Ki lesz életed szerelme? Megtudod a japán horoszkópból
Még keresed az igazit, de szeretnél belelátni a jövőbe? A japán horoszkópból kiderül, mi vár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még keresed a párod, és kíváncsi vagy, milyen típusú férfi fogja elhozni az életedbe a szerelmet? 

A japán horoszkóp elárulja, ki lesz számodra az igazi. Számold ki, milyen jegyben születtél.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku - Fehér víz

Ha a Fehér víz jegyében születtél, valószínűleg olyan férfi lesz számodra a nagy Ő, akinek kellő tapasztalata van a párkapcsolatok terén, így könnyen ráérez arra, mi mindenre van szükséged. Ugyanakkor nem kevés önismerettel rendelkezik, és téged is az önmagaddal kapcsolatos tudatosságra buzdít. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy minden szempontból boldog legyen a kapcsolatotok.

Jikoku - Fekete föld

Fekete földként valószínűleg érzékeny lélek vagy, talán kicsit visszahúzódó is, így nem kizárt, hogy a nyomulósabb férfiak inkább taszítanak. A számodra ideális úriember tehát egy hozzád hasonló finom lélek lesz, aki tisztában van azzal, hogy semmit sem ér el nálad erőltetve. Hagyja szabadon áramlani az energiákat, és képes rád hangolódni, vagy épp türelemmel várni, ha arra van szükség.

Sanpeki - Türkiz fa

Ha a Türkiz fa jegyében születtél, valószínűleg nem bízol meg könnyen a számodra idegen férfiakban. Így a nagy Ő címre olyasvalaki pályázhat nálad sikerrel, aki már régebben a látóteredben van, de legalábbis van időtök megismerni egymást más kontextusban is, például egy munkakapcsolat vagy barátság keretében. Így bebizonyíthatja számodra, hogy számíthatsz rá, illetve azonos hullámhosszra hangolódhattok.

Shiroku - Zöld fa

Ha a Zöld fa jegyében születtél, nem kizárt, hogy elsősorban lelki, szellemi szinten közelíted meg a szerelem és az összetartozás kérdéseit, és csak azután következik a fizikai kapcsolódás. Olyan férfi lesz számodra az igazi, aki hozzád hasonlóan spirituális beállítottságú, és nem kizárólag a materiális oldalukról szemléli az emberi kapcsolatokat.

Goo - Sárga föld

Ha a Sárga föld jegyében születtél, inkább a klasszikus szerepek híve vagy, így valószínűleg az igazán férfias, határozott, karakán pasik vonzanak, akik képesek a sarkukra állni. A nagy Ő is ilyen típust képvisel. Mellette igazán nőnek érezheted magad, és a kapcsolatotokban ő viseli a nadrágot, illetve vállalja a rá háruló felelősséget.

Roppaku - Fehér fém

Ha Fehér fém a japán jegyed, nem kizárt, hogy kissé hajlamos vagy a depresszióra, de legalábbis arra, hogy borúsan lásd a világot. Épp ezért olyasvalaki tud igazán kiegészíteni, aki pozitív szemlélettel és humorral áll a világhoz, és a megoldást is meglátja a nehézségekben. Szórakoztató, életvidám és aktív személyiség, aki képes másokat is lelkesíteni.

Shichiseki - Vörös fém

Vörös fémként valószínűleg fontos számodra, hogy a párod képes legyen kimutatni az érzéseit, és nyíltan tudjon kommunikálni veled. Nem bánod, ha olykor elkapja a szenvedély, ami rád is jellemző, és egyébként is magas aktivitási szintről tesz tanúbizonyságot. Nem túl meglepő módon az igazit is egy ilyen férfi személyében találod meg, és nem kizárt, hogy már a megismerkedésetek is kalandosan, nem mindennapi körülmények között zajlik. 

Happaku - Fehér föld

Ha a Fehér föld jegyében születtél, nem kizárt, hogy életed szerelme a klasszikus művészlelkek típusába sorolható - első látásra kissé hóbortosnak tűnő férfi lesz az illető, aki azonban különösen romantikus beállítottságú, és nem mellesleg odáig van érted. Lehet, hogy könnyen zavarba jön, amikor felfokozott érzelmei hatása alatt áll, de a kezdeti csetlés-botlás ne riasszon el.

Kyushi - Vörös tűz

Ha a Vörös tűz jegyében születtél, szenvedélyes természetedhez remekül illik egy higgadtabb, megfontoltabb férfi, aki inkább racionálisan, mint érzelmi oldalról közelíti meg a dolgokat. Megbízható, előre tervező alkat, aki ugyan nehezen kötelezi el magát, és talán sokat kell várni arra, hogy nyilatkozzon, ám ha megteszi, biztos lehetsz abban, hogy megalapozott és átgondolt a döntése.

Ezt is szeretjük