Érdekel, ki voltál előző életedben?
A reinkarnációs horoszkópból megtudod
Holdad elárulja, mit hoztál magaddal előző életedből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A horoszkópban a Holdnak különleges jelentősége van. Gyakran az érzelmek jelölője, de a tudattalan tartalmak megtestesítője is.

Hold-jegyed sokat elárul arról, mi mindent hoztál magaddal előző életedből, és mit kezdhetsz mindezzel.

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópodban, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Hold a Kosban

Ha a Holdad a Kosban van, előző életedben valószínűleg harcos vagy katona voltál, és háborúban vettél részt, de legalábbis erőszakos események között zajlottak a hétköznapjaid. Lehet, hogy jó ügyért harcoltál, de nem kerülhetted el a véráldozatot, ezért ebben az életedben különösen fontos, hogy türelmet gyakorolj, és a békés megoldásokat válaszd a konfrontálódás helyett.

Hold a Bikában

Ha Bika Holddal rendelkezel, előző életed valószínűleg nyugodt termeléssel zajlott. Kézműves vagy földműves lehettél, akinek megszokott, bevett ritmus szerint zajlottak a napjai, és viszonylagos kényelemben élt. Nem kizárt, hogy nehezen alkalmazkodsz a felgyorsult világrendhez. Feladatod, hogy ne halogass, és fejleszd a spirituális oldalad.

Hold az Ikrekben

Ha a Holdad az Ikrekben van, előző életedben a kommunikáció volt életed egyik központi eleme. Lehet, hogy a szakmai pályafutásod alakult eszerint, talán szóvivő voltál, vagy a hírközlésben, a médiában dolgoztál, de nem kizárt, hogy a magánéletedben, pletykákban váltottad aprópénzre a tehetségedet. Mostani inkarnációdban különösen fontos, hogy ne vezess félre másokat.

Hold a Rákban

A Rák Holddal rendelkezőknek jó eséllyel volt részük érzelmileg kiszolgáltatott helyzetben. Nem ritkán kerültek ki közülük cselédek, konzumhölgyek, esetleg a társadalom peremére szorulva élték az életüket. Nem kizárt, hogy előző megtestesülésedben sok olyan lelki sebet gyűjtöttél, melynek begyógyítására most jött el az idő. Válj minél tudatosabbá érzelmi téren. 

Hold az Oroszlánban

Oroszlán Holddal valószínűleg vezető pozícióban voltál, vagy más módon, talán a művészeted révén gyakorolhattál hatalmat a közösség felett, melyhez tartoztál. Úgy érezhetted, körülötted forog a világ, és nem kizárt, hogy jelenlegi életedben is erre vágysz, ám amellett, hogy megmutatod magad, illetve képviseled az érdekeid, fontos, hogy az alázatot is megtanuld.

Hold a Szűzben

Szűzként valószínűleg egy láncszem voltál a gépezetben, talán gyári munkásként. Sokszor próbáltak túl nagy kompromisszumokra kényszeríteni, és kevés lehetőséged jutott az önmegvalósításra, kreatív energiáid kifejezésére. Ezért ebben a megtestesülésedben érdemes komolyan venned ilyen irányú késztetéseidet. Állj ki az érdekeidért.

Hold a Mérlegben

Ha a Holdad a Mérlegben van, előző életedben valószínűleg te voltál a társaság középpontja, és intenzív románcokba is bonyolódtál. Talán gyakran kerültél szeretői státuszba, és az sem kizárt, hogy kurtizánként vagy kerítőként kerested a kenyered. Ebben a megtestesülésedben hajlamos lehetsz másokért túl nagy áldozatot hozni. A saját életednek te legyél a főszereplője.

Hold a Skorpióban

Skorpió Holddal előző életedben vonzódhattál a tiltott, törvényen kívüli dolgokhoz. Talán bűncselekményekben is részt vettél, vagy lázadást szítottál, esetleg valamilyen ellenálló mozgalomban dolgoztál tevékenyen. Nem baj, ha maradt benned a forradalmi lendületből és a szabályok felülbírálatából, de ne vidd túlzásba. Olykor a konvenciók is hasznosak.

Hold a Nyilasban

Nyilas Holddal előző életedben lázas kutató lehettél, hatalmas tudásszomjjal megáldott felfedező, aki igyekezett az élet minden egyes pillanatát hasznosan tölteni. Talán ebben az inkarnációdban is tartasz a nyugalomtól, és pazarlásnak tekinted a pihenést, nehezen engeded el magad, pedig nem árt megtalálnod az egyensúlyt a kikapcsolódás és az aktivitás között.

Hold a Bakban

Ha a Bakban van a Holdad, előző életedben valószínűleg nagy tekintélynek örvendő, tiszteletre méltó személy voltál, talán a törvény őre. Ám az önbizalmad vélhetően nem ért fel a pozíciódhoz, és sokszor elbizonytalanodtál magadban. Ebben az életedben fontos, hogy vállald magad a hibáiddal és erényeiddel, különlegességeddel együtt.

Hold a Vízöntőben

Vízöntő Holddal valószínűleg igazi lázadó forradalmár voltál, aki fittyet hányt mindenféle konvenciónak, és a saját útját járta, amiből nem kevés konfliktus és büntetés származott. Ebben az életedben is sokat megőriztél a lendületedből, de ügyelj arra, hogy mindezt ne rombolásra használd, és legyél türelmes magaddal és másokkal szemben is.

Hold a Halakban

Ha a Holdad a Halakban van, előző életedben bizonyára mártírszerepet vállaltál, akár ténylegesen nemes ügyért áldoztad az életed, akár a folytonos másokat megmenteni akarásod őrölte fel az energiáidat. A segítőkészség és a szeretet szép dolgok, de ne téveszd össze őket a vezeklési vággyal és a szánalommal.

Ezt is szeretjük