Ki bukkant fel álmodban?
Erre számíthatsz a jövőben
Az álmaid kulcsfontosságú jelentőséggel bírnak, mindent elárulnak az életedről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden embernek van egy sor egyéni szimbóluma, amelyeket az élettapasztalataiból gyűjt össze. Álmaid nagy része ezekből az egy egyedi élményekből táplálkozik.

Az álmodban látott emberek és helyek a kultúráról, és a környezetedről szólnak. Álmaidban újra éled a régi emlékeidet, feldolgozod és megérted őket, ahogyan azokat az embereket is, akik részesei az életednek.

Az álom a kulcs minden emlékedhez, aki valaha fontos volt számodra, felbukkanhat álmaidban, és neked meg kell találnod a kapcsolatot, hogy miért is jelent meg az illető, mit szeretne szimbolizálni. Mi most segítünk, hogy megfejthesd álmaid üzenetét!

Férj

Azok az álmok, amelyekben a férjed jelenik meg, rendszerint a mindennapi örömökhöz és barátságokhoz kapcsolódnak, illetve a rejtett konfliktusokra mutatnak rá. Arra hívják fel a figyelmedet, hogy a problémák már jó ideje érnek benned, de csak a jövőben fognak kiteljesedni. Azzal azonban, hogy előre fel tudsz készülni az érzelmi viharra, könnyebben át tudod azt vészelni.

Barát

Van egy szólás, miszerint a családod nem válogathatod meg, de a barátaidat igen. Mindez sok mindent elárul a barátság fontosságáról. A barátok támaszt nyújtanak a bajban, és együtt ünnepelnek veled az örömödben. Előfordulhat azonban, hogy tartózkodóan viselkedsz velük szemben az álmaidban, ez pedig azt jelenti, hogy valóságban elrejted az érzelmeidet, bánatodat. Nem kell állandóan bátran viselkedned, légy őszinte a környezeteddel!

Orvos és ápoló

Az orvosok és ápolók személyéhez hagyományosan a gyógyítás és az ápolás kapcsolódik. Az ápolók kísérik végig a beteget a betegsége alatt, legyen ez egy egyszerű kötés elkészítése, vagy egy végzetes betegségnél az enyhítő gondoskodás. Az álmok szimbolizálhatják a gondoskodás utáni vágyadat, de jelképezhetnek téged is, mint a gondoskodást nyújtót. Nézz körül a környezetedben, mert elképzelhető, hogy van olyan, aki a segítségedre szorul.

Anya

Az álmodban szereplő anya a női oldaladdal való kapcsolatodat, az anya archetípusát jelképezi. Álmaidban sokféle anyakép jelenhet meg, ilyen a gonosz boszorkány, vagy mostoha, a szomorú elveszett lélek, illetve a dacos védelmező. Akár a Földanya, akár a saját édesanyád, akár önmagad szerepelsz ezekben az álmokban anyaként, vizsgáld meg a női oldaladdal való viszonyodat. Elképzelhető, hogy csak szeretetre és gondoskodásra vágysz, de az is, hogy tehernek érzed anyai feladataidat, vagy a felelősségvállalást.

Munkatárs

Ha a munkahelyedről, a munkatársaidról álmodsz, az álom lehet egyszerűen egy hétköznap újrajátszása. Ha azonban van benne valami szokatlan, akkor már mélyebb értelme van a szimbólumnak. A munkatársról szóló álmok legtöbbször szexuális tartalmúak, de ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy szexuálisan vonzódsz a kollégádhoz. Az ilyen típusú álom feszültséget is jelezhet a munkahelyeden, illetve arra is felhívhatja a figyelmedet, hogy ideje lenne a munkát és a szórakozást különválasztani.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Testvér

Az álombeli lánytestvér utalás a testvéri rivalizálásra, versenyre vagy akár erőszakra. Ezek az álmok mindig a kapcsolatotokban bekövetkező változásokat jelképezik. A fivérekről szóló álmok is jelezhetnek testvéri rivalizálást, vagy gyakran a fivérről való gondoskodást. Ebben az esetben álmaid a felelősségvállalásra hívják fel a figyelmed, mert fennáll a lehetősége annak, hogy hamarosan valami rosszul sül el – vagy már meg is történt –, és ezért téged hibáztatnak.

Cikkünk Brenda Mallon Álombiblia című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük