Ki leszel a következő életedben? Születésnapod elárulja
Szeretnéd tudni, hogy politikus, orvos, netán tanár leszel-e következő életedben? Most kiderül!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A jelenlegi életfeladatod nagyban meghatározza, hogy mire számíthatsz a következő inkarnációdban - ahhoz pedig, hogy ezt megtudd, a születésnapod nyújt segítséget.

Vajon a jelenlegi életed fog folytatódni az elkövetkezendőkben, vagy egy egészen új sors van megírva számodra? Ha kiszámoltad, melyik napon születtél, akkor megtudhatod, mi vár rád egy új életben.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Leginkább önmagaddal törődsz, az számodra a leglényegesebb, hogy neked jó legyen, amiért senki nem kárhoztathat. Azonban a következő életedben szükséged lesz az együttérzés és az empátia megtapasztalására. Így vélhetően igazi közösségi ember leszel, mégpedig olyasvalaki, aki másoknak adja át valamilyen formában a tudását: nem lehetetlen, hogy éppen a tanári pályát fogod választani. Ehhez rengeteg türelemre és megértésre lesz szükséged, jobb, ha már most elkezdesz készülni rá.

Ha kedden születtél

Nagyon fontos számodra a karriered, amely bárki előtt példaként állhat. Kitartásod és szorgalmad rendkívüli, tudod, hogy semmit nem kapsz ingyen, ha valamit szeretnél, azért meg kell dolgoznod. A következő életedben azonban fordul a kocka: a magánélet és a család kerül majd a középpontba, ám a pénz miatt sem kell aggódnod, miközben körülményeidből adódóan te osztod majd be az idődet. Fontos, hogy már most megtanulj másokat meghallgatni, mert a következő életedben sokan fognak tőled akár anyagiak tekintetében, akár a pozíciódra alapozva segítséget kérni.

Ha szerdán születtél

Mostani inkarnációdra jellemző, hogy az álmaidat kergeted - mindez pedig azzal jár, hogy örökké csak keresel és kutatsz, az életedből teljes mértékben hiányzik a nyugalom.

Ezért az új inkarnációdban a harmóniára és a rendszerességre fogsz törekedni. Nem kizárt, hogy valamilyen szervező-rendező feladatkört látsz majd el, de elképzelhető az is, hogy pszichológusi pályát választasz, hogy mások életében szintén összhangot és kiegyensúlyozottságot teremts.

Ha csütörtökön születtél

Jelenleg nincsenek olyan ambícióid, amelyek arra ösztönöznének, hogy kitűnj a többiek közül. Jobban szeretsz a háttérben maradni, és onnan irányítani.

Ez a fajta befolyás nagyon is ösztönzően hat a körülötted lévőkre, azonban a következő életed lesz az, ahol központi személyiségként kiteljesedhetsz. A véleményed nem egyszerűen csak fontos, hanem már-már szentírás lesz, nem kizárt, hogy a politikai vagy az üzleti életben fogsz óriási sikereket elérni. Ám ha nem szeretnéd, hogy rettegjenek a hatalmadtól, már most meg kell tanulnod odafigyelni másokra.

Ha pénteken születtél

Gyakran viselkedsz úgy, mintha egy párhuzamos valóságban tartózkodnál, ezáltal az életet sem veszed túlzottan komolyan. Életfilozófiád: jöjjön, aminek jönnie kell. Ezzel szemben a következő inkarnációdban a kötelességtudat lesz az, ami meghatározza a mindennapjaidat. Felelős leszel más emberekért, akik beléd helyezik a bizalmukat. Elképzelhető, hogy az egészségügy veszed az irányt, és például orvosként fogsz másokon segíteni, de az sem kizárt, hogy a pedagógusi pályát választod.

Ha szombaton születtél

Ebben az életedben inkább a realitások embere vagy, és nehezen szakadsz el bizonyos szabályoktól, illetve a már bevált rendszertől. Kitűzött céljaidért keményen küzdesz, ám hajlamos vagy túlzottan merevvé válni.

Egy kis rugalmasságra volna szükséged, ám ezt valószínűleg a következő életedben fejleszted ki magadban. Nem kizárt, hogy valamilyen alkotó-, netán művészi tevékenység lesz az, amiben megtalálod önmagad. Író, költő, zenész, festő, de akár még filozófus is lehet belőled, ugyanis intelligenciád és kreativitásod átlagon felüli, és remek rálátásod van a világ dolgaira.

Ha vasárnap születtél

Lételemed, hogy a környezetedben élő embereket támogasd, gyakran háttérbe szorítod a saját igényeidet csak azért, hogy nekik jó legyen, ám ehhez semmilyen vezetői ambíció nem társul ebben a megtestesülésedben. A következőben viszont már az irányítás képességével fogsz másokhoz fordulni, miközben továbbra is ott próbálsz majd segíteni, ahol csak tudsz. Mindehhez a kellő hatalom és pénz is rendelkezésedre fog állni. Az üzleti vagy pénzügyi munkakörök nem állnak majd messze tőled, de még az is elképzelhető, hogy jogi pályára lépsz, ahol a tudásoddal segíthetsz másoknak.

Hiszel a reinkarnációban?

Ezt is szeretjük