Ki az ideális szexpartnered?
Vénuszod elárulja
A szerelem bolygója befolyásolja a szexhez való viszonyodat is. Ki lenne számodra a legjobb választás?

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nap és a bolygók helyzete a születésed pillanatában determinálja alapvető tulajdonságaidat. A Vénusz által meghatározott jegyek kiegészítik a csillagjegyed és az aszcendensed jellemző vonásait.

Szexhoroszkópunkból megismerheted, milyen szerelmi életre vágysz, majd azt is eláruljuk, kivel érdemes ágyba bújnod.

Nem tudod, hol áll a Vénuszod? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Ha a Kos jegyében áll a Vénuszod, inkább a könnyű kis flörtöket részesíted előnyben, a hosszú távú kapcsolat nem a te világod. Mint az élet minden területén, úgy itt is hajt a versenyszellem: a kiszemelt trófea megszerzéséért bármilyen áldozatra képes lennél. Számodra ideális szexpartner az Ikrek-Vénusz, mert igényli azt a szabad mozgásteret, melyre neked is szükséged van, ráadásul kísérletező kedve az ágyban vetekszik a tiéddel. Őrjítő ötleteivel, férfias megjelenésével és szexuális kisugárzásával folyamatosan fenntartja az érdeklődésedet. Egyikőtök sem ragaszkodik a megszokott helyszínekhez, akár útközben is hódoltok az élvezeteknek.

Bika

Szereted az élet minden területén kiélvezni a jó dolgokat, legyen szó evésről vagy erotikáról. A szexhoroszkóp szerint az ágyban hajlamos vagy megszokott rituálékat alkalmazni, romantikus bevezető nélkül el sem tudod képzelni a szeretkezést. Ideális szexpartner lehet a Szűz-Vénusz, mert kifinomult energiái és végtelenül hedonista életszemlélete miatt hamar azonos hullámhosszra kerülhettek. Ebben a kapcsolatban főleg neked kell kezdeményezőnek lenned, azonban, ha már beindítottad a pasi fantáziáját egy csábos fehérneművel, kivételes örömökben lehet részetek.

Ikrek

Erotikus kisugárzásod, nőiességed és kivételes intelligenciád miatt bárkit megkaphatsz, akit csak akarsz. A megszokott rítusok kiborítanak, minél több újdonsággal szereted felfrissíteni szexuális életedet. A partnereidet is gyakran váltod, főleg, ha úgy érzed, korlátoznak szabad mozgásteredben. Ideális pasi lehet számodra a Vízöntő-Vénusz, mert ugyanolyan fantáziadús, ha szexről van szó. Mindketten elutasítjátok a konvencionális dolgokat, a közös hálószobátok alaptartozéka lehet a mennyezeten a tükör, de akár videót is forgathattok, hogy később vissza tudjátok nézni az együtt töltött intim órákat.

Rák

A tisztán testiségre épülő kapcsolat nem neked való, szerelem nélkül képtelen vagy felszabadultan élvezni a szexet. Minden felizgat viszont, aminek köze van a vízhez: a zuhany alatti játszadozástól kezdve a vízágyon át mindent szívesen kipróbálsz. Szexuális téren ritkán vagy kezdeményező, de, ha partnerednek támad valamilyen izgató ötlete, nem mondasz nemet az újdonságokra. A szexhoroszkóp szerint ideális társ lehet az ágyban a Mérleg-Vénusz, mert számára is fontos a lelki kötelék, az összebújások meghittsége. Imádjátok kényeztetni egymást: előjátéknak kiváló lehet egy érzéki masszázs.

Oroszlán

Ha Vénuszod az Oroszlán jegyében áll, imádod a teátrális jeleneteket és a szerepjátékokat. Féktelenül szenvedélyes vagy az ágyban, minden pillanatban te akarsz irányítani. Ezt a legtöbb pasi nem veszi jó néven, bár öntudatod és erotikus kisugárzásod lehengerli őket. A Nyilas-Vénusz tökéletes pár lehet számodra, mert tőle megkaphatod azt a csodálattal vegyes rajongást, melyre mindig is vágytál, ráadásul igazán fantáziadús ötletei vannak, például bármikor kedve van közterületen szeretkezni. Mindketten nyíltan szeretitek kimondani, mit is akartok a másiktól, a szemérmességnek nincs helye a kapcsolatotokban.

Szűz

Ha valaki el akar csábítani, akkor először az agyaddal kell kezdenie - ez a legérzékenyebb pontod. A szerelmi életedhez intellektuális társat keresel, akivel előtte vagy utána meg lehet nézni egy kiállítást. A szexhoroszkóp szerint repertoárod kimeríthetetlen, imádod a spontán helyzeteket és helyszíneket, ám csakis stabil kapcsolaton belül. Nem vagy kalandor típus, a hosszú távú kapcsolatokban hiszel. Ideális választás lehet számodra a Skorpió-Vénusz, mert mindkettőtök életében központi kérdés a szex. Vonz a belőle áradó titokzatosság, miközben azt az izgalommal vegyes biztonságérzetet is megkapod tőle, amire vágysz.

Mérleg

Ha a Mérleg jegyében áll a Vénuszod, kínosan ügyelsz a megjelenésedre, ezért az ágyban elég nehezen tudsz feloldódni. Egy tökéletes előjáték számodra körülbelül így zajlik: egész nap szerelmes üzenetekkel bombázzon a pasi, majd vacsorára közösen varázsoljatok valami ízletes ételt, és, miközben elfogyasztjátok, nyíltan folytassa az udvarlást. Ideális lehet a Bika-Vénusz, mert buja érzékiségével nem tudsz betelni. Mindketten imádjátok az életet, szeretkezés közben is minden másodpercet kiélveztek, mintha ez lenne az utolsó. Érdemes a tantrikus szexet kipróbálnotok.

Skorpió

Az érzékeid irányítanak, ha tehetnéd, fel sem kelnél az ágyból. Imádsz beöltözős szerepjátékokat kieszelni, mert ettől változatosabbnak érzed a szerelmi életedet. A szexhoroszkóp szerint kedvenc játékod a késleltetés: mindig van egy újabb ötleted, amivel fokozhatod párod szenvedélyét. A játékos érzékiséget a társadtól is elvárod, szereted a kezdeményező férfiakat, de az irányítást nem adod ki a kezedből. Ideális szexpartnerre bukkanhatsz a Halak-Vénusz pasik között. A testiség áthatja a legelemibb kommunikációtokat is, minden apróbb összezördülést hangos békítő szex követ majd.

Nyilas

Igazi két lábon járó szexszimbólum vagy, aki szívesen el is meséli mindenkinek a legújabb hódításait. Ha a Vénuszod a Nyilas jegyében áll, nem tartozol a szégyenlős nők közé, ráadásul mindig nevén nevezed a dolgokat, szeretkezés közben is hangot adsz vágyaidnak. Ideális partner lehet a Kos-Vénusz, szexuális életetek átlagon felüli lesz. Ösztönösen természetes mindkettőtök számára az érzékiség, bárhol képesek vagytok örömet lelni egymásban - akár közterületen is. Mindig van a tarsolyotokban egy újabb ötlet, hosszabb távon sem unjátok meg a másikat.

Bak

Titokzatosságod abban rejlik, hogy a külvilág felé jégcsapnak mutatod magad, de, ha valaki közelebbről megismer, kitörni készülő vulkánhoz hasonlít. A szexhoroszkóp szerint ez a fajta kettősség egyetlen másik jegyre sem jellemző. Nem erős oldalad a szóbeli kommunikáció, a testiségen keresztül tudod kifejezni érzéseidet. Számodra az ideális szexpartner az Oroszlán-Vénusz lehet, akivel nagyon hasonlóak a vágyaitok. Imádjátok a luxust, mindig felfrissíti a kapcsolatotokat, ha kivesztek egy hotelszobát, és úgy tesztek, mintha először találkoztatok volna . Az egyéjszakás kalandok eljátszása végtelen örömforrás mindkettőtöknek.

Vízöntő

Ha a Vízöntő jegyében áll a Vénuszod, határtalan képzelőerővel és különc gondolkodásmóddal áldott meg a sors. Épp ezért igényled a sablonmentes, érzéki játékokban gazdag szexuális életet. A gátlásokat nem ismered, minden újdonságot azonnal ki akarsz próbálni. Ideális választás lehet számodra a Bak-Vénusz, mert megadja azt az érzelmi hátteret, melyre szükséged van, miközben remek ötleteivel tovább gazdagítja - az amúgy sem kis - repertoárodat. Kedvenc helyetek a fürdőszoba, ahol kényeztető masszázzsal és illatos fürdővel indítjátok be a fantáziátokat.

Halak

A víz az igazi afrodiziákumod, legyen szó zuhany alatti játszadozásról vagy tengerparti szexről. Imádsz adni és kapni is, figyelmes, de egyúttal odaadó szerető is vagy. Örömmel kísérletezel, az erotika terén minden újdonság érdekel. A szexhoroszkóp szerint tökéletes választás lehet számodra a Rák-Vénusz, hiszen ő is gondoskodó alaptermészetű. Azon fogtok versenyezni, hogy ki tudja a másikat a lehető legteljesebb élvezetekhez juttatni. A szerelmi életetek gazdagsága mellett igazi, mély kötődés is kialakul közöttetek, mely akár életetek végéig is szólhat.

OLVASD EL EZT IS!

boldog par agy
  • nyugati horoszkóp
  • férfivágy

Mit szeret a szexben a férfi?

ferfi no rozsaszin agy
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Férfi szexhoroszkóp

Ezt is szeretjük