Kézformád és jellemed!
Te melyik típusba tartozol?
Tudtad, hogy kézforma alapján 4 elembe sorolhatóak az emberek? És azt, hogy ez az elem leplezetlenül mesél rólad?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kéz formája

Négy alapvető kézformát különböztetünk meg, amelyek a négy alapelemnek – a földnek, a tűznek, a levegőnek és a víznek – felelnek meg. A kéz formája képet ad jellemed alapvető vonásairól. Ha ezáltal jobban megismered saját magad, képességeid, gyengeségeid és erősségeid, akkor sokkal jobban tudod majd hasznosítani őket.

Emeld fel a gyakrabban használt kezedet tenyérrel az arcod elé és döntsd el, hogy az alábbi négy leírás közül melyik illik rá a leginkább. Mérd le tenyered hosszát és ujjaid hosszát, hiszen ezek egymáshoz viszonyított aránya segíthet a választásban.

A föld elem

Négyszögletes vagy gyakorlatias kéz

A kéz formája: négyszögletes tenyér, rövid ujjak.

Kulcsszavak: józan ész, gyakorlatias gondolkodás.

Őszinte típus vagy, erős fizikumú, két lábbal állsz a földön. Józan vagy, de derűsen szemléled az életet. Jól megállod a helyed az alkotó, de az alkalmazott művészetek terén is. Türelmes vagy és kitartó, melegszívű és hűséges. Szükséged van arra, hogy hasznosnak érezd magad.

Lehetőségeid a jövőben: legyél fizikailag aktív, használd ki gyakorlati és szépérzéked. Ismerkedj meg olyan emberekkel, akik segítségedre lehetnek álmaid megvalósításában és tűzz ki magadnak mindig határidőket.

A tűz elem

Energikus vagy intuitív kéz

A kéz formája: hosszú tenyér, közepes hosszúságú ujjak.

Kulcsszavak: nyughatatlanság, élénkség.

Szereted, ha zajlik körülötted az élet. Szenvedélyes vagy és nyugtalan, intenzív fizikai tevékenységekre és állandó szellemi kihívásokra van szükséged. Tüzes temperamentumod miatt állandóan összetűzésbe kerülsz a környezeteddel, életelemed a kaland és a kihívás. Utálod az időd vesztegetni, mindent a lehető leghamarabb intézel el.

Lehetőségeid a jövőben: csak laza kapcsolatokban tudsz élni. Munkádban keresed a kihívást, csak gyors ritmusban vagy képes dolgozni. Vezetőként sikeres lehetsz.

A levegő elem

Intellektuális vagy kiegyensúlyozott kéz

A kéz formája: szögletes tenyér, hosszú ujjak.

Kulcsszavak: okosság, idealizmus.

A tudás és gondolataid közlése ébren tart és inspirál. Ragyogó eszeddel és elfogulatlan, logikus életszemléleteddel az átlagosnál is jobban megbirkózol az élet nehézségeivel. Leginkább az információ feltárása és közlése terén bontakozhatsz ki. A szerelemben idealista és javíthatatlan romantikus vagy.

Lehetőségeid a jövőben: kommunikációs területen, vagy a médiában dolgozzon és biztosítsd magadnak, hogy minden nap valami újat tanulhass.

A víz elem

Érzékeny vagy hegyes kéz

A kéz formája: keskeny tenyér, hosszú ujjak.

Kulcsszavak: érzelmek, művészi tehetség.

Rendkívül érzékeny vagy a környezet jelzéseire, jók a megérzéseid. Romantikus lélek vagy, aki gyakran bonyolódik titkos viszonyokba, románcokba. Álmodozó, fellegekben járó lelkednek túl prózai és rideg a valóság, ezért inkább álmaidba menekülsz belőle. Időnként társaság kedvelő vagy, máskor meg kifejezetten a magányt keresed.

Lehetőségeid a jövőben: zenei vagy művészi tehetségeddel arathatsz babérokat. Csak több önbizalmat hozzá!

Cikkünk a Bioenergetic Kiadó gondozásában megjelent Sarah Bartlett - A jövendőmondás 8 módja című könyve alapján készült.

A világ különböző tájain, különböző kultúrákban más és más jóslási módszerek terjedtek el. A színes fotókkal illusztrált könyvből 8 olyan jövendőmondó rendszert - tarot, számmisztika, rúnák, tenyérjóslás, auraolvasás, az inga használata, Ji Csing, kristály zodiákus - ismerhetsz meg, melyek fejlesztik intuíciódat, segítenek döntéseid meghozatalában. Ezek a módszerek kiállták az idő próbáját, hasznos és megbízható útmutatást adnak a kérdésekre.

A könyv ára: 3.200.- Ft
Ha szeretnéd megrendelni, akkor kattints ide.

OLVASD EL EZT IS!

rozsa kez
  • tenyérjóslás
  • árulkodó testrészek

Milyen hosszú az életvonalad?

Ezt is szeretjük