Mennyi ideig maradtok együtt a pároddal? Őselemetek elárulja
Az őselemek elárulják, mire számíthatsz a pároddal való kapcsolatodban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A négy őselem fontos szerepet játszik abban, hogy kivel mennyire találod meg a közös hangot, ki az, aki a legalkalmasabb arra, hogy a párod legyen, és mennyi lendület van a kapcsolatotokban.

Nézd meg, hogy mesebelivé válhat a viszonyotok, vagy inkább katasztrófát jósolnak az elemek! Ha Bika, Szűz vagy Bak vagy, akkor a föld elemhez, ha az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében születtél, akkor a levegő elemhez tartozol. A Kosok, Oroszlánok és Nyilasok a tűz eleműek táborát erősítik, a Rák, a Skorpió és a Halak pedig vizes jegyek.

Tűz és tűz

Ha mindketten a tűz elemhez tartoztok, igencsak lobbanékony párost alkothattok, ami intenzívvé teszi a kapcsolatotokat.

Az egyik pillanatban szenvedélyesen estek egymásnak, a másikban talán már hevesen vitatkoztok. Szerelmetek nem nélkülözi a vérre menő hatalmi harcokat és egocsatározásokat. Az biztos, hogy nem unatkoztok egymás mellett, és jó esélyetek van arra, hogy legalább öt évig együtt maradjatok, de csak akkor, ha tápláljátok egymást, és nem engeditek, hogy kicsinyesség ássa alá a viszonyotokat.

Tűz és föld

A tűzé és a földé meglehetősen józan és kiegyensúlyozott kombináció. Sok stabil kapcsolat épül erre a párosításra, hiszen a föld képes kezelni a dinamikus tűz energiáit, ám az a veszély fenyegethet, hogy érdektelenné válik, unalomba fullad a kapcsolat. Ez nem zárja ki, hogy akár évtizedekig is együtt maradjatok, de csak akkor, ha tudjátok kezelni a feszültséget, ami abból adódik, hogy az egyik fél változatosságra, míg a másik inkább állandóságra vágyik.

Tűz és levegő

Veszélyes, ám annál izgalmasabb párost alkothattok ti ketten. Nem kizárt, hogy egyszerűen nem tudjátok, hol álljatok meg, és lehet, hogy energiátok csak néhány hónapra, a romantikus szenvedély idejére elegendő.

Ha a két elem jellegéből adódóan nincs mire alapoznotok, nincs mibe gyökeret eresztenetek, a kapcsolatotok parttalanná, keretek nélkülivé válhat, és hamar véget érhet. Ha együtt akartok maradni, meg kell tanulnotok a realitások talaján járni, illetve racionális kereteket szabni.

Tűz és víz

A tűz és víz kombinációja legtöbbször csak futó kalandok erejéig képes összetartani a két embert. Ha hosszabb távon próbálkoznának, jó eséllyel mindkét fél fojtogatónak érezné a kapcsolatot. A tűz számára a víz túl érzelmes, míg a víz érzéketlennek tartja a tüzet, és megpróbálhatja visszafogni.

Föld és levegő

Ezt a két elemet elsősorban az intellektus tarthatja össze, és akkor működik, ha mindketten elfogadjátok a játékszabályokat, illetve a másik hibáit. Ekkor akár életre szóló kötelék is létrejöhet köztetek, ám könnyen alááshatja a jó viszonyt, ha a levegő elemű fél kritizálni és bántani kezdi föld elemmel rendelkező párját, és lehúzza őt. Ugyanakkor a levegő számára hamar frusztrálóvá válhat a föld lassabb tempója.

Föld és föld

Igazán kényelmes és érzéki kapcsolat a tiétek. Remekül megértitek egymást, jól ráéreztek egymás igényeire - boldogan éltek, amíg meg nem haltok.

Ez a párosítás tipikusan azoké, akik lassan, de biztosan, belső békével, egymás kezét fogva sétálnak keresztül az életen. Egyedül akkor adódhatnak komolyabb problémáitok, ha valamelyikőtök túlzottan pesszimista, netán depresszióra hajlamos.

Föld és víz

Egészséges és kiegyensúlyozott kapcsolat lehet a tiétek, és valószínűleg évekig egymás mellett maradtok. A víz energiái simogatják a földet, ami viszont remek csatorna a víz érzelmeinek. Kreatív csapat vagytok, és összetartozásotok valószínűleg csak erősödik az idők során.

Víz és víz

Ez a párosítás meglehetősen kétesélyes, vagy nagyon jól, vagy rémesen sül el a kapcsolatotok. Mivel érzelmes jegy vagytok, az eredmény attól függ, hogy lelkesedésetekkel felemelitek vagy negativitással lehúzzátok egymást. Az első esetben évtizedekre szóló szövetség lehet a tiétek, a másodikban viszont talán néhány hónap is elég ahhoz, hogy elváljanak az útjaitok.

Víz és levegő

Nem túl stabil kapcsolat a tiétek. Ezek a párosok gyakran csak hónapokig maradnak együtt, és nem ritkán ellenérzésekkel válnak szét.

Míg a víz jegyűek inkább hagyják, hogy megtörténjenek a dolgok, és azt vallják, mindennek megvan a maga ideje, a levegő nehezen viseli az állóvizet, és akár dráma vagy botránykeltés árán is eléri, hogy változzon a helyzet.

Levegő és levegő

Két levegő elemű párosa gyakorta abszurd drámába illő kombinációt alkot. Előfordulhat, hogy órákig beszélgetnek anélkül, hogy bárhova is eljutnának. A levegős jegyek általában nem nyújtanak egymásnak állandóságot, és a másik intellektuális varázsereje csak ideig-óráig ejti rabul őket. Kapcsolatuk hamar kimerül, illetve barátsággá válik.

Ezt is szeretjük