Ki lesz neked a nagy Ő?
Japán horoszkópod elárulja
Akiről nem is gondolnád, fenekestül felforgatja az életed. Tudd meg, ki lesz számodra az a férfi, akivel tökéletesen kiegészítitek egymást!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A japán horoszkóp az európai zodiákus szemléletét ötvözi a keleti tanítások látásmódjával, és olyan tulajdonságaidról is számot ad, melyekkel az európai horoszkóp nem foglalkozik.

Választ kapsz belőle arra, hogy milyen tulajdonságaid adottak, illetve mit kell magadban fejlesztened azért, hogy elérd a szerelmi harmóniát. Ez alapján megtudod azt, milyen férfi lesz számodra az igazi.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku - Fehér víz

Az igazi egy hozzád hasonlóan céltudatos és magabiztos férfi, aki nem rendeli alá magát neked, de nem is próbál uralkodni rajtad. Nehéz karakteres személyiségedhez és kialakult értékrendedhez passzoló párt találni, mégis megérkezik az életedbe valaki, aki belefér a talán még magad számára sem tudatosult elképzeléseidbe. Ő egy igazi, klasszikus férfiszerepet megtestesítő, idősebb úriember, aki elég bölcsességgel és élettapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy pontosan tudja, mennyi szabadságra és mennyi figyelemre van szükséged.

Jikoku - Fekete föld

A nagy Ő számodra egy ártatlanul tiszta, kissé gyermeki lélekkel rendelkező férfi lesz. Nem ront ajtóstul a házba, de ez nem is imponálna neked. Eleinte talán némi bátorításra szorul, de hamar előhozod belőle a határozottságot. Olyasvalaki, akinek naivitása ellenére mégsem a felelőtlenség az uralkodó jellemvonása, hanem a dolgokra való őszinte rácsodálkozás képesség. Hitelességével és spontaneitásával végre meggyőz arról, hogy igazi, vonzó nő vagy.

Sanpeki - Türkiz fa

Az igazi számodra egy kevésbé öntudatos és sokkal önzetlenebb férfi, mint azok többsége, akikkel eddig összehozott a sors. Talán első látásra klasszikus jófiúnak tűnik, akiről azt feltételezed, csak barátok lehettek, de miután megismered, kiderül róla, hogy nemcsak megbízható társ, de érzéki szerető is. Nemcsak az ágyban varázsol el figyelmességével és azzal, hogy ösztönösen ráérez, mire van szükséged, hanem figyelmes beszélgetőtárs is, aki meghallgatja a problémáidat.

Shiroku - Zöld fa

Az igazid egy afféle nyugodt és kiegyensúlyozott fickó, mint a spirituális gyakorlók, a sokat jógázók és azok, akik öreg lelkekként születtek a Földre - lehet, hogy ő is a fenti típusok valamelyikébe tartozik. Magabiztossága életismeretből táplálkozik, mert tudja, hogy aminek be kell következnie, az nem marad el, ami nem történik meg, amiatt pedig nem érdemes bánkódni. Ez a felülemelkedettség vonzó benne, és emiatt nem aggódik a kapcsolatotok miatt, nem féltékenykedik, és nem kér számon.

Goo - Sárga föld

A nagy Ő számodra egy határozott férfi, aki biztos a dolgában. Lehengerlő stílusával vesz le a lábadról, de hosszú távon kiderül róla, hogy ügyesen egyensúlyozik intenzív érzelmei között, és képes kiegyenlíteni magában az ellentmondásokat. Ezzel olyan stabilitást nyújt neked, melyben nem kell az unalomtól félned. Hűséges, és hosszú távra tervez, így számíthatsz rá te is. Ugyanakkor  nem gondolja azt, hogy attól, hogy biztos a kapcsolat, bármit megengedhet magának, és már nem is kell figyelnie rád.

Roppaku - Fehér fém

Olyan férfi mellett fogsz megállapodni, aki mindig az élet napos oldalán jár. Ő egy vidám fickó, ragadós jókedvvel. Megnyerő stílusával egy pillanat alatt elintézi a rázós ügyeket, és mivel tudja, hogy a sors is ironikus, nem veszi túl komolyan a nehézségeket, és nem görcsöl sokat a problémákon. Ő a társaság mókamestere, és nem kizárt, hogy a kenyérkereső foglalkozása is valamilyen előadó-művészethez kötődik. Spontaneitása és játékossága téged is átváltoztat.

Shichiseki - Vörös fém

Lovagod igazi macsónak tűnik elsőre. Olyannak mutatja magát, aki minden nőt levesz a lábáról a szövegével, és úgy tűnik, te is közéjük tartozol. Egy ideig igyekszik bizonytalanságban tartani, de csak azért, mert azt gondolja, így lesz érdekesebb számodra. Felszínessége csak álca, mellyel a sérülésektől védi magát, hogy így rejtse el a figyelmesség és gondoskodás utáni vágyát. Idő kell hozzá, hogy elmélyítsétek a kapcsolatot, de légy türelmes, mert róla is kiderül, hogy kitartó.

Happaku - Fehér föld

Magadtól valószínűleg észre sem vennéd a kávézó sarkában jegyzetelő, esetleg a padon könyvébe merülő, kissé zilált kinézetű fiatalembert, aki annyira a gondolataiba mélyedt. Nemcsak jelentéktelennek tűnik elsőre, de nem is a te eseted. Amikor viszont elhaladsz mellette, megállít, hogy kérdezzen valamit, és amint az arcába nézel, elbűvöl a szemeiből sugárzó tűz. Onnan kezdve nem tudsz szabadulni tőle, de szerencsére ő is így érez. Egyszerre szenvedélyes és lelkizős társra találsz a személyében.

Kyushi - Vörös tűz

Rémesen lassúnak tűnik elsőre ez a fickó. Bizony, ő veled ellentétben mindent kétszer meggondol, mielőtt cselekedne, és lehet, hogy a döntések előtt is hosszasan hezitál. Nem is ő kezdeményezi kettőtök kapcsolatát sem, hanem te sodródsz mellé valahogy. Udvarias társalgási gesztusodból aztán több órás beszélgetés kerekedik. Később kiderül számodra, hogy olyan dolgokat vesz észre a világban, mely fölött mások elsiklanak, és téged is olyan jó tulajdonságaid kibontakoztatásában segít, melyekről magad sem tudtál.

Ezt is szeretjük