy megtaláljon a nagy Ő.

Ezt is szeretjük