Ki is vagy valójában?

Alapszámod elárulja

Sokfélék vagyunk. Bizonyára te is igen összetett egyéniség vagy. Ennek ellenére van egy olyan jellemvonásod, mely uralja egész személyiséged.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Legjellemzőbb tulajdonságod áthatja egész énedet. Mivel az emberek szeretnek szabályokat, kategóriákat alkotni, biztos lehetsz benne, hogy téged is beskatulyáztak már legfőbb vonásod alapján.

A kérdés csak az, hogy környezeted hogyan is viseli ezt az alaptulajdonságodat.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Legjellemzőbb tulajdonságod a büszkeség. Te minden helyzetben öntudatosan és roppant határozottan lépsz fel. Ezzel a viselkedéssel igen sok ember tiszteletét elnyered, ugyanakkor szert tehetsz legalább ennyi irigykedőre is. Különösen a nők azok, akik rendszerint a riválist látják benned. A férfiak inkább csak megrettennek a belőled áradó magabiztosságtól. Próbáld kicsit visszafogni büszkeségedet, és ne félj időnként sebezhetőnek látszani.

2-es alapszám

A 2-es a legnőiesebb szám – ennek következtében igazi anyatípus vagy. Rendkívül gondoskodó nő vagy, minden körülmények között képes vagy nyugodt háttérországot teremteni. Melletted biztonságban érzik magukat családtagjaid és szeretteid egyaránt. Bár ez egy roppant pozitív tulajdonság, arra azért vigyázz, hogy ne uralja el egész személyiségedet. Így ugyanis előfordulhat, hogy idővel párod is az édesanyját fogja látni benned.

3-as alapszám

Árad belőled az optimizmus és a játékosság. Rendkívül könnyed, jó humorú, vidám nő vagy. Kedélyes személyiséged miatt igen sok barátod van, és szívesen látnak bármilyen baráti összejövetelen. Nincs szinte egyetlen szomorú pillanatod sem – ami igen jó hatással van a körülötted élőkre. Ezenkívül pedig nem jellemző rád a komolyság. Ez utóbbin azért volna mit dolgozni, hiszen előbb-utóbb elkerülhetetlen, hogy határozottabb, szigorúbb énednek is teret adj.

4-es alapszám

Alapvetően kiegyensúlyozott, kitartó és igen türelmes vagy. Nem érzed az idő sürgetését, nem kapkodsz, és főleg nem sietteted a döntéseket. Pontosan tudod, hogy előbb-utóbb minden tervnek be kell érnie. Bár ez a tulajdonságod kiegyensúlyozottá tehetné a körülötted élőket, sokszor fordítva sül el. Földöntúli nyugalmad bosszanthatja szeretteidet, ezért bizonyos helyzetekben nem ártana egy kicsit sietősebbre venned a figurát.

5-ös alapszám

Szabadság. Ezzel az egy szóval lehetne legegyszerűbben körülírni téged. Olyan nő vagy, akit nem lehet korlátozni vagy bezárni. Egyszerűen a magad ura vagy, szabad szellem. Ez a tulajdonságod egy darabig felszabadítóan hathat környezetedre, idővel azonban könnyen előfordulhat, hogy rád unnak. Ha ugyanis hosszútávon nem lehet rád számítani – mert minden helyzetben a szabadságodat félted –, az igen komoly probléma.

6-os alapszám

Igazi ínyenc vagy. Életedben igen nagy hangsúlyt kap öt érzékszerved kielégítésének igénye. Szomjazol az új ízekre és szituációkra. Szeretsz ismerkedni, és állandóan pörögsz. Sok barátod van, de nincs köztük szinte egyetlen sem, aki igazán közel állna hozzád, hiszen midig az újdonságok után szaladsz, és nincs időd arra, hogy igazán mély emberi kapcsolatokat alakíts ki. Épp ezért érdemes vigyáznod, nehogy leépüljenek baráti kötelékeid.

7-es alapszám

Komoly és felelősségteljes nő vagy. Rád minden helyzetben lehet számítani, nem fordulhat elő, hogy megígérsz valamit, és – akár személyes okból kifolyólag – nem állod a szavad. Barátaid és munkatársaid hálásak is azért, hogy nem okozol kellemetlen meglepetéseket nekik. A baj csak az, hogy túlzott komolyságod révén megfeledkezel a pozitív meglepetésekről is. Ez pedig leginkább a párkapcsolatodban okozhat nehézségeket. Próbálj kicsit oldottabb lenni!

8-as alapszám

Rólad tényleg el lehet mondani, hogy tűzrőlpattant vagy. Tele vagy energiával, mindemellett igen harcias és tüzes nő vagy. Keresed az új kihívásokat a munkában és a magánéletben egyaránt. Könnyen felkelted az emberek érdeklődését, környezeted izgalmasnak lát téged. Először. Idővel azonban ráunhatnak arra, hogy folyamatosan teszteled csáberődet. Próbáld néha takaréklángra tenni – szexuális – energiáidat szeretteid kedvéért.

9-es alapszám

Békeszerető és empatikus. Ezzel a két szóval lehet legpontosabban jellemezni a személyiséged. Te vagy az a nő, aki minden élőlénnyel képes együtt érezni. Mindez hasznára válik családodnak és barátaidnak. Számodra viszont egyáltalán nem biztos, hogy kifizetődő ez a fajta jócselekedetek iránti vágy. Ha ugyanis nem figyelsz oda, könnyen előfordulhat, hogy kihasználnak – ha nem is szándékosan. Épp ezért ideje, hogy képes legyél megvédeni érdekeidet.

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika III. című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük